Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am vazut ca ati vorbit zilele trecute de vaccinul BCG facut in maternitate. Vroiam si eu sa intreb daca s-a inegrit si la voi zona aia? Ma gandesc ca prinde coaja dar daca nu e asa?

In plus, stie cineva ce e aia dermatitat atopica?
Copilul meu face pe burtica si pe laterale niste pete rosii, ca niste irittatii + bubite mici din loc in loc pe toata burtica. Ma gandeam ca poate sunt de la caldura, ca apar doar in locul in care este imbracat, nu apar pe picioruse sau maini, dar, la fel, vrioam sa stiu daca nu cumva este vreo alergie la detergent, sau la produsele de copii pe care le folosesc...
In astfel de momente imi doresc sa ma fi facut pediatru ca sa nu mai am atatea intrebari care ma inebunesc treptat .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Helau!Am intrat si eu sa va salut si sa va intreb ceva.Cam cat timp mananca bebeii vostri la san?Andrei al meu nu mananca mai mult de 10 minute,rar papa 20 min si ma gandesc ca de aia mananca si des,la 1 si 1/2h,cel mult 2 h si as vrea sa stiu ce sa fac sa ape mai mult sa fie si el satul.Si o alta intrabare:ce sa fac mai fetelor ca sa ragaie si el putin dupa fiecare masa.El ragaie cam la 3 mese o data.Va rog sa-mi ziceti si mie ce sa fac.Multi pupici si we placut in continuare.

Dana si Andrei =azi 6 sapt

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Puiudana sunt bebei care se satura si in 5 minute de stat la san si sunt bebei care stau cu orele si nu se satura. Nu te mai stresa. Iar cu ragaiciul, daca nu inghite aer, nu se grabeste la masa atunci nu are ce sa ragaie. Important e sa nu verse, regurgiteze mult dupa mese.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Zuzi multumesc mult pt. raspuns.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu una caut tratamentul magic anti-colici. I-am luat Sab Simplex si ii tot dau dar fara succes, ce-i drept nu la fiecare masa. Poate ca asa ar trebui...I-am luat ceai Baby Drink...nu pare a fi vreo minune...Am baut si eu ceai de chimen cu anason ca poate-poate scape piciul de dureri...nimic. Stie careva vreun remediu magic??

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

IULYP treaba ta dar eu nu as mai sta pe ganduri!cupilul meu deja ii negru la fata! si are doar 5 sapt azi!l-o dus ma-sa la plaja non-stop!nu il tin la soare ci la umbra!glumesc cu bronzul lui!merg cu caruciorul,il tin in body....ii dau sa suga daca ii foame+apa fiarta si racita luata de acasa sa nu se deshidrateze.....am grija sa nu il bata vantul si sa nu transpire....eu zic ca-i mai sanatos un 26-27 grade C la umbra in aer liber decat 24-25 gr in camera lui cu aer inchis!e mai greu intr-adevar ca trebe sa te cari cu carpe dupa tine si sticlutze si pampersi si servetele si figuri dar eu o fac!si ii place de moare!e linistit si calm cand e afara!acum tu decizi!pana atunci pupici!

Mergi la inceput

Dana, incearca sa-l ti in brate intre 5-10 minute dupa ce manaca, in brate in pozitie verticala, si o sa ragaie. DAca nu ragaie dupa alea 10 minute inseamna ca nu a luat aer...Eu am aflat asta de curand. Si eu il tineam putin, vedeam ca nu ragaie si il puneam in patutz. Insa de cand fac chestia asta am avut surpriza sa imi ragaie, si serios nu asa un fas, si dupa 6-7 minute. Incearca.

Roxana, din pacate nu esxista o solutie minune impotriva colicilor. Eu am incercat si Bonisan si Flatulin si aia si deailalta si cand e sa-i aiba ii are. Dar am observat o usoara ameliorare dupa ce bea BAby Drink, dar vad ca la tine nu merge .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

...si Roxana, eu ii dau Sabsimplex la fiecare masa, doar asa am reusit sa mai micsorez durata colicilor si parca si intensitatea lor..

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari fetelor!

Nu am mai putut intra pe forum cateva zile pentru ca nu imi mai recunosteau parola .

Acum ... I'M BACK!

Nu s-au mai facut modificarile la listuta!
Azi am fost la "scos firele" cum spune Nayel si m-am intalnit cu Cristina! Are o bebelusha dulce foc! Nu am avut timp sa vorbim mare lucru.

Avem si noi scrisa povestioara nasterii. Cine o pune pe site-ul cu povesti? Cum se procedeaza?

Bebica mea creste, am cantarit-o si la o saptamana jumate a luat 200g. E posibil sa mai scada greutatea? Eu sper sa nu ! M-am bucurat mult ca a luat mititica in greutate.

Colicii cand apar? Noi avem acum 2 saptamani! Ar trebui sa inceapa?

Si inca o intrebare. Pediatra mi-a spus sa am grija ce mananc, sa nu mananc fructe, rosii, castraveti, prajeli, grasimi, sare etc...macar in prima luna. Voi cum faceti? Parca sunt la regim. Oare nu e bine sa o invat pe fetita sa "pape" de toate?

va pup!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dragelor va salut si io cu ceva intarziere. Nu stiu cum va descurcati voi dar io nu mai am timp de nimica .... iar cu somnul sunt in urma rau de tot .... Incerc sa citesc ce se mai intampla pe aici dar cu scrisul e tare greu ...

Felicit pe noile mamici si le urez bebei sanatosi si laptic din belsug!!!

In rest bebe e bine sanatos iar marti mergem la pediatru sa vedem cat a luat in greutate in prima luna.
Virgi super leaganul ala!!!
Carmina cred ca iti iau exemplu si o sa-i fac baie Anei la o juma de ora dupa masa ca altfel trezim tot blocul cu tipete de foame. Nu stiu cum e posibil sa-i faci baie lui bebe inainte de masa in conditiile in care el se trezeste infometat si plange de mama focului ca vrea papa. Voi cum faceti?
Si mai am o intrebare ... ar fi bine sa luam vitamine cat alaptam???

Mergi la inceput