Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 29
papadie spune:
Ella poi te ajutam tot noi pe tine...ca gravidele is specie rara pe topicul asta acuma :)) IOete ma ofer io cu mijloku toamnei sa colindam magazinele pt tine si sa ne cafelim. ce zici?
sexy po s ama fac eu ca primii un furoas rosu numa danteluri si-o camesutza aceeasi categorie. aia e numa buna sa ascunza burta de osanza :)))))))))))))))
EllaX spune:

Papadie, esti minunata! Numa' sa stii ca din cauza ta ma ingras in plus, acum, ca ma hlizesc de mama focului - si rasu-ngrasa! Foarte folositoare sunteti tu si Luana la casa omului! Auzi, cumparaturi puteti sa faceti in locul meu, sa va imbracati dezmatat
puteti, da' pe barbatu-meu lasati-mi-l mie, bine? V-am zis, oare, ca la inceputul sarcinii se gasise o binevoitoare - cu vreo 2 ani mai tanara, colega cu el - care sa vrea una... alta... de la barbat abia insurat si tatic in devenire?
Si daca tot am ras si m-am mai ingrasat 100 grame, oare pot sa merg sa mananc niste ciocolata? Ca, la cate kilograme am, ce mai conteaza jumate?
EllaX
papadie spune:
Ella po sa minci cat vrei ca oricum dupa nascare dai jos. Partea nasoala e aia care o traversam noi acuma re-ingrasarea ca deh alaptam...chestie care face o foame teribila!!! Cat despre barbatii altora nu ne bagam, numa peste nevestele altora, vezi bine:-))) Pe sotu tau putem doar sa-l instrauim sa faca cumparaturi. cat maaaaaaaaaaaaaaaai multe :)))
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Salutare!
Mie-femeia imi doresc un pic de umblat prin magazine, fara scop anume, dar cu bani la mine si cu sprinteneala, cu pauze de suc si cafea... Si imi mai doresc momente de dragaleala cu sotulla care sa nu a incurce burta si sa ne ia rasul cand incearca sa ma ia de "mijlocel"... si... mai trebuie sa spun?... mi-e taaare dor de
, si din ala pe indelete, si din ala navalnic, cand se prinde momentul. Mi-e dor sa fiu femeie privita strict ca femeie, nu implicit ca outzu-kinderutzu' cu surpriza.
Cam atat, acum. Pupici la mamici, bebici, burtici (nu mai e mult!)!
EllaX,39w4d cu
Ana-mica-din-burtica
EllaX, ca tare bine le-ai mai zis, dar stai sa vezi si dupa ce nasti, ca te apuca toate dorurile...Acum te gandesti ca totusi va fi posibil dar atunci te vei intreba "Cand oare?"

Eu cel putin am inceput sa ma visez si cu unu si cu altul si cu administratorul
, ca ma doare doar cand ca ma ating cu mana cand ma spal sau stau mai mult in fund...
[poze carmina
intalnire burticiVarsta lui Mihnea
26octombrie spune:
Papa, s-a facut. Ella, propun sa incepem cu un magazin de decoratiuni, boala mea...
da daca tot veni vorba... Lume, lume, mare strigare mare: je ma duc domani la dragonul rosu, ca nu mai suport! imi trebe maieuri pentru hora, nu mai am ce pune pe ea. vreau fie maieuri simplicissime, fie bodyuri idem. cat mai decupate, atat cat sa nu fie doar pampersul pe ea, ca se naclaieste si mai rau de transpiratie. nimeni nu vrea sa ma insoteasca? a, mai vreau bavete de cupil si pantaloni de balena.
astept amatoare, bem o cafa acolo, cu gandul la colega mea de cumparaturi, papa, ce nu va putea veni ca e prea matinala vizita in dragon.. 
Ella, pentru tine o facem!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
arleena spune:

