Sunt insarcinata in 9 saptamani si la primul control am aflat ca am infectie urinara. Medicul mi-a prescris tratamnet cu Nitrofurantoin timp de 7 zile de 2 ori pe zi.
Fiind inca in primul trimestru de sarcina nu as prea vrea sa iau antibiotice. Medicul mi-a spus in aici in SUA s-au facut multe teste si ca acest medicamnet ar fi sigur in timpul sarcinii. Mi-a mai spus ca lasand infectia netratata aceasta va afecta dezvoltarea fatului.
Oare ce sa fac? A mai fost cineva in aceasta situatie?
Buna Luana,
Eu am facut o infectie urinara in saptamana a 8-a.
Aici nu mi-au dat nici un medicament,doar ceaiuri multe-vro 3-4 litri pe zi si atat.Sa nu-ti spun ce dureri aveam la urinare-mama miaaaaaa.
Intr-o saptamana am skapat,si uite ca bebe nu are nimik,e un dulce si un terorika de 3 ani jumatate.
Eu m-am dus la urgenta cu dureri la urinat si imediat au chemat medicul de la gineco si s-au sfatuit ei akolo in japoneza ca sa-mi dea,sau sa nu-mi dea.
Daca ei zic ca e testat si e ok,poate e mai bine sa-l iei sa nu faci infectie renala.Numai bine,o sarcina ushoara si un bb sanatos si papacios.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe