incalzire prin pardoseala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Si noi avem incalzirea prin pardoseala (incalzire comuna). Eu cred ca e tot asa de eficienta ca si cea clasica cu calorifere. Doar ca aici la noi nu pot spune ca murim de cald fiindca temperatura maxima la care ei zic ca te simti bine este de 19 gr. Deci ne dau maxim 19 gr iarna, plus ca se mai pierde pe la geamuri. Avem doar in salon 7 m lungime de geamuri(usi glisante) de sus pina jos. Termopane puse pe fostul toc de lemn de la geamurile anterioare!! Nu stiu ce cap au avut !

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

quote:
Originally posted by dia_codat
Termopane puse pe fostul toc de lemn de la geamurile anterioare!! Nu stiu ce cap au avut !
.......

N-au avut cap Dia numa ca-n ancien nu se prea face altfel. De exemplu K par K propune preturi aproape duble la inlocuitul complet al tocului si-n plus nu-ti refac ei peretii.

Noi am pus termopane-n dormitoare pe banii nostrica ne sufla mistralul din casa si ne-am socat si noi.

In rest eu nu militez pentru inclazirea prin pardoseala, ci dupa sistem american, la nivelul pardoselii. Adica mini radiatoare de aprox 10 cm inaltime pe lungimea a min. doi pereti (preferabil cei cu geamuri). Sunt extrem de eficiente, produc caldura la picioare si nu au pierderi la fel de mari, iar adaptarea la o locuinta se face usor.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (19.07.2003),(22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Mie imi place ideea de a nu vedea calorifere prin casa, dar vreau o temperatura de peste 25gr si fara curent.
Inca n-am intrat in criza de timp dar in curand trebuie sa luam o decizie. O sa cautam firme care executa astfel de lucrari cu garantie , si vedem si in functie de oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

noi avem doar in sufra si baie puse de sotul meu care nu-i de meserie dar se pricepe la toate

curand ne mutam, iar acolo aveam in toata casa

tare fain fara calorifere sa poti merge descult prin casa
cel putin la baie e super

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Noi acum montam incalzirea la casa. La parter punem prin pardoseala si la etaj punem calorifere.Am luat toate tevaraiele, polistirenele, conectorii si distribuitoarele de la firma Radox din Buc. Lor le-am trimis planul casei si ei ne-au facut necesarul de materiale. Am gasit un mester de la noi din oras care a mai montat asa ceva si ne ia 150.000 lei/mp la incalzirea prin pardoseala si 20E/montare calorifer. Centrala o sa o monteze socrul meu.
Noi am luat o centrala pe gaz cu condesatie si un boiler pe langa pt. a face fata necesarului de apa calda.
Din cate am citit la incalzirea prin pardoseala nu ai voie sa pui covoare pe jos si e indicata pentru incaperile inalte pt. a nu pierde caldura.
Sunt foarte curioasa de cum va fi, speram ca in luna nov sa fie gata casa si sa ne mutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Multumesc de informatie. Am cautat firma si am gasit siteul si adresa.
O sa luam legatura cu ei sa ne faca si noua un deviz cu materiale si preturi.
Mult spor la treaba si sper sa va mutati pana in noiembrie.
Am fi si noi foarte fericiti daca am petrece Craciunul in casa noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citeam undeva ca incalzirea prin pardoseala nu ebuna pentru circulatia periferica.Acolo era recomandat sa nu ai asa ceva in toata casa, eventual doar in baie si bucatarie , unde e gresie.E posibil sa fie adevarat e posibil sa nu fie.Sunt totusi lucruri de care trebuie tinut cont.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by ali

Citeam undeva ca incalzirea prin pardoseala nu ebuna pentru circulatia periferica.Acolo era recomandat sa nu ai asa ceva in toata casa, eventual doar in baie si bucatarie , unde e gresie.E posibil sa fie adevarat e posibil sa nu fie.Sunt totusi lucruri de care trebuie tinut cont.

ali

unde ai citit?
si eu am tot citit cum ca altii au citit pe undeva si nu recomandau
dar nimeni nu vine cu ceva documentari, cercetari, mai stiu eu ce .. numai zvonuri

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

xelanoimis - ce ati mai facut? Ati primit ceva preturi? Si la Rehau sau la Valrom au sisteme de incalzire prin pardoseala.
Noi de luni ne apucam (adica mesterii) de pus la parter polistirenele si tevile, iar apoi tre sa turnam sapa peste. Sunt curioasa ce va iesi ...

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Oare se poate pune si la bloc?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput