Mamici de iulie - august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
mamanati spune:
Anasia, ui-te asa! Chiar il vad si nu trebuie sa ma aplec. Stau dreapta si il vad. Ce-i drept e tare iesit din locul lui, cred ca are cam 1 cm. Asa a fost si in sarcina trecuta. Se vede si prin haine, parca zici ca am un nasture acolo.
Dar se retrage inauntru dupa nastere.
Nati si bebeluska 32 fix.
Consi spune:
Fetelor, si la Timisoara e foarte cald. As vrea si eu sa ies, dar nu stiu daca am cu cine. Sotul meu a venit la ora 2, iar acum e la lucru. Probabil ca va vrea sa doarma. Dar daca voi iesiti sa va ganditi si la mine cand o sa papati un mic sau o sa beti o berica. Eu cel putin de cand sunt insarcinata mi-e o pofta de bere
.
Consi 33+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
Consi spune:
Si eu imi vad buricul. Iar daca era vreo problema, ma gandesc ca mi-ar fi zis doctorul cand am fost marti la control.
Eu stiam doar faza cu palma care intra intre titi si burtica. Adica atunci cand e loc pentru palma, e semn ca bb e pregatit pentru a face cunostinta cu noi.
Consi 33+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
anasia spune:
mamanati, eu n-am inteles care e faza cu buricul, daca se vede nu e bine sau trebuie sa fie iesit in afara?la mine n-a iesit si nici nu cred ca o sa iasa, il vad asa o particica, dar dr nu mi-a zis nimic;
anasia 32+
Alessia
MissJJ spune:
Fetelor deci sa va zic cum e la mine cu burtica si cu buricul: eu pana acu am avut burtica destul de orunda si de sus si nu vedeam buricul decat in oglinda sau un pic dim cand aveam stomacul gol. Dar acu de cateva zile burtica mea a coborat cu totul in jos deci efectiv s-a mutat si-a schimbat forma. Si v-am zis ca de cateva zile simteam si intepaturile alea in vagin iar alataieri seara cand am mers la plimbare aveam efectiv senzatia ca il scap pe baby simteam asa presiune in pelvis si vagin.
Ei si dupa ce am citit ce a scris si Ioana81 am cam intrat la indolieli: daca se inatmpla ceva si eu nu stiu? Si am cautat pe net ceva inf despre cand e normal sa coboare burtica si asa am dat peste semne de travaliu prematur. Si acolo zicea ca daca simti presiune sau dureri sunt unele dintre semne.
Ei atunci am zis gata eu sun sa intreb ce si cum sa fiu sigura ca baby nu vrea sa vina mai devreme decat trebuie. Asa ca aseara la ora 8 eram in taxi in drum spre spital dupa ce deja statusem vreo 2 ore la telefon cu NHS si o asistenta si un medic si medicul mi-a zis clar du-te la spital sa ti se faca un control.
Asa ca ne-am dus am asteptat cam mult ca cica se schimba tura si pana nu se schimba nu ma vede nimeni. Si la un moment dat vine un tip cu dosarul meu si zice ok come. Ma duce intr-o camera imi da sa fac pipi in sticla, as usual, si apoi imi da o camasa de spital roz si care arata parca era a bunicii si despicata la spate, eram toata gagica. Si ma schimb apoi el vine in camera ma pune sa ma intind si imi pune centurile alea pe burta sa il monitorizeze pe bebe si mi-a zis ca tre sa stau asa ceva timp.
Cand se intoarce dupa vreo 40 de min zice ok opreste aparatul si zice stai intinsa pe-o parte ca vine acusi medicul sa te consulte. Si cand ma uit pe ecusonul lui nenea era moasa.
Va dati seama ce sec suna: Paul X-ulescu, Midwife. 
Anyway dupa vreo 5 ani vine si doctoritza deja era 11 jumate noaptea ma intreaba ce si cum s-a intamplat si zice ok desfa picioarele sa vedem colul. Si a verificat mi-a zis ca totul e bine si inchis
si ca am o scurgere si mi-a luat probe din alea sa verifice ca nu e vreo infectie ceva.
Apoi mi-a zis ca daca e colul inchis si am aceste intepaturi si presiunea inseamna ca e numai de la faptul ca baby tot coboara incet incet. Si atata timp cat colul e inchis nu sunt pb dar daca am sangerari sau scurgeri de lichid amniotic sa vin rapid inapoi cu dosarul in dinti.
Asa ca pe la ora 1 in sf eram si noi acasa obositi dar fericiti ca e totul inchis si baby e ok. Cu ocazia asta am aflat si eu in ce pozitie e baby al meu. Sta cu capsorul in jos cu spatele si ceafa spre buricul meu deci spre ext ca cica asa trebuie daca e spre interior cica nu e bine si e orientat spre dr. Deci denivelarea din partea mea dr e funduletzul bebelushei.
Ok cam atata acu ne pregatim sa plecam la agentii asa ca azi nu prea o sa fim pe acasa deci sa stiti ca inca nu nasc sau ceva. Oricum in caz de orice urgneta sau mai stiu eu ce va dau eu un mesaj la una dintre voi sa dati sfoara in tara.
