Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
iulyp spune:
Lacri ma bucur ca totul e bine si nu-s probleme cu piciorusele lui Alex.
Steluta bine ai revenit acasa. Refacere rapida sa poti sa te ocupi mai bine de bebelina Andrada.
Ellax sotul tau e dr? Nu stiam. Nu am sunat dr. si nici nu o fac, deocamdata pt. ca nu supureaza. Doare taietura si ma mai doare si inauntru ca si cum ai taia in carne vie, dar doar cand vreau sa ma ridic de pe spate in fund sau cand vreau sa ma intorc repede de pe o parte pe alta. Eu am pus durerile astea pe seama repeziciunii mele si faptului ca nu stau cuminte deloc. Multumesc pt. grija
. Abia astept sa vad ce zice si sotul tau.
Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)
POZE
EllaX spune:
Iulyp, zice barbatu' asta al meu ca e fie o reactie la firele cu care te-a cusut, fie o infectie a taieturii "nesudate" inca. Cica ideea e nu sa te sperii, ci sa mergi la doctorul tau si sa-i spui frumusel si civilizat ce te doare si cum si cand si sa-i arati unde-i problema. Bine, fetita? Curaj! Nu e grav, dar nici nu trebuie sa fie!
EllaX
raalucutza spune:
azi facem o luna!si suntem cei mai smecheri din lume!ca nu dormim decat in brate!dar il iubesc de mor!are cam 4.700 kg si 56 de cm....zic cam pt ca al meu cantar nu cantareste bine.....dar la 6 sapt mergem la doc si atunci aflam sigur....
iulyp spune:
Ellax saru'mana de raspuns. Mai mult ca sigur e de la faptul ca nu stau locului nici o clipa. Abia asteptam sa nasc sa pot reintra in normal si acu' vad ca inca nu pot face chiar totul si cred ca ma fortez putin (fie vorba intre noi putin mai mult). De exemplu acum mai nou ma doare si mijlocul
Sa va zic: azi a veit dr. in prima vizita si a zis ca suntem deshidratati si ca avem granulom la buric. Eu stiam ca bebe care papa la san nu are nevoie de ceai, apa etc. Ei bine mi-a aratat pliul lui bebe si a zis clar ca e deshidratat si ca trebuie sa ii dau ceai sau apa. Imi vine sa mor ca inca nu stiu ce sa fac.
Au inceput sa-mi curga sanii am plecat la muls ca bebe doarme, si la ce show-uri am avut in dupa amiaza asta cu el mie mila sa-l trezesc sa pape.
Raalucutza sa-ti traiasca flacaul de o lunisoara.
Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)
POZE
EllaX spune:
Pentru Raalucutza: sa-ti traiasca voinicul! La muuulte alte luni si multi ani! Ai fost foarte dulce: "il iubesc de mor!"

EllaX, 38w5d cu Ana-mica-din-burtica
EllaX
amiss_zip spune:
Fetelor am revenit si noi cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Va pupacim si vom reveni cu noutati despre micuta! Sambata viitoare fecem botezul
!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
carminabulina spune:
JulyP te rog frumos sa imi explici si mie cum e chestia cu pliul si deshidratarea? Ca eu nu stiu cand si daca bebele meu este deshidratat si stiam ca se face intr-in fel sa afli. Deci care pliu si cum faci
? Multumesc frumos.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Si mai am o intrebare pt toata lumea
: voi acum pe caldurile astea inveliti copilul cu ceva (evident ma refer la un simplu cearceaf) sau il lasati asa descoperit? Eu nu il inveles dar vreau sa stiu daca fac bine sau nu.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
arleena spune:
no, m-am decis si eu sa pun www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78782" target="_blank">povesta nasterii
spor la citit ![]()
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Roxana Claudia spune:
Carmina - eu il invelesc pe Cata cu un ple din damasc si asta pt ca si eu stau invelita cu cearceaful. Ma gandesc ca asa se simte mai bine nu neaparat ca ii este racoare. In timpul zilei il tin doar in body fara manecuta. Eu zic sa il tratezi asa cum simti tu, pentru ca instinctul tau sigur nu se inseala.
Roxana
si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE