derutata

derutata | Autor: thestoasa

Link direct la acest mesaj

Fetelor am fost la eco astazi dupa cum eram programata si sunt cam speriata nu stiu ce se intampla.
Dr.mi-a facut ecografie si au fost vazuti 2 saci gestationali, unul mai mare care nu se vedea decat negru in el si nu ii batea inimioara-6 sapt si 6 zile iar celalalt mai mic in care s-a vazut embrionul se misca si s-a vazut cum ii bate inimiara 146b/min-6 sapt.si 5 sile
Dr. mi-a dat sa fac o analiza beta hcg...dar m-a intrebat daca am avut gemeni in familie....sotul meu a avut pe stabunica lui.
Si dr. este derutat nu stie ce sa creada mai spunea ca e posibil sa fie o cuta ceva de genul dar peste 2 sapt. ma duc din nou la eco.
Va rog daca a trecut cineva prin experiente de genul acesta sa-mi dea si mie niste informatii.2 saptamana\i nu stiu ce sa fac.

Va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

In locul tau m-as duce la un alt acograf, cat mai repede. In ceea ce priveste sarcina multipla in familie, nu are nici o legatura cu mostenirea genetica a sotului tau, intrucat ceea ce se mosteneste este ovulatia multipla, deci eventual daca veti avea o fetita, ea l-ar putea mosteni (teoretic) pe sotul tau (si sa aiba gemeni). Ceea ce e sigur e ca nu din cauza sotului ai putea avea sarcina multipla.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thestoasa spune:

multumesc pt.raspuns..asa voi face pana la urma ma voi duce si la alt medic

Mergi la inceput

fetelor va vor spuneti-va si voi parerea ...sau cine a trecut prin asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

In locul tau m-as duce la un alt acograf, cat mai repede. In ceea ce priveste sarcina multipla in familie, nu are nici o legatura cu mostenirea genetica a sotului tau, intrucat ceea ce se mosteneste este ovulatia multipla, deci eventual daca veti avea o fetita, ea l-ar putea mosteni (teoretic) pe sotul tau (si sa aiba gemeni). Ceea ce e sigur e ca nu din cauza sotului ai putea avea sarcina multipla.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 33+

Din cate stiu eu,exista gemeni monozigoti si gemeni dizigoti.Gemenii monozigoti sunt cei formati prin fecundarea unui ovul cu un spermatozoid si au acelasi sac embrionar;iar cei dizigoti (despre care vorbeai tu)formati prin fecundarea a doua ovule,au saci embrionari diferiti.
Nu depinde numai de incarcatura genetica a mamei ci si a tatalui.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Eu mi-am luat ieri o Carte - Clinica Mayo, despre sarcina si bebei in primele luni. Rasfoind-o am citit ceva despre "geamanul ascuns" - cica nici medicii nu-si explica de ce, la prima ecografie apar 2 embrioni, si la urmatoarea doar unul. Acum..nu era clar d ce se intampla dupa - adica e doar ascuns, sau dispare cu desavarsire. Dar poate dam un search pe google si aflam mai multe spre povestea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

S-ar putea sa fie cam tarziu mesajul meu. Probabil ca ai mai facut eco si ai aflat de ce s-a vazut asa.
Eu am facut prima eco la Sp. Floreasca in sapt 7. La fel: se evidentiaza un ecou embrionar 7 sapt si alipit acestuia un al doilea ecou, mai mic, 6 sapt. Se evidentiaza un singur tub cardiac pulsatil-150 bat/min, o singura vezicula vitelina. Adica: sunt 2 dar unul a murit!!! Am iesit plangand in hohote!!!! Dar, se pare ca nu a fost asa...dr. ginecolog mi-a spus sa mai astept, ca e prea devreme sa se pronunte si a avut dreptate: in sapt 9 am mai facut o eco si nu era decat unul!!
Ce se vazuse la eco era de fapt un mic hematom cranial care mai tarziu s-a resorbit. In sapt 20 am facut eco morfologica la dr. Iosup si cand i-am povestit de Sp. Floreasca a si ghicit: nu era un hematom?
Asa ca nu tb sa iti faci griji. Schimba ecograful si mai asteapta.

Mergi la inceput

sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani...foarte dureros nu imi pot reveni...multi pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

thestoasa , scumpo, imi pare atat de rau !!
Stiu ca nu iti pot lua durerea prin cuvinte...
doar sa stii ca nu esti singura,ca oricand suntem alaturi de tine ,
iti dores din suflet sa te recuperezi si sa treci peste durerea asta...
Te imbratisez si poate iti dau un pic de forta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Offf, Doamne, imi pare atat de rau...nu am cuvinte

Pupicei, Ingeras 16+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

imi pare rau pt. tine, stiu cum este, si eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie anul trecut, prima la 6-7 sapt, a2a la 8-9 sapt, asa ca te inteleg. nu dispera, se intampla, urmatoarea sa fie cu noroc.
te pup

moni 18+

Mergi la inceput