Va pup pe toate si aveti girja de voi si sa nu nasteti vreo una pana nu sunt si eu pe aici sa fac galerii, ok? Stati cumintzele si voi si bebeii.

------------------------
31+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
huacin spune:
'Neata si pup burticute si mamici!
Mai, fetelor, clar avem ceva; azi e ziua mea de panica
Cine zicea de numaratul miscarilor lui bebe? Trebuie sa numar 10 miscari sau 10 reprize???? O iau razna si eu!!!!! Ieri parca nu a topait ca de obicei, azi dimineata eu m-am trezit pe la 6 - ca de obicei - el nu, iar pana acum nu a fost prea vioi, nu a avut decat o repriza mai "sanatoasa". Recunosc ca, in afara de boxul de la 6 dimineata, in nici o zi nu e prea activ pana pe la 2 dupa-amiaza, dar ieri si pe seara si noaptea a fost cumintel... Azi dimineata i-am zis si sotului si mi-a reamntit faza de la Alex, cand, dupa 24 de ore in care a fost mai cumintel, eu am facut o echo; acolo nu putea dr. sa tina aparatul pe mine de tare ce topaia bebe
Ziceti-mi si mie, va rog, cum e cu numaratoarea aia...
Valentina
33+ (30ani),
Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)
anasia spune:
huacin, tot la asta ma gandeam si eu, 10 miscari sau reprize? ca miscari le-am epuizat deja, de reprize nu prea cred;
mada_mxm, bb a mea e tot cu funduletul in dr, dar nu stiu dc e cu fata sau ceafa, senzatie din aceea de coborare si parca scap bb e si la mine, mai ales cad merg mai mult si obosesc;
anasia 32+
Alessia
Cristina_Ioana spune:
Mi-e cam jena sa zic 'neata, tinand cont ca e trecut de ora 12,00, dar le dorm mai fetelor ceva de groaza...lumea zice ca in ultimul trim. nu poti sa dormi, din diverse motive, eeee uite ca io dorm de ruuuup....poti sa tai lemne pe mine...
Mamanati vad ca esti pusa pe fapte mari
...e bine ca mai poti, noua ne-a dat scris negru pe alb sa stam cuminti de o luna de zile....uffff 
Huacin, si eu m-am panicat acum cateva zile ca mi se parea mie ca bb e cam cuminte, nu stiu care e treaba cu numaratoarea ca nu stau sa numar, cert este ca l-am mangaiat si am vb cu el si a inceput show-ul 
In plus, si dr mi-a zis ca fiecare bb are ritmul lui si ca si noi, in unele zile sunt mai vioi, in altele mai lenesi
Cat despre mierea + apa calda pe stomacul gol, la mine nu a functionat...
Bibi, am citit si eu pe prospect ca Dulcolaxul e puternic, dar scrie ca e folosit pre si post operator, cred ca d-aia mi l-au dat....te anunt dupa ce il folosesc daca si-a facut treaba 
Andreea, pai eu nu sunt panicata la ideea ca nasc peste 3 zile, ma gandesc numai la mom in care voi putea sa il vad pe bebe, sa il tin in brate si sa vad eu cu okii mei ca e ok
...restul nu mai conteaza
...deci am emotii si ma gandesc cu drag la marea intalnire, dar cumva reusesc sa trec peste amanuntele medicale, unde si cat ma inteapa, etc....
Anasia, saru'mana de urare, sper sa trecem cu bine peste ziua de miercuri. Nu stiu de ce sunt asa scumpe rezervele, dar oricum nu e vorba despre cele care tin de CMU. Eu am fost acolo cand a nascut o prietena (care era pacienta lui drT )si pot spune ca sunt f misto, cu baie proprie (fff curata), frigider, tv, balcon, 2 paturi care se ridica si poate sta oricine cu tine acolo...asternuturi colorate care miros a curat si proaspat, ca o gars. asa, probabil de-asta sunt scumpe, dar am zis ca 2-3 nopti n-o fi foc...mai ales ca il pot avea si pe bb cu mine, sta si mama cu mine....
Cristina +36 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
bibi spune:
eu n-as merge pe date statistice gen...10 miscari per ora sau zi sau te miri cum...fiecare bebelush se misca si a´re un ritm al sau.Mai bine va raportati la zilele anterioare si doar daca miscarile sunt mai putine sau mai slabe ca intensitate ati putea avea ceva semne de intrebare
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
AMRbebe2
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
huacin spune:
bibi chestia cu 10 miscari/ reprize nu e de la mine; din amintiri, una dintre fete zicea relativ de curand de asta...
Nu sunt la primul bebe, pana acum la sarcina asta nu am prea avut momente de genul asta, dar stiu ca nu mi se pare, imi cunosc foarte bine organismul... Oricum, daca azi nu se schimba situatia, il sun pe dr. sa ma consulte...
Valentina
33+ (30ani),
Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)