doina
bine ai revenit si felicitari pentru Doruletul tau.
ella si eu sunt nostalgica dupa burtica dar o sa o mai am odata si o sa mi-o expun cat pot, eu numai in luna 9-a am reusit sa fac lumea sa observe ca sunt
ca pana atunci se vedea prea putin...paream
decat
... ![]()
eu zic sa-ti iei pompa cu tine ca daca bebe nu suge calumea o sa-ti foloseasca sigur, si ca sa incerci sa-ti desfunzi canalele si sa nu faci furia laptelui. sanul tre golit si daca bebe nu papa tot tre muls neaparat. eu am zis ca las' ca nu-mi trebe ca mi-am pregatit sanii si m-am trezit a treia zi ca piciul zici ca bause somnifer si numa nu se trezea sa pape si eram cu tzatzele cat casa pline de lapte si nu prea iesea.....ba un ragade, si repede am sunat-o pe vara-mea sa-mi ia pompa si sa mi-o aduca urgent ca io mor de durere daca nu scot lapticul. cat priveste
nu te gandi prea repede
daca nasti normal si cu epiziotomie.....
Lya mai ai un pic si bucura-te inca de burtica
am o intrebare: pe caldurile astea e bine sa scoatem copii p-afara??la mine in casa e destul de bine, adica cam 26 grade si iesim dimineata pana pe la 11 max apoi ne intoarcem si seara mi se pare ca nu se poate respira pana nu apune soarele.....si nu mai apucam sa iesim.....eu as vrea sa-l tin cat mai mult la aer dar mi-e sa nu sufere copilul......cum suporta ai vostri caldura si cam ce program de plimbari aveti?
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Lya spune:
Papa,Luana,sunteti mortale
!Mi-am revenit din starea aia,la asta ati contribuit si voi
,
Papa,te cred ca ti-e dor,tu le-ai nascut prematur pe amandoua,eu deja am 81,3 zile de sarcina ca pe Rut am dus-o peste si de ce mi-a fost frica vad ca nu scap.......depasirea termenului.Acu sper ca Eric nu sta cat sora-sa la dospit.
Ella,ce bine de tine.....parca ma vad pe mine acu 3 ani cand numai mancam si dormeam.Eu mai am un copil care vrea sa fie scos afara si asta mi-e cel mai greu.........o mai scoate sotul dar doar seara poate si el........dar una peste alta acum incerc sa ma odihnesc cat pot de mult ca tare mi-e groaza si de perioada de dupa nastere(furia laptelui ,nopti nedormite.......)
Mai primesc si telefoane,mesaje pe mess gen:nu ai nascut,cand ai de gand sa nasti?etc f constructive
dar se raresc si astea ca vad ca nu au efect
,le-am spus frumos ca-i anunt eu cand o fi.
Fetelor,aveti niste copii superbi,nu am ratat nici macar o poza!
Si repet intrebarea:cu ce-i da pe bebici pe buric la CFR 2 sa stiu sa fiu pregatita daca tre sa cumpar ceva??Cumva cu pudra Baneocin??
Pupici la mamici cu
si burtici
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">40 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
adriana spune:
Pentru cine m-a intrebat, am nascut pana la urma la Municipal cu dr. Constantinescu
. A venit la 12 noaptea cand l-a sunat sotul. A fost super ok, maestru la nasteri urgente.
Moasa a fost una Silvia.. aaa.. nu e musai sa dati de ea... mie mi-a fost repartizata ca sa nu uit prea usor cum e cu nasterea![]()

26octombrie spune:
cu baneocin pudra da nu=ti trebe, au ele. iti cer doar pampers, sampon de bebe si servetele 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Roxana Claudia spune:
Luana - tare asa veni eu cu tine in Dragon, dar n-am cu cine lasa copilu' pe vremea asta. Asa ca am investit-o pe mama sa cumpere maieute si body fara manecuta de la piata...ca e aceeasi marfa dar mai scumpa. Of...ce-as vrea si eu sa mai socializez.
Carminuta draga - deha te gandesti la prostii?? Cu epiziotomia asta n-avem sanse prea curand..si inca daca tu te vaiti care esti mai avansata cu vreo 2 sapt decat mine....inseamna ca pana dupa nunta (la sfarsitul lui august) n-am sanse la
.
Roxana
si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Ana-mica-din-burtica