Summer job pentru adolescenti !!!

Summer job pentru adolescenti !!! | Autor: Natalis

Link direct la acest mesaj

Am 17 ani si vreau sa ma angajez pe perioada verii. Problema este ca fiind inca minora, nu prea gasesc oferte :(. Ce ziceti ? Aveti idei? Unde ma pot angaja pentru 2 luni? Astept raspunsuri.

Orice sut in fund e un pas inainte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Fata unei amice impartea asta-vara fluturasi publicitari, in casutele postale.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

si aici adolescentii impart ziare si reclame

bafta

edit: fata unei cunostite mai are grija de copii seara cand parintii ies in oras


------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

AS vrea sa stiu si unde si cum anume..pentru a putea contacta pe cineva. Mi-ar fi de un real folos :)

Orice sut in fund e un pas inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

idee: aici in magazine sunt un fel de tablite unde iti poti agata un anunt si cu nr de tel :) pe care numai sa-l rupa (in partea de jos)


mai poti merge direct la magazine si sa intrebi daca nu au nevoie de personal peste vara :) cateva ore
poate au nevoie poate nu :)

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fiica mea a terminat clasa XII si lucreaza la Burger King si la un magazin de haine (nu vinde ci doar ajuta la marfa si la impachetat -acum sint sale si toata lumea asalta magazinele).
Luna trecuta a lucrat doar la Burger King si a cistigat destul de bine 9aici se plateste la ora.
Nici ea nu are inca 18 ani si totusi si-a gasit de lucru...asa cum spunea cineva a tot intrebat si pina la urma si-a gasit. Oricum peste 3 saptamini vom pleca in Romania si doar in septembrie daca isi va gasi de lucru...asta in caz ca nu merge la armata sau nu va incepe sa studieze la facultate (inca nu s-a hotarit)
Succes si tie.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Activeaza-ti PM sau da-mi o adresa de mail sa-ti pot face o oferta.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

daca gasesti ceva poate imi spui si mie ca tare mi-ar place.macar orientativ asa sa stiu incortro sa ma indrept
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michaelle spune:

Si pe mine m-ar interesa o slujba pentru fiica mea pe timpul verii, nu neaparat pentru castig ci pentru a se invata cu responsabilitatile. Poate daca ar vedea cat e de greu sa castigi un ban, ar pretui mai mult eforturile mele de a-i pune la dispozitie ceea ce are nevoie. Sunt din Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

Draga Michaelle, eu am invatat destule in numai 2 zile. M-am angajat la o firma care se ocupa cu monitorizarea investitiilor in constructii. Care ERA sarcina mea ? Sa ma duc la cel putin 8 adrese (firme de constructii) date de firma respectiva si sa cer completarea unui formular (nu dureaza mai mult de 5 minute ). Un adevarat infern : la 34-36 grade celsius am mers cate 5-6 ore perntru ca nu e lucru usor sa gasesti o adresa, fie ea cat de simpla, in Bucuresti. Cand cu greu gaseam adresa...ghici ?! Ori nu mai exista firma, ori nu dorea persoana de contact sa completeze formularul, ori nici nu imi deschideau usa. Si ca sa fie si mai si...plata se facea doar pe chestionarele completate ;). In 2 zile am renuntat pentru ca imi puneam prea mult sanatatea in pericol. Si asa m-am ales cu un herpes de la prea mult soare si cu niste picioare de zici ca am venit de la lagarele de concentrare din Germania ( Auschwitz ) cu bataturi si basici...etc. Ce am invatat? Ca nu se merita, dar ce e mai important...am realizat ca sunt adolescenti care au