Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Felicitari proaspetelor mamici!
Am probleme cu calculatorul , dar incercam sa le rezolvam.
Vineri 23.06.2006 ora 5.45 am nascut un baietel Doru Lucian,3.200 kG, 50 cm,apgar 9.De ieri dupa amiaza suntem acasa si incercam sa ne acomodam.
Cand am timp o sa pun poze si o sa va povestesc cum a fost.
Va pup pe toate!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari Doinita si refacere rapida
Sa va traiasca Doruletzul si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

FELICITARI DOINA PENTRU DORU MICUT! sI FIRESTE URARLE DE RIGOARE: SA FIE PAPACIOS, NECOLICIOS SI CUMINTE NEVOIE MARE!!

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumim mult de laude
Deocamdata suntem in perioada de cunoastere, mi se pare atat de mica[:D}, fata de ceilalti doi, imi vine s-o mananc de drag.

Scuze ca nu mai stiu cine mai e , va doresc sa aveti parte de nasteri usoare si fericite.
Papadie, da.. scurta, dar foarte dureroasa.. nici nu mai stii cum e bine..

A&C&O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iulyp, scuze, acum am citit mesajul tau privat, am vazut ca intre timp ti-ai luat pompa. eu ma mulg dupa ce suge hora, ca nu imi termina sanul intotdeauna, adoarme cu ele in gura. asa ma prind si cam cat a supt, stiu cat scot daca mulg sanul tot si fac scaderea. ioana are dreptate, cu cat te mulgi mai des, cu atat mai mult lapte curge. si, cel mai important:
BEA MULTE LICHIDE !!!! ADICA 3-4 LITRI CEL PUTIN! degeaba beti ceaiuri care stimuleaza si medicamente, in primul rand trebuie sa fii hidratata, uite ce-i afara, iar pe langa asta organismul trebuie sa aiba DIN CE sa faca laptele ala. ai sa vezi, daca bei cat te sfatuiesc eu sanii vor incepe sa curga singuri!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mai e cineva cu burtica????Sau sunt singura?
Azi am 40 sapt fix si bebe Eric nu da semne sa iasa.

Felicitari proaspetelor mamici!

Adriana,cum o chema pe moasa?Era tanara,batrana?????Sper sa nu nimeresc la ea.Eu am nascut-o pe Rut cu o moasa de nota 10,o chema Liana(ca pe mine)era ardeleanca(ca si mine)si a fost superbine........bani i-am dat fortat ca n-a vrut sa primeasca.

Fetelor,carea-ti nascut la CFR 2,cu ce le da pe ombilic la bebici?Acu 3 ani le dadea cu pudra Baneocin si vreau sa stiu sa-mi cumpar daca e tot asa.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">40 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Lya

Mai e cineva cu burtica????Sau sunt singura?
Azi am 40 sapt fix si bebe Eric nu da semne sa iasa.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">40 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Bucura-te! Eu sunt deja nostalgica:-)
Si ce daca esti ultima pe-aici noi nu stem tot aici sa te ajutamc-o tasta, c-o galerie. Uite io m-apuc si-ti fac aer c-o frunza de palmier si pe Mijloku toamnei o desemnez sa-ti danseze din buric si sa-ti aduca ceaiuri reci:)) Inaioana se sefa de camera si iti contorizeaza contractiile.
Celelelalte fete astept propuneri de imbunatatire a calitatii vietii (ca insititutu cu acelasi nume)pt Lya :-)))
Hai pup*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lya, floarea noastra nostalgica nu stie ce zice.. pai io daca e sa dansez din buric incep sa ma rostogolesc si gata! cred ca arat ca o bila de bowling :-)))
asadar raman furnizoarea de ceaiuri reci, pentru buric trebe altcineva. cine mai doreste, cine mai pohteste?...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Salutare!

Iaca si eu, inca si asteptand... dar savurez fiecare moment, ca pe o vacanta in plus.
Sambata am fost la control, Ana e bine in burtica ei. Acum vreo 2 controale am avut o discutie cu medicul nostru: mi-a spus ca in sarcini care merg asa de bine cum a mers a noastra nu exista motive ca nasterea sa fie inainte de termen... ca, de obicei, e chiar in jur de 40 saptamani, uneori peste - bineinteles, daca nu face mama ceva tampenii. Eu ma revoltam atunci: "pentru ca asa scrie in carti?"
No, sambata mi-a adus aminte doctorul ca el m-a prevenit si ca vorbea din experienta!
Acum... el e plecat din tara, mai probabil pana vineri. Ne-a lasat in grija altcuiva - medic competent, de altfel - dar eu tot sper sa nasc cu medicul nostru. A ramas ca vorbim vineri, daca nu vine Ana pana atunci.
Intre timp... Ana isi face programul ei - tzopaie, falfaie, sughite. Va dati seama ca ii "monitorizez" activitatea, sa stiu eu ca e bine. Eu sunt greoaie si transpirata - ce cald imi era mie vara oricum, da' ce cald imi e vara asta!... Incerc sa am ceva activitate in fiecare zi; ma ajuta si programul sotului, ca el vine seara de la lucru si trebuie sa ma descurc peste zi. Oricum, ma simt ca intr-un fel de vacanta cu drumuri dese la pishulit.
Miercuri avem caruciorul - am platit un avans, ca nu aveam toti banii, si il pastreaza pentru noi. Noi suntem tare incantati de el: se si pliaza, are si maner reversibil si ajustabil ca inaltime, se si spala partile cele mai expuse murdaririi... E si frumusel!

Mie-femeia imi doresc un pic de umblat prin magazine, fara scop anume, dar cu bani la mine si cu sprinteneala, cu pauze de suc si cafea... Si imi mai doresc momente de dragaleala cu sotul la care sa nu a incurce burta si sa ne ia rasul cand incearca sa ma ia de "mijlocel"... si... mai trebuie sa spun?... mi-e taaare dor de , si din ala pe indelete, si din ala navalnic, cand se prinde momentul. Mi-e dor sa fiu femeie privita strict ca femeie, nu implicit ca outzu-kinderutzu' cu surpriza.
Intre timp, imi e taaare drag de burtica mare care se tot deformeaza - cred ca Ana a descoperit ce bine-i sa te intinzi, ca asta pare ca face. Cum foaaarte rar m-a lovit sa ma doara, noi doua facem o echipa tare buna: ma ajuta si sa nu fiu constipata, "masandu-ma" cand e cazul!

Cam atat, acum. Pupici la mamici, bebici, burtici (nu mai e mult!)!

EllaX, 39w4d cu Ana-mica-din-burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Tot eu

Felicitari noilor mamici - Adriana si Nastad - si bebelusilor Cornelia si Doru! Am vazut-o pe Cornelia si e atata de draguta!... Il asteptam si pe Doru de la sedinta foto! :)

Intrebari: 1. trebuie pompa de san in maternitate? O am acasa, da' n-as mai lua-o.
2. oare 5 chiloti mi-or fi de ajuns in bagajul de spital? Nu-mi vine sa mai dau banii pe altii tip "parasuta" si sa nu-i folosesc dupa aia!

EllaX

Mergi la inceput