Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Andiaroro... nu ma supar deloc pt interventie! Am si spus ca nu stiu totul si probabil ai dreptate, poate tine de bebelusi. Eu spun doar ce-am observat eu. Pe cea mare am crescut-o cum zici tu, am mancat ce-am avut si nu prea am tinut chiar asa cont de orice dar a avut colici, mi-a plans noaptea si de dormit a dormit in rate. Cand am avut-o pe cea mica mi-am zis ca nu strica sa incerc sa fac exact cum mi s-a sugerat si rezultatul a fost total opus... dar... mai stiu ca acum am fost si extrem de linistita, calma si poate si asta ajuta, pt ca in general o mamica agitata isi va agita bebelusul.

Am auzit si eu de mamici care au mancat orice si bebelusii lor n-au avut colici deci cred ca se poate!

Cred ca cine are bebelusi asa mici incearca orice numai sa le fie bine, eu una asa m-am gandit ca merita sa incerc sa fac altfel decat prima data... dar poate ca Dzeu doar m-a binecuvantat cu un o fetita linistita si fericita!

Va pup pe toate!... ma mai amuz cateodata de nazdravaniile celor mici ai vostri dar nu prea am timp sa stau sa scriu... dar va mai "vizitez" asa din cand in cand!

Multumesc pt urari si va doresc la fel... succes la examene pt cele care au!

Miha

http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu nu am inceput inca sa-i dau iaurtel ca nu am vorbit cu medicul daca pot sau nu.
In orice caz, ce are Danonino de ziceti ca nu e bun?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pana la urma s-a dus cineva la intalnirea cu Denisa in IOR?
Sau ...

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca sa-ti zica fetele. Multe au zis ca..cunosc oameni care lucreaza acolo si nu-l recomanda. Liliana a zis ca nu-i bun ca nu are zarul ala.
Eu, ca o fata cuminte ce sunt, m-am conformat si nu-i mai dau. Mie mi-a zis pediatra sa-i dau iaurt dupa luna a 5-a, dar nu a specificat de care.

Unde sunteti? toate la intalnire cu DEnisa si Emma?

Papa e in frigi, casa e luna si bec, mi-am facut manichiura, dus, hranit prunc. acum merg sa-l scot afara ca e un soare...si noi tot in casa.
Sper sa mai pot intra, macar sa va citesc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello gagici,

Ce-or fi facand fetele la intalnire? Asteptam poze! Din pacate e foarte departe de mine si daca nu e Cristi acasa sa ma urce intr-un taxi cu carutz cu tot... nici o sansa!
In rest, ieri la pediatru totul ok, Carla are la 4 luni si o sapt 6900g si 68cm, foarte bine adica, asa de bine ca mi-a zis sa ma grabesc cu diversificarea.
Mihaela si eu sunt de acord cu Ana, pt ca eu am tinut regim mai rau decat spui tu si Carla mea a urlat 3 luni de colici.
Adib, Mihaela are dreptate, si mie mi se pare f imbracata - in fine poate era dupa baita si nu o tineti asa mereu, eu una nu i-am pus caciula in cap in casa fetei mele desi am nascut in februarie. Doar dupa baie o ora! Si atentie mare: sunteti siguri ca se satura? Incercati sa-i dati un biberon de formula seara sa vedeti daca doarme mai bine. Stiu ca acum se fac presiuni mari asupra mamelor sa alpteze dar nu va ambitionati in detrimentul copilului! - asa cum am facut-o eu!!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova super filmuletul cu Marcolino Ai incercat pana acum sa-i dai sa bea direct din canita?
Hai fetelor, cine s-a dus la intalnire in IOR ? Asteptam impresii si poze Am fost pe jos si i-am cumparat lui Angelo pantofiori din panzica pt. vara, Giorgos spunea ca sant de fetita dar mie aia mi-au placut si cred ca merg la orice bebelSant bej, deci merg!Am facut branzica si mai tarziu o sa-i dau cu banana si mar galben.
Giova am o leneeee, dar cand citesc cat de harnica ai fost astazi, imi vine sa ma apuc si eu
Mirela stateam si ma gandeam la tine aseara, ce faci cand ai nevoie la toaleta ???

