Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 25
CamiM spune:
Salut fetelor!
Avem si noi nevoie de ajutor: de 5 zile fata mea nu a mai facut no 2
!! si bineinteles ca tocmai acum pediatara noastra e in concediu. am sunat si am vorbit cu un alt doctor care ii tine locul si asta zice ca nu el nu vede nici o problema ca se mai intampla chiar si la copii care sunt hraniti exclusiv la san (cazul nostru) .. voi ce remedii stiti pentru situatia asta. Nu pare sa o deranjeze, nu plange si nici burtica nu o doare dar parca prea mi se pare mult fara sa.."presteze" !! Multumim anticipat pentru raspunsuri!!!
In rest suntem ok, am fost la biserica sa vorbim pentru botez care va fi probabil pe 26 august, si cu ocazia asta ne-a si citit preotul un fel de binecuvantare de 40 de zile..
. Bineinteles ca acum ma gandesc la lista de invitati si .. e prea mare dar nu prea vad pe cine as putea sa tai si uite asa..
Pupici la toate si numai bine!!
Cami & Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Roxana Claudia spune:
Carmina - ma aliniez si eu cu Sab Simplex la fiecare masa...Si daca nu...iau si Bonnisan tot la fiecare masa. Auzi dar cam cat Baby Drink ii dai intr-o zi si cand? Ii mai dai si alt ceiut??Eu ii dau lui Cata doar un plic desi cred ca ar bea mai mult. 
Shoricutza - eu ii fac lui Cata baie dupa plimbarea de seara ca de as incerca dupa papa ar voma sigur. Si la mine mai face scandal cateodata dar incerc sa nu clipocesc tare apa, pentr a nu-l speria, si ii vorbesc usor si tot timpul. Vad ca da roade.
Roxana
si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
papadie spune:
Cami si Soficu meu face o data la 6 zile... SI nu pare sa se chinuie. Sambata insa i-am pus supozitor cu glicerina pt ca deja trecusera 7 zile. A urlat la supozitor de nu-mi pot imagina inca cum dintr-un copil asa de mik poa sa iasa asemenea grozavenie. S-a kkarisit de doua ori...a doua zi :) Si pediatra noastra e in concediu dar azi ii scriu moasei si iti pove ce si tie ce mi-o zice. Cica copiii alaptati la san pot face de 10 ori pe zi sau o data pe saptamana (cand face caca prea des -cazul Catrinei- cica are tranzitul bun, cand face prea rar -cazul Sofiei- cica pune tot pe ea...deci explicatii de bine exista in ambelecazuri
)
CatXO spune:
Buna fetelor!
Incerc sa intru si eu de ceva timp, dar nu ma lasa puiutii. De citit va citesc mereu, dar cand vreau sa scriu se gaseste cineva sau ceva sa nu ma lase.
In primul rand multumim pentru felicitari si dorim sa dam la randul nostru pupici pentru mamici si bebelusi sanatosi si frumosi! 

Bebelusa mea Daria este bine, nu prea mi-a luat in greutate (decat 700 g in prima luna), fapt pentru care pediatrul mi-a suplimentat cantitatea de lapte praf pe care i-o dadeam. Mergem in continuare in combinatie lapte de san si lapte praf Nan.
Cred ca au inceput colicile si pentru Daria. Spun cred pentru ca nu sunt propriu-zis niste colici, ci pur si simplu este nevoia ei de fi tinuta in brate la anumite ore din zi. Poate imi spuneti si mie cum reusiti, daca reusiti, sa lasati bebeii in putut cand devin agitati. Ca toata lumea se da cu parerea ca s-o las in putut, ca asa o invat prost, dar nimeni nu-mi explica cum sa face. Nici pe Alexia nu am reusit s-o invat, se pare ca nici pe Daria n-o sa reusesc.
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
inaioana spune:
Hello,hello, fete dragi!
