Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna dragelor,

Ma tzin de luni sa raportez, dar am avut scandaluri cu senioara si am fost intoarsa rau. Pe motive de scoala. Dupa ce a lenevit tot anul (adica nu a incercat sa citeasca nika) nici macar acuma la final, la testari, nu prea se mobilizeaza. In fine, nu ma deranjeaza atit rezultatele scolare, cit obraznicia. Va zic de acuma, bucurati-va de dragalasenia puilor cit sunt mici ca unii dupa 5-6 ani devin tare obraznici. Mai ales cind sunt crescuti in alta cultura pe care o intzelegem mai mult sau mai putzin.

In fine, la raport: 76.9.

Fetelor, s-au facut 30 de grade la noi si am o jaleeeeeeee!!! Tot ce ma mai incape, pocneste pe mine. Simt cum incet incet ma apuca si pe mine disperarea. Tot zic ca ma urc pe bicicleta si nici asta nu am apucat . Nu m-am mai urcat dinainte de a ramine gravida, asta inseamna ianuarie 2005.

In curind vreau sa ma apuc de dieta. Sper sa fie curindul aproape, sa pot sa raportez si eu altceva decit PLUS/MINUS suta de grame.
Momentam maninc destul de putin, am redus cam toate nocivele de cind a saltat cintarul din motive numai de el stiute. Dar probabil ca nu maninc combinatia optimala, si cred ca retin si apa lucru pe care nu il inteleg...

Sa nu uit!!! DISTRACTIE MAXIMA la intilneala!!!! Delidana, sedere placuta in RO!

Va , va urez sporuri in toate,
Daniela, mami de Ioana (24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Noapte buna fetelor!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, donez 2 bilete la concert la Depeche Mode. Noi plecam la Budapesta si nu mai putem merge la concert. Sunt in sectorul B (gazon). Daca le vrea cineva asept PM. Eu maine seara plec din Bucuresti spre Timisoara, asa ca daca vreti ma pot intalni maine cu voi sa vi le dau.

Pupici.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

am o saptamanaaaaaaaaaaaaaaaa infernala! Totusi maine va fi frumos, Serbanica face 2 ani profit si eu sa mai mananca o praji ceva...sa beau un suc sau 2 oh my...
sunt disperata, acum savurez un ceai antiadipos facut concentrat cu 2 plicuri, are gust de lesie si imediat cre' ca ....daca maine nu se intampla ceva cred ca-mi cumpar un levier!

ziceti si voi...

noapte buna,
Roxa-boxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Roxana ,la multi ani lui Serbanica.
Raportez si eu . am ajuns la 68 kg.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata! Is in zona, asa cum am spus, dar n-am avut timp nici sa respir! Miag, io m-as duce la concert, dar n-am cu cine, si singura nu indraznesc...

Mi-e soooomn si mi-e foaaaameeee si as dormiiiii .

Noapte buna ! Vorbim dimi!

Justasmallkiss, ma bucur ca esti bine!
Roxa-boxa, la multi ani lui Serbanica! Sa creasca mare si frumos ca mamica lui!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare natiune,

Am intrat rapid sa va salut dupa ce am colindat azi toata ziua...conform teoriei idei putine si fixe am inscris-o azi pe fiimea la un curs de innot c-un profesor timp de-o saptamana, sa vedem ce-o iesi de-aici... dupa ce-am dus-o la pozar . Asa ca cupchil ca al meu sa ai ca sa aiba dupa ce-ti iesi sufletul

Tzuni, de curiozitate, de ce n-ai curaj sa te duci la concert singurica? Imi pare rau ca nu sint prin zona, ca eu una n-as fi zis nu V-am pupat pe toate,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor va sarut!
Mephala30 cu intarziere pentru raport 78.4. Rusinica sa-mi fie mai ales ca duminica dimineata aveam 77.4. Deh! gratarul de duminica a fost prea consistent, cred. Ai grija cu ameteala sa nu fie anemie si deci lipsa de fier. Fa-ti o analiza de sange.
Delidana cu intarziere iti uraz si eu drum bun si distractie placuta in Ro.
Tzuni pentru tine ca muncesti mai rau ca negri de pe plantatie si sper sa te aprecieze la adevarata valoare sefii tai. Cat despre McShit...e boala veche la tine si cred c-a devenit ca un drog. Sper totusi sa reusesti sa te lasi.
Ioana (justasmallkiss) ma bucur c-ai mai dat pe la noi. si bafta la examen.
Crystina si tie si lui Lily care-i o dulcica.
Miag te pupic si drum bun la Budapesta. Pacat ca nu te poti duce la concert. Daca as putea fi o pasare, acum as zbura spre RO sa iau macar un bilet de la tine sa pot merge la concert. Distractie placuta si sper sa-i iasa canini lui Roland cat mai repede. de la Isabella care a implinit azi (21.06) 2 luni. Suntem fata mare de-acum.
Sigrid sa ai pofta la berica. Si la tine tot drog e. Cum merge dieta?
Leeloo La multi ani si la cat mai putine Kg.
Khristin succes inotatoarei. La cat de frumusica-i Yasmine parca o si vad sirena.
Daria gata dieta? Ai zis ca daca nu papai orez cu lapte calcai stramb ... pai si cu asta n-ai calcat?
Roxana pentru Serbanica si vezi sa nu calci stramb prea mult.
Dragelor v-am pupat acum si sper ca maine sa pot scrie mai mult.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
pt Serban de Roxa !
Zuzilicea - am calcat si io stramb, normal, ca nu am mai rabdat foamea ... avem o perioada nasoala cu bebelina.
Justa - spor la examene si sanatate muuulta mandrei!
Cris - si tie spor la treburi ! Ieri la pranz am papat o felie paine neagra prajita cu o felie telemea si 1 castravete. Seara nimic, doar un ceai mare. Si ma simt bine.
Miag - daca as putea, as sari io pe bilete, da`s la naiba departe :-(
Mephala - cum sunteti ? Cum suportati caldurile ?
Tzuni - ai vreun secret de rezisti atat de bine la munca si stress ? (io de cand o am pe Giulia nu rezist la nimik).

Gata, merg la treburi. O zi faina sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata!!!

sunt in viteza mare, mare...

Tuni, daca le vrei ne vedem sa ti le dau si vezi tu daca te duci sau nu, eu oricum nu le folosesc...poate gasesti o prietena sa mearga cu tine, sau poate ai tu cui sa le dai.

Zuzi, La Multi Ani pt Isabella...si pupici pt mami si fetitza frumoasa

roxa-boxa, La Multi Ani pentru Serban

Mephala, ai grija de tine cu ametelile astea...

justa, bafta la examen si succes la dieta Scarsdale

mamagiuliei, ce perioada nasoala aveti cu bebelina?????? Sper ca nu este nimic grav.

Pupici la toata lumea.

PS: Shefaaaaaaaaaaaaaa, te 'log flumosh...luni imi dai shi mie liber de la 'raport??????

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput