Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Carmina, e deshidratat daca are fontanela adancita.Eu asa stiu si am vazut la al meu ca dupa un interval mai lung in care nu a mancat i se adanceste fontanela.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Iulyp, EllaX si Luc2 va multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Mam mai linistit. Ii dau fenobarbital si este spre bine (dupa parerea mea).

Steluta felicitari , sa va bucurati de "bulgarasul" vostru. Nu imi vine sa cred ca T ti-a provocat nasterea! 36 ore de travaliu!Nici nu pot sa imi inchipui prin ce ai trecut. Eu m-am vaitat ca am avut 9 ore de travaliu din care 4 ore cu anestezie. Oricum e bine ca s-a terminat totul cu bine. Imi pare rau ca ti-am raspuns la intrebari prea tarziu.

Dintre mamicile cu baietei are cineva probleme cu fimoza? Adica bebe face pipi intrerupt si parca l-ar ustura? Eu am banuit ca face asa din cauza fimozei. I-am facut analiza urinei si nu are infectie.

Va pup

Monica si Alex 04.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare!
Fetelor, imi recomandati vreun marsupiu?
Am vazut pe net unul INGLESINA si unul de la BABIDEAL, denumit Coccidou... Astazi vreau sa comand unul neaparat, si nu stiu de care.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LAcramioara, daca vrei parerea mea cumpara INGLESINA...este super si partea de prindere e misto, la fel si la babydeal doar ca inglesina e mai misto in fata, are aerisire .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Carminabulina, pliul cutanat se testeaza astfel pt deshidratare: apuci intre degete, fara sa strangi ca la ciupit, niste pielicica de-a lui bebe, de pe piciorus (in fata si exterior coapsa) sau de pe burtica si, in mod normal, cand ii dai drumul, trebuie sa revina imediat la loc. Cand persista - de la un tzugui (nu stiu cum sa-i zic) pana la tot pliul, cand ii ia ceva timp sa se retraga, bebe e deshidratat. Eu asta am si citit, am si vazut, dar serios ca daca aveam bebe nu-mi mai aduceam aminte sa testez! Multam fain ca mi-ati amintit, pt viitor!

EllaX, 38w6d cu Ana-mica-din-burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salutare fetelor!
Abia acum am ajuns si eu la un calculator cu net.
Am nascut pe 5 iunie la 10.53 un baietel sanatos dar mai micut 2.800 kg si 45.5 cm, dar a fost mai devreme cu 2sapt, scor apgar 10. Important este ca a fost totul ok, nasterea a decurs normal, refacerea a fost destul de rapida si suntem amandoi bine sanatosi, a luat in greutate deja 500si ceva de grame in 2 saptamani, suge bine, dupa baita doarme pana spre dimineata. Ce sa mai toate bune si frumoase pe la noi si speram sa ramana asa.
Sanatate multa la toate burticile si mamicile si bebeii!
Multi multi pupici!!!

Irina 37+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dana, bravo, bravo!!

iuly, nu vidul conteaza cel mai mult. si eu aveam pompa care facea vid, insa nu tragea ca lumea. umblam prin casa cu ea agatata de tzatza, da ce folos..
isis imita f bine suptul. cand am luat-o, dupa cea cu vid, mi s=a parut "o laba trista", nici nu se simtea pe san, insa trage f eficient!
si eu am o gaurica in burtica, reactie la fir. urmeaza sa se inchida.

monica, asculta ce spune ella despre icter, eu ma pregateam sa iti spun cam acelasi lucru, dar nu asa frumos!
cat despre lenea la supt si eu am trecut prin exasperarea asta, iar acum caut manute de schimb, ca p'astea le-am ros de foame..

steluta, pe langa tine, cele vreo 8 ore ale mele de travaliu suna ca pauza de-o tigara.. bine ca s-a terminat cu bine!!!

ella, eu n-am avut nici un dop, whatsoever, asa ca nu e o regula.
multumesc mult, mult, mult de tot pentru informatii! le multumesc si celorlalte fete ca s-au agitat pentru mine. din nefericire febra mea (repet, eu n=am mai facut febra din 77) nu cedeaza si pace, am incercat cu de toate si nimic. asa ca, daca tot nu pot da lapte din cauza febrei, am luat si polidin, si nurofen si paracetamol si piafen si vitamina c si ce n-am luat. pe ce luam imi crestea... ieri am stat toata ziua in jur de 39 de grade, cu niste dureri atroce de cap. se punea problema internarii, asa mi-a zis medicul de familie.
asa ca, dupa ce am luat zinnat special pentru alaptat ..degeaba. ma mulg si arunc (pun la flori, ca se pare ca e un ingrasamant fantastic) insa mi-a scazut sensibil debitul, poate fi de la febra??? eu am mai tinut cupilul o saptamana numai pe biberon, mulgandu-ma, cand nu lua in greutate, insa nu mi=a scazut laptele, au contraire! ce stiti de lactatie/febra??
aseara mi-a scazut febra, in sfarsit, dupa frectii la maini si picioare cu otet, masaj la tample cu prostie din aia de tigru, iar capul.. ei bine, cand am ramas gravida am gasit la o prietena un aparat de acupunctura de la zepter, pe baza de curent electric (sunt niste varfuri, boante, prin care trece curent electric si le simti ca niste intepaturi). evident, gravidele n-aveau voie. am avut ocazia mai tarziu sa cumpar unul, sigilat, cu o reducere de o treime si l-am luat; abia asteptam sa nasc pentru a ma juca cu el. ei bine, m-am jucat aseara si.. in 2 minute m-a lasat capul!!!

raalucutza, felicitari pt. Raul!

andreea, am citit cu sufletul la gura povestea, mai ales ca si eu am stat prin aceleasi paturi... Petra, bine ai venit!! te asteptam la plimbare!

lacra, uite, cum am vb la tel, aici e link la marsupiu pe care il am eu. ioanei cred ca ii va placea f mult. banui ca se poate gasi pe undeva, eu l-am primit de-aici. e f misto

http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/general_information.aspx

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

irina, bine ai revenit! asa sa ramana, papacios si somnoros!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Luana, ce chestii faine au pe site-ul la care ne-ai trimis! Marsupiul si paturica aia care se face geanta tare mi-au placut!
Intrebare despre febra ta: e doar febra sau te si doare ceva, in afara de cap si, eventual, muschi (ca in orice febra care se respecta)? Burta? Sani? Lohiile si-au modificat mirosul? Ca, daca nu, se poate sa fie si o simpla viroza, adaugata peste temperatura usor crescuta a mamei care alapteaza. Circula ceva viroze afurisite, zilele astea! Ma gandeam ca asta ar putea fi varianta buna si simpla - de obicei, nu ne gandim fix la ce e mai simplu. Cat despre relatia febra-alaptare, eu nu ma pot gandi decat ca febra te face sa pierzi lichide si, implicit, poate afecta volumul de lapte produs. Altceva mai sigur... poate stie inaioana?

Cat despre noi... asteptam sa se hotarasca Ana sa vina. Sper sa il prindem pe nenea doctoru' nostru in Cluj, ca saptamana viitoare pleaca din tara, pentru cateva zile, si se intoarce abia prin 1 iulie! Oricum, sambata e de garda si ne-a chemat la control. Maaama, ce emotii am!...

EllaX, 38w6d cu Ana-mica-din-burtica

Mergi la inceput

Irinaghita, sanatate tie si lui Radu Gabriel, care se pare ca e un bebe de treaba!

EllaX

Mergi la inceput