Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 30
raalucutza spune:
si la noi sunt 37 de grade si e ffff calc...deci
....am iesit totusi azi la plaja si am stat 2 ore.....si apoi mi s-a parut ffffff cald si la umbra unde statea copilul si asa ca m-am hotarat sa plecam acasa....si am facut baitza si acum doarme de la 5....cred ca o sa am program de nesomn la noapte.![]()

Lya spune:
Mersi Luana
!Dar acasa cu ce i-ati dat pe bebei?Tot tre sa cumpar pt acasa sa fiu pregatita,nu?
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">40 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
carminabulina spune:
Roxana, 

, pai in noaptea nuntii o sa zica sotul ca l-a apucat pe dumnezeu de un picior, ca o sa fi ca o virgina...o sa tremuri de dorinta, de durere si....o sa vezi tu.
MAine merg la controlul de 6 saptamani sa vad ce o sa spuna nea doctorul. Sa iti raspund si la intrebarea cu ceaiul: pana la caldurile astea ii dadeam 2 pliculete, dar din cei 50 ml. din al doilea nu-l bea pe tot. Azi insa i-am facut 4 pliculete, mai diluate, adica am pus 70 ml. apa.
Si acum ca am ajuns aici vroiam sa intreb cum suporta bebelushii vostri caldura??? Al meu nu mananca, e iritat si ar bea doar ceai. In casa il tin doar in pampers si atat. Asta seara nu i-a placut la plimbare asa ca am fost nevoiti sa il bagam in casa. O sa incerc sa ies maine dimineata pe la 6 si sa sistez iesirile seara. Astia au anuntat urmatoarele zile canicula asa ca nu stiu ce naiba o sa mai fac.
Pipi face tot odata, adica sta cu pampersul uscat si o data face de vreo 5 ori si il umple. Deshidradat nu e, ca il urmaresc, nici probleme cu putza, ca si acolo il urmaresc. Vrioam sa stiu daca mai sunt bebei care fac la fel sau nu ati sesizat? Doamne cu atatea pe cap as vrea sa am un fir rosu la un pediatru...dar astept sa se adune mai multe si sa merg dupa aia.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
amiss_zip spune:
Luc2 m-am uitat pe poze si ai un baietel dulce foc! Voiam sa iti spun ca seamana un pic cu Petra mea...abia apoi am vazut ca pe el il cheama Petru
.
Da, multi mi-au spus sa imi traiasca baietelul! Ziceti si voi!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
carminabulina spune:
Lacramioara, tu ce mai faci puiule? Ce mai face Alexandru? Sper sa fi rezolvat problema cu nasucul si sa fie sanatos. Ai grija de voi si sa ramai calma. 
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Amiss, m-am uitat acum la niste poze cu "baietelul" tau Petra si in anumite ipostaze seamana cu Mihnea al meu
, mai ales cand plange.... Ce ma surprinde este ca tu esti satena si Petra are parul destul de negru iar eu sunt bruneta si copilul meu e alb
...nu prea inteleg eu chestiile astea, dar stiu sigur ca este al meu
, ca-mi seamana.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
amiss_zip spune:
Carmina sa stii ca mai mare a fost socul la mine! Chiar nu ma asteptam sa fie bruneta (sotul e saten iar eu saten spre blond)...si la fel ma asteptam sa aiba pielea mai alba
. Si Stiu si eu sigur ca este a mea. Cand a scos-o Nayel dintre picioarele mele am fost foarte surprinsa!! Ma asteptam sa fie blonda cu ochi albastri si paru cret (de ce nu stiu ). Am avut o mare revelatie si am zis foarte repede "Seamana cu sotu'
".
Dar sa stii ca acum parul incepe sa i se mai deschida.
Are ochii bleumarin! oare se vor face caprui sau e posibil sa ramana albastri? Trebuie sa aiba ochi bleu deschis ca sa ii ramana albastri? Exista o regula?
Kiss!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
WOW Carmina dar ce frumoasa e poza cu patul (bebe prea mic sau patul prea mare)!!! Sincer care e raspunsul la intrebare??? Aveti un pat asa de maaare??? Daca da, vreau si eu!!!!!
carminabulina spune:
Andreea, patul e 2/2 metri si e facut la comanda. Am dat acum 5 ani 7 milioane pe el.
Eu cand l-am vazut imediat ce l-a scos dr. am zis ceva de genul, de fapt am intrebat "DAr de ce este asa blond?" Iar doctorul a zambit si a sous ca seamana cu mine
(eu sunt vopsita blond) si mi-a spus sa stau linistita ca este sigur copilul meu...cat priveste tatal nu conteaza

. Al meu nu pare sa se inchida la culoare, ceea ce ma face sa cred ca va ramane saten. La Chestia cu okii nu ma pricep. Asteapta putin si ai sa vezi tu singura
.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
EllaX spune:
Frumosi copii aveti, mamici de mai-iunie! Iar m-am uitat vreo ora pe pozele voastre!
Mi-e cald de mor! Sunt cat un hipopotam si as si sta in apa toata ziua, ca hipopotamu'! Arleena, de aia nu s-a vazut la tine burtica decat tarziu, ca s-a vazut la mine repede si mare! Dupa ce se naste Ana, e musai sa imi cumpar ceva haine (ieftine si faine?), ca nu ma mai incape nimic. Nici bustierele luate in timpul sarcinii nu mai imi vin, sper sa se opreasca odata "dansele" din crescut! Nu mai cer niciodata tzitzi mari, ca le-am primit si nu stiu cum sa umblu cu ele!
Luana, anul trecut a trebuit sa stau in Bucuresti si m-am dus de cateva ori in Dragonul Rosu. De fiecare data ziceam ca nu mai merg in viata mea, ca prea era agitat si aglomerat, prentru ardeleanca de mine! Recunosc, insa, ca mi-ar placea sa avem ceva echivalent si noi, ca am gasit si chestii faine si ieftine acolo! Am cumparat din Dragon asa hainute frumoase pentru copilul unor prieteni!... N-a mai vrut piciul sa poarte altceva decat tricoul cu Shreck, i l-a spalat maica-sa in fiecare zi, toata vara trecuta!
Carmina, si eu m-am visat cu un barbat necunoscut
acu' vreo saptamana (administratorul e betiv si slinos, la noi), si se facea ca l-am si pus sa poarte prezervativ, sa nu mi se declanseze nasterea!
Deci sa-mi iau gandul de la una-alta peste vreo 6 saptamani?![]()
Ca mi-am adus aminte de... dureri, epiziotomie... Arleena, tu ai idee de unde se poate cumpara colac de inot in Cluj? Sa aiba si fundul meu pe ce sa stea, cat o fi accidentat!
Cine deschide capitol nou? Eu nu stiu sa deschid! Si de unde stiti cand e gata pagina?
EllaX,
39w4d cu
Ana-mica-din-burtica