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bun: Am fost la intalnire a fost super.
POzele le pun acum.
Si am mai pus si un filmulet cu Tibi si cu bunica-su (tatal meu). Sa-l vedeti cum se ridica fii-miu cica. Azi a fost pt. prima oara cand a facut asta, iar eu.... eram cu camera.

intalnire 16 iunie

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Adib, subscriu la ce au zis fetele mai inainte, si mie mi se pare f imbracata pitica ta.
Eu nu l-am tinut pe Mateias cu caciulita in casa decat in prima luna; l-am nascut in ianurie si mi-era teama sa nu raceasca.
Si noi am avut probleme cu el in prima luna ca nu dormea noaptea.
Dar, am incercat sa nu-l mai las sa doarma ziua (ma jucam cu el foarte mult, il scoteam afara, cand vroia sa doarma il gadilam etc) si brusc si-a revenit copilul in sensul sa doarma noaptea si nu ziua.
Incercati sa o tineti treze cat mai mult ziua....
Bafta!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare fete frumoase...
Scuze ca iar scriu putin si o intind..
Azi am pierdut 5 ore la service cu masina...mi s-a aprins un led in bord...cum ca ar fi probleme la sistemul de evacuare...si m-am dus la nesimtitii de la Chevrolet...care s-au ciciit ..ca io nu las nene masina la ei un secol..si le-am zis ca stau s-o iau in aceeasi zi...
Acum e ok...am facut comanda de o piesa ce trebuie inlocuita..peste 2 saptamini vine...
IMI PARE NESPUS DE RAU CA NU AM REUSIT SA AJUNG AZI LA INTILNIRE!!!!!!SORRY!!!!
Cuscra...da-ne si noua idul tau de mess..please...al meu e nikolle742000
EVENIMENTUL ZILEI:DARIA A PAPT 210 ML LA O MASA!!!!
Ingrid...felicitari Dianei pentru greutate!!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI SI CELOR DE PINA ACUM!!!!
Fetelor,va pe toate si va rog sa nu va suparati..ca intru mai rarut citeva zile...
Miine am examen la Studiul Protectiei Consumatorului..si acum ma apuc sa studiez nevoia de cumparare!!!

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

J , tind sa cred ca ai dreptate, chiar nu am de unde sa stiu dar va cred, la urma urmei fiecare stie sigur din proprie experienta ceva, de-aia va dau dreptate.

Si mi-am mai adus aminte de o chestie a propos de dormitul toata noaptea... eu in prima luna am avut o veioza pe care o tineam aprinsa toata noaptea,acoperita sa nu fie prea multa lumina dar sa fie ceva, mai mult sa vad cand deschid ochii daca e ok, daca doarme linistita sau la cel mai mic sunet sa pot sa-mi dau seama ce are... ei, dupa vreo 3 saptamani am schimbat-o cu o alta veioza cu lumina mai slaba si putin albastruie, doar se zareau trasaturile noaptea ... parca dormea mai bine... si dupa aproape 5 saptamani am renuntat la veioza de tot. Si de dormit doarme si-acum foarte bine insa am observat ca de exemplu daca tin tv-ul aprins sa citesc asa la lumina lui(pt ca daca nu sunt langa ea pana adoarme profund nu prea doarme, iar eu mai am de invatat si noaptea e mai liniste), ea sta si se joaca cu manutele si gangureste in loc sa adoarma... daca-l inchid si ma-ntind langa ea, o mangai pe spate un pic si adoarme. E adevarat ca doarme cu mine, cu toate ca are patut, am preferat sa fie langa mine!
Ati avut episoade de genul asta?

Hai ca mai fug la invatat... fetele mele sunt afara asa ca fac niste papica si invat ca acusica se face maine ...

Miha

http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr

Mergi la inceput