Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cum aratapompa cu piston??? e manuala??
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

steluta imi pare rau pt ce ai patit....am si eu o prietena care a stat in travaliu tot 36 de ore
nu ai clacat in timpul asta???? nu te gandeai la tot felul de prostii???
te pup, sa iti traiasca ingerasul si sa va bucurati de ea atat tu cat si taticul cel mandru
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Papa multumim..acum ca ne-ai laudat, indraznim sa ne inscriem si noi pe listuta de pretendenti pentru Soficu' mic si scump! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am mai adaugat vreo 4 pozici AICI, inclusiv una cu picioruse pentru Luana.

Felicitari noilor mamici si sa le traiasca strumfuletzii

Noi ne luptam cu caldura si colicile. Citim alta data ce ati mai scris.
Multi pupici

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

oana, sarumana pentru aprecierile la adresa Horei. Va multumesc si voua, celorlalte fete, imi creste inima cand mi-o laudati! (apropo, acum imi dau seama ca o mama e o tinta sigura, daca ne spune de pui cineva ne face din vorbe la sigur, ma uit la mine si n-am nici un dubiu. nu-i asa?).
hai sa-ti zic: si noi am fi vrut sa mergem la sf lui august la mare, asa si-a si luat sotul meu concediul. acum nu stiu ce sa zic, depinde foarte mult daca mai gasim pe cineva amator de mers cu cortul (tot confortul, mai misto ca la hotel, mult mai safe pentru bebe, umbra permanenta, nu sta in soare etc. om vedea la momentul potrivit..)
eu alaptez si, ignorand ca ii mai dau si nitel formula, sa ia mai zdravan, primeste si ceai in urmatoarele ocazii: intre mese, cand mai da cate un oac, fiind cald si deshidratandu-se; cand vrem sa mai aburim cupilu sa decalez o masa cu jumate de ora, o ora; daca varsa, nu un pic de regurgitare, ceva mai mult, asistenta m-a sfatuit sa ii dau nitel ceai, Nu lapte- i-ar face rau, ca sa "se dreaga". cam atat

lacra, multumesc mult pentru poza. le-am vazut pe toate, sunt o nebunie! da mie imi trebe o poza cu talpa, sa vad cat e de stramba sau nu!! te rog io frumushel, fa-mi si mie o poza cu talpa, vazuta de jos. sarumana! n-au astia icon cu lacramioare...

si nici cu papadii.. pe care le-am mai pupa odata pentru povestile alea frumushele si pentru poze cu caca mare si caca mic :-)mi-a placut la nebunie, i-am zis si mandrului meu sotz ce-l pashte..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

adelapop pompa cu piston e manuala si arata ca seringa care are la capatul unde vine acul un fel de palnie care se pune pe san cand tragi.

Am si eu o intrebare. Stiu ca la pompa cu para doare sanul de tampesti. Am inteles ca la pompa avent de la isis nu doare sanul deloc. La pompa cu piston doare sanul, areola? Fetele care aveti pompa cu piston sau care a-ti incercat vreuna dati-mi si mie va rog un raspuns. Va multumesc mult.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Eu ma scald de azi dimineata intr-o depresie groaznica. Bebele meu a luat intr-o sapt. de cand am venit acasa doar 100g
Sunt super suparata si m-am umflat de plans. De azi cel tarziu de maine o sa-i bag si formula ca altfel sa ajung sigur la sp. de psihiatrie daca vad si sapt. viit. ca i-a putin in greutate.
Nu mai zic nimik ca ma buseste plansul

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

pompa cu pison mie mi sa parut foarte buna. se fixeaza pe san si poti trage de pistonul in care se colecteaza laptele,pana in momentul cand nu mai suporti durerea.fixand palnia pe san nu mai are de unde sa mai intre aer ,iar tragand de piston sanul se stoarce .e practica ,eu am de sticla si la celalalt capat scot pistonul si bag tetina pt supt.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

stai linistita ,primele doua saptamani iau in greutate mai incet .de saptamana viitoare sa incepi sa iti faci griji.

Mergi la inceput

as vrea sa intreb fetele mai experimentate daca la vaccinul din maternitateBCG e normal sa se formeze un pic de puroi care a cazut la baita cand i s-a inmuiat pielicica in forma de crusta.i-am dat cu spirt ,nu pare sa mai puroieze in continuare.si i-a mai iesit si un cosulet mic langa.

Mergi la inceput