Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata fetelor!

ce faci mephala? fetele beau bere si ametzesti tu?
...sa nu fie de la caldura!

miag, o sa ma uit si eu, dar daca descoperi tu mai devreme info despre 8 0 sa-mi spui si mie. Multumesc.

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am intrat sa ma laud si eu ca am facut sport si ieri seara si alaltaieri.

Abia astept sa vad efectele, ca imi amintesc ce bine si frumos este sa se vada muschii aia fini si alungiti... Da' pana acolo mai am cateva luni bune, cred...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, sa lasam ameteala mea (sper sa treaca odata!).
Ce program si ce meniu ai azi?

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia, nu am mai ajuns la sala de vreo 2 saptamini... in plus, pina plecam in concediu am toate weekendurile ocupate cu nunti si botezuri, asa ca nici atunci nu ma pot duce...tu ai mai fost?

Meniul meu de azi e:
MD: un iaurt si o mandarina
Prinz: o sana, salata de rosii cu castraveti, pepene galben si ce oi mai gasi
Cina: nu stiu inca

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce program am azi? complicat de expus...pot doar sa spun ca se termina dimineata pe la 5. Asa ca azi o sa fiu aici cu voi muuulta vreme!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Leeloo, nici eu nu am mai fost

tzuni , hai ca iti facem noi galerie

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe unde umblati, la plaja ???
Ca io una mor p`aci prin birou ... de ciuda :-) De foame inca nu, ca am papat cate ceva la pranz ... seara voi incerca sa nu mai pap ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce calduri!
Eu mi-am facut somnul de pranz, sunt prin zona.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ce faceti dragele mele,frumoasele mele si iubitele mele?:))))
In viteza...asa ca in ultimul timp...va pupacesc pe toate si bebelii vostrii(pt cele care au) si va doresc in continuare spor la slabit!!!
Am ajuns azi mai devreme acasa...am urcat sa las cumparaturile si am zis sa va scriu repede pana iau picea de la gradi.
Ma scuzati ca nu am mai intrat pe subiect dar chiar nu am mai avut timp sa deschid calculatorul.
Eu sunt ok...grasaaaa...luni aveam 58,5 kg...deci m-am ingrasat iar ca o purcicutza.
De marti am inceput cu sotzu' Scarsdale...asa ca sa nu mai umple el frigiderul de bunatatzi si eu sa lesin de pofta......am coleg de suferintza,acum.
Sper sa rezistam 2 saptamani(aseara facea shantzuri prin bucatarie de foame)....mie deocamdata mi-e ok.
La scoala e bine...saptamana viitoare am examen...Pana acum am avut practica acasa la batrani si bolnavi 2 saptamani si ceva si inca 2 saptamani in spital, simi-a placut la nebunie.Nici nu am dat inca examenul pt ceea ce fac acum si deja sunt hotarata sa merg mai departe pana la asistenta medicala.
Picea mea tot bolnava...ne-a inebunit cu raceliile ce le tot ia de la gradinitza....si in rest nimic nou....
Munca,gradinitza,cumparaturi,casa,gatit,spalat copil,calcat...etc...si mai am si o gramada de invatzat...deci toate vechi.
Nu va mai scriu acum numele fiecareia...va pup dulce pe toateeee,aveti grija de voi...si sper sa termin curand cu stresul asta sa pot intra mai des.
Pupici pupici!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Azi am avut o zi plina rau de tot..si inca nu s-a terminat plus pe seara avem si sedinta cu parintii la Lilly la gradi.

Azi am mancat asa:
-cereale cu lapte semi-degresat
- o fajita cu pui
- o bucatzica de peshwari naan bread ( un fel de paine plata indiana cu cocos si stafide) - pentru asta merit vreo 400 de bice ca nu o aveam in meniu dar mi-era pofta
- seara: salata de paste si un mar

Carmen, chiar asa cald e la voi? Motanicul cum se impaca cu caldurile? Lilly nu-i place cand e cald..imi spune ca o frige capul!

Ioana,uf! ce ocupata esti si tu..bafta la tot ce ti-ai propus. Asa e cand ai un program mai haotic..se ce mananci e mai haotic. Pupici si bafta!

Daria, ce-ai mancat la pranz?

Tzuni, pana la 5 dimi muncesti? Pai io ma astept sa-ti faca astia statuie la cat stai la serviciu! Spor!

Delia,n-am apucat sa-ti spun..zbor placut si sa ajungi cu bine!

Carolina, ce sport ai facut? Sala?

Pup pe toata lumea si mai revin!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput