Nou stil de viatza (107)
Raspunsuri - Pagina 22
Tzuni spune:
Ok, Miag, iau eu biletele! Spune-mi doar cum facem sa ne intalnim?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Neatza!
Of, caldura mare (30 de grade), si asta e doar inceputul.
Ma simt mai bine, cu toate ca am avut ameteli si ast' noapte si in dimineatza asta. Dar mi-au trecut mai repede decat ieri.
Zuzilici, ce bine ca ne mai dai de veste cand poti.
Multumesc de grija, sunt anemica si fac tratament cu fier de vreo 3 saptamani.
'La multi ani Izabellei la implinirea a doua luni de viatza!'
Crystina, nostima Lilly...pe Iustin il 'ventilez' din cand in cand cu o perna si spune: 'bimbi' (adica se simte mai bine)
Pupici si o zi usoara!
Ioana, in sfarsit te citim si pe tine. La cat esti de ocupata, draga de tine...ma bucur ca iti place ceea ce faci.
Succes la examen! 
Tzuni, mai in gluma, mai in serios, esti platita pentru volumul muncii tale? Esti prima persoana pe care o aud ca lucreaza zi si noapte. Face bine munca, dar prea exagerezi!
Ai grija! 
Miag, te astept cu raportul cand vei reveni de la Budapesta. Cand va fi asta?
Bag o completare la faza cu raportul: toate il dam luni, cel tarziu marti. Daca nu se poate, anunti....daca il dai mai tarziu, astepti urmatorul raport....asta asa, ca sa nu modific lista intreaga saptamana. Corect?
Roxa, 'La multi ani lui Serban!' si petrecere frumoasa.
Vrem si poze!
Daria, greu de suportat caldurile astea! Mai ales la cele 72 de kile ale mele!![]()
Dani_flor, putina bicicleta n-ar strica. Hai ca se poate, gandeste-te ca o faci pentru tine! 
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxana1974fetelor!
am o saptamanaaaaaaaaaaaaaaaainfernala! Totusi maine va fi frumos, Serbanica face 2 ani
profit si eu sa mai mananca o praji ceva...sa beau un suc sau 2
oh my...
Roxa-boxa
vidiazni, sticla... dauneaza grav sanatatii...
Roxana - LA MULTI ANI pentru Serban - sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Zuzilici - LA MULTI ANI pentru cele 2 luni implinite ale Isabellei!
Mai si la mine cele 2 zile aniversare s-au lasat cu urmari - dimineata aveam cu aproape 1 kg in plus fata de luni...
Sper totusi sa ma mai redresez pina lunea viitoare...Meniul de azi:
MD: cirese, un iaurt degresat, o cafea cu lapte
Prinz: tocana de ciuperci cu salata (salata verde, castraveti, ceapa verde, rosii, ardei gras)
Cina: nu prea stiu ce o sa mai maninc, poate o salata cu brinza.
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Mephala, eu sunt multumita de cat castig. Si trag tare acum pt ca sper sa pot sa-mi iau in vara-toamna asta un apartament cu doua camere. Asa ca, am motivatie!
Tzuni
mephala30 spune:
Vorbaretelor, nu mai spuneti nimic?
Ce zi se anunta la voi? Usoara, grea....?
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
Va salut pe toate, nitel in fuga.
La multi ani, Serbanel de Roxana !
Ioana (justa), imi pare asa de bine ca ne-ai scris.
Meniul de azi :
- cereale cu lapte si cafea neagra
- salata de fasole alba cu ardei si castravete (fara ceapa). o felie de jambon. un iaurt
- salata verde cu ceva. salata de fructe
Pup.
Mik.
oLo spune:
Eu eunt pierduta intr-o interogare a bazei de date, interogare scrisa pe vreo doo pagini. cand ii dau de kap, mai apar p'aici...
--------------------------
Am terminat-o!!! Sunt tare!!! Yupiii! Da' voi tot tacute suntetzi (sau mi-atzi tzinut pumnii sa reusesc sa-i dau de kap? )
Eu merit sa fiu huiduita-n public. Am papat aseara tagliatele cu... otrava alba!!! Sunt o NESIMTZITA! Mai ma mir ca arata bietul cantar cat arata! N-am pic de vointza! Cred ca dezertez de la noul stil de viatza. :(
mephala30 spune:
Olo, bine ca i-ai dat de cap. Esti tare!
Si nu mai manca tot felul de prafuri 'otravicioase'. Vrei sa te avem pe constiinta? ![]()
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by oLo
Eu eunt pierduta intr-o interogare a bazei de date, interogare scrisa pe vreo doo pagini. cand ii dau de kap, mai apar p'aici...
--------------------------
Am terminat-o!!! Sunt tare!!! Yupiii! Da' voi tot tacute suntetzi (sau mi-atzi tzinut pumnii sa reusesc sa-i dau de kap? )
Eu merit sa fiu huiduita-n public. Am papat aseara tagliatele cu... otrava alba!!! Sunt o NESIMTZITA! Mai ma mir ca arata bietul cantar cat arata! N-am pic de vointza! Cred ca dezertez de la noul stil de viatza. :(
Io recunosc ca nu ti-am tinut pumnii, dar m-am chinuit sa inteleg ce-ai scris!
Tzuni
an-k spune:
Fetelor sunt tare happy ca am decis sa las pilulele- reductilul! Multumesc pt sfaturi. Am o pofta de ciorbe, supe de nu mai pot. De cand cu regimurile astea... Asa ca in seara asta trag o supa de vitel si asta manc pana luni. De 10 ori pe zi
. Si de luni incep dieta South beach. Aveam cartea de mult si uitasem de ea dar mi-a amintit o prietena si de luni incepem impreuna.
Tuni, super ca iti vei cumpara apartament si distractie placuta la concert!
Roxana, la multi ani lui Serban!
Meniul de azi:
1 mar
omlela din 2 oua, intr-o plingura ulei de masine, fasole verde, ceapa o rosie si usturoi.
cred ca o mancarica de fasole verde
pup
anca si micutza Bianca(14/03/2005)

fetelor!
infernala! Totusi maine va fi frumos, Serbanica face 2 ani
... dauneaza grav sanatatii...