Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
teolinda spune:
Hello!
Ursulina pai am fost mai la intalnire, asa de neserioase parem?
Deci clubul ( Je, Anda, ANa si BEE) ne-am tinut promisiunea. Mai mult noi ne-am intalnit ca Denisa nu prea a stat... cel putin eu cred ca am prins-o vreo 10min ca apoi se terminase runda 1 de program. Desi a zis ca ii da papa Emmei si apoi revine.. ne-a tras clapa. De suparare noi ne-am cinstit cu bere ... fara alcool, ca deh eram cu "voatururile"
Asa ca pe mine nu ma intrebati de Denisa ca nu stiu ce sa va spun ca nici n-am vazut-o prea bine sincera sa fiu. Asa ca ma duc sa ma uit in pozele facute de Ana
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Vazut pe Tibi la intilnire..frumos, asa cum m-am obisnuit, dar restul, putine poze, astept sa puneti si altele ca doar a-ti mai facut!
Am fost afara in 2 reprize..azi nu a vrut iaurt, ieri a papat nitel!
poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
teolinda spune:
Am uitat sa va spun...
Ana lu'Bee iar a fost cuminte si a dormit, in plus a papat tooot.
Tibi a ras tot ce-i pregatise mami de papa, a terminat si rezerva de lapte
Mark - e un cuminte, asa cum il descrie Anda mereu... a dormit, s-a jucat, a stat ca o papusa, a vorbit si a ras cot la cot cu restul sectantilor.
Eu am ratat vocalizele Emmei
anasebe spune:
Cata Imi pare rau sa te dezagagesc, dar eu am fost singura cu aparatul foto. Dar... cum bine a zis Liliana Denisa ne-a tras clapa, iar cu restul avem tot timpul sa ne facem poze, ca o sa ne intalnim destul de des.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Catalina restul erau pe langa Tibi. Alte poze nu mai avem. Sunt sigura ca o sa-i identifici
andiaroro spune:
Si cu prajitura cum ramaaane?
ca merit si io una la cat am intretinut aici topicu......in topuri.
oricum, vad ca pe la Cata nu am nici o sansa ca trece ca "vecina", adeca ca o "zana" pe langa apropourile mele(glumesc Cata)
fromosi si fromoase.....sa traiti!
gata.......m-am luat de urechi si ma duc sa-mi plivesc florile pe balcon..........da ma intorc curand sa vaz cum sta cazu cu prajituricile........am io o pb azi, da nu vreau sa fAC ........ca vreau sa prepar surprize duminica e ziua tatalui si nu gasi nimic "demn" pe al magazine
ana si alexandre
marchplayer spune:
Am fost si eu la plimbare, mai intai am trecut pe la farmacie sa-mi imrospatez rezerva de ser fiziologic si apoi pe faleza. Cu toate ca era cam innourat era misto ca nu batea vantul si cum eram eu singura cu gagica mea care dormea la greu in bataia brizei si eu impingand la caruta asa as fi dormit..... Eu desi stau la doi pasi de mare nu ajung s-o vad in fiecare zi din motive lesne de inteles dar revederea este de fiecare data incantatoare. Trimit briza si nisip la plic amatoarelor plus o invitatie pe litoral!
Am vazut poze de la intalneala de la Anas, cam indepartate!!!! Poate au luat celelalte primplanuri!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
andiaroro spune:
ce primplanuri, soro..............nu auzisi ca astea sunt singurele probe.....
ana si alexandre
teolinda spune:
Mey ati vazut voi fotomodele acolo de vreti prim_planuri?
Era clubul deci poze mai de la distanta sa nu va speriati. Exceptie a facut Denisa care a fugit repede cand a vazut ca e vremea sedintei foto.