Noi am fost tare ocupati , cu una ,cu alta ..am intrat sa va citim dar nu am avut timp de scris.
Asa ca profitam de ocazia asta dam pupici la toata lumea
si sa va spunem ca am vazut toate pozicile si toti bebelusii de mai-iunie sunt niste dulceti!
Abia astept sa ne mutam cu totii la scutece, deja mi se pare ciudat sa intru la "Odiseea sarcinii" mai ales ca au trecut deja aproape doua luni de cand nu mai am burtica![]()

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Salutare dragelor!!!
Slaba miscarea pe aici de la o vreme, e din cauza ca va tin bebelusii ocupate sau a venit vara si ati plecat la mare???![]()
![]()
![]()
Luana - pana nu m-am dat eu cu capul de sus sa ma invat minte, ca doar taur sunt, nu m-am lasat, dar am realizat in cele din urma ca tot laptele meu face minuni si numai cu el copilul meu se dezvolta frumos si sanatos. De vreo 2 zile nu i-am mai dat deloc formula, am prestat la pompa pana am obtinut cantitatea necesara si sper sa o tin tot asa.
Creste de la o zi la alta, s-a transformat intr-o papusica dulce tare, suntem topiti dupa ea...si nu va mai spun cat de cuminte este. Plange foarte rar de la un timp, doar atunci cand ii e foame..sau daca o deranjeaza ceva....Baita ii fac de 2 ori pe zi..dimineata la 7 si seara la 10...si a devenit momentul cel mai placut..., de altfel ea nu a plans niciodata la baie, de cand a venit pe lume.
Cat despre leagan...este posibil sa=l gasiti si-n romania, ca nu e fabricat in korea...este facut de fisher-price.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2001&e=detail&site=us&pid=31332&selcat=bgsw
Eu ma platit mult pe transport..inca de doua ori valoarea lui, dar merita toti banii.
virgi spune:
CamiM - si noi am avut probleme cu treaba nr.2..dupa ce a avut cateva zile un scaun foarte moale, dar s-a rezolvat de la sine. Incearca sa schimbi ceva in alimentatia ta...eu am mancat niste piersici verzi.
si sper sa se rezolve.
Claudia - poate bb Catalin vrea sa fie tinut mai mult in brate la mami...ai incercat toate variantele??? Si bebele meu a plans cateva zile..de nu stiam ce sa-i mai fac...am crezut ca are colici, sau a avut..habar nu am ..insa cum o puneam cu capul pe umarul meu...ii treceau toate.
camelia.t spune:
Fetelor am si eu o intrebare....poate stie cineva:
cu ce banci se lucreaza pt viramentul CIC pe card? Alocatia o am pe card la Bancpost dar eu tare sper sa pot face un alt card la o alta banca, pt ca Bancpostul imi face greata cat de dezorganizati sunt (cel putin in Baia Mare). Aveti idee daca se poate face la Transilvania....sau la o banca cat de cat mai de doamne ajuta fata de Bancpost?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
adela si piticii Fineas si Andrei n.28.10.2001; n.24.05.2006
Baieteii lui mami
aici
paula2003 spune:
Adriana este de sambata acasa cu printesa. Este foarte obosita, epuizata si nu poate sa intre momentan pe net. Cine a mai trecut prin asta stie cum este....pana te obisnuiesti cu toti, toti trag de tine, tu nu mai poti si noptile sunt nedormite
..e complit. Fetita este bine, sanatosa si foarte mancacioasa.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
amiss_zip spune:
shoricuta mie [ediatrul mi-a recomandat sa iau multivitamine cu minerale si calciu cu D3. A spus ca e indicat Ca sa luam mai ales cand alaptam. Si chiar fier. Eu le iau si ma simt bine.
Eu stiam ca bebeii mici pot face si doua scaune sau unul pe saptamana si e ok! Pana li se regleaza si lor sistemul digestiv, intestinele, etc!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra