Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

As avea si eu o intrebare ca vad ca va pricepeti la lotiuni autobronzante.Eu n-am folosit niciodata asa ceva,dar acum m-ar bate gandul,ori asta de la Jonhsons' ori asta de Dove,ca de ajuns la mare anul asta slabe sperante!Dar eu merg la sala de 2 ori pe saptamana,unde transpir groaznic de tare,mai ales acum,ca e atat de cald.Asta inseamna ca se va lua daca transpir,nu?Si atunci degeaba ma dau,voi ce ziceti?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Eu am gasit aici o crema de corp nuantatoare destul de inofensiva, din gama Aveeno si sunt foarte multumita de aspectul natural rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Mersi mult Mona.
Am sa caut in magazine sa imi i-au si eu.

Annie

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Ptr Annie: Despre crema de la Dove vorbesc.
Uite www.dove.co.uk/uk_en/" target="_blank">aici la Dove Products, click Gentle Skin Care, clic Body si vor aparea produsele. In partea dreapta a imaginii le gasesti, Summer Glow Body Lotion se numesc. Eu am luat culoarea cea mai inchisa, ptr ca, dupa cum vezi, sunt 2 nuante, am luat normal skin to dark skin.
Trebuie sa o intinzi cum trebuie, in sensul ca trebuie folosita aceeasi cantitate peste tot.
Daca ai pielea deschisa la culoare, cred ca indicata ar fi cealalta nuanta, ptr ca asta intr-adevar se vede bine a doua zi, nu se vede imediat.
Ce am remarcat eu in ultimul timp, este ca la dus se duce din culoare. I s-a mai intamplat si altcuiva fenomenul asta?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lotiune autobronzanta de la Nivea ati luat? Din pacate eu am cumparat pentru ten mediu/inchis si eu am tenul deschis. Ce sa fac? O folosesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

As avea si eu o intrebare ca vad ca va pricepeti la lotiuni autobronzante.Eu n-am folosit niciodata asa ceva,dar acum m-ar bate gandul,ori asta de la Jonhsons' ori asta de Dove,ca de ajuns la mare anul asta slabe sperante!Dar eu merg la sala de 2 ori pe saptamana,unde transpir groaznic de tare,mai ales acum,ca e atat de cald.Asta inseamna ca se va lua daca transpir,nu?Si atunci degeaba ma dau,voi ce ziceti?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Cea de la Dove pe care o am eu intra fff greu in piele, dar dupa asta nu se mai ia pe lenjerie. De restul nu stiu...

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anul trecut am luat lotiunea autobronzanta de la Niveea si nu am fost multumita, nu reuseam deloc sa o intind uniform, cu tot peelingul de dinainte. Plus ca miroase groaznic. Exista vreuna care sa miroasa frumos? Sau macar sa nu puta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

or fi schimbat-o astia de la nivea, am luat si eu anul asta dar berbeaca de mine nu s-a uitat ca e pe nuante si am luat-o pe cea mai deschisa...
oricum, dupa 5 zile se vede ceva, n-am facut peeling inainte si nu am pete... si mie imi place si cum miroase si cum hidrateaza.
felicia, ce sa zic, incearc-o si tu pe o portiune mica de piele undeva unde nu se vede
vreau sa o iau si pe cealalta (piele normala-inchisa) si sa fac un test cu ea pentru ca eu speram la un bronz ceva mai inchis...
Si am folosit-o cu succes si pe fata unde am dat chiar de 2 ori/zi, nu am nici o pata!!!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xya spune:

Am mai scris si la alt topic asta, dar vad k s-a facut unul nou, asa k voi repeta aici: eu folosesc GARNIER- Stralucire de vara .
De ce mi-a placut:
-bronzeaza discret, treptat,pielea e stralucitoare.
-Hidrateaza mult si bine.Stau dezbracata pana intra bine-bine in piele si dup-aia n-am avut surprize neplacute nici pe haine, nici pe lenjeria de pa
-Miroase super (a piersica parca...), chiar si dupa ce incepi sa te bronzezi..pielea nu capata mirosul ala imputit a ars sau mai stiu eu.. (pt mine cred k e prima lotiune de genul asta care nu pute)
-M-am dat din prima zi si pe fatza, pe gat,peste tot; nu lasa zoaie, nu m-am patat, nu se cojeste la spalat.
-In plus, si pretul e bun: am dat pe un flacon la 400ml 15RON (din Cora).Mi-a placut f.f.f. mult, poate k depinde si de piele..M-am dat o saptamana zilnic, acum ma dau cam la 2 zile, de intretinere. Sunt f. multumita de ea..A mai folosit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fairplaya spune:

Anul trecut am luat lotiune nuantatoare de la jhonsons dar nu prea mi-a placut. Mirosea puternic a autobronzant, se ducea la dus si murdaream si prosoapele. Anul asta am luat-o pe cea de la nivea,nuanta mai inchisa. Sunt f multumita de ea, se vede chiar din prima zi bronzul, miroase placut si hidrateaza bine. Si nici nu ramai cu pete daca o folosesti corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am luat-o pe cea de la Nivea. Imi place mult..miroase bine, hidrateaza si chiar bronzeaza. Eu care eram obisnuita cu reclamele mincinoase am zis ca daca arata pe ea ca in 5 zile e pielea mai inchisa sigur trebuie sa treaca vreo 10 zile pana se vad ceva rezultate. Asa ca in prima seara cand am folosit-o mi-am masat mainile pt ca aveam mai ales coatele uscate....si de dimineata am avut surpriza sa fiu bronzata cu urme....pt ca nu am dat-o uniform. Am rezolvat la a doua aplicare...si acum arata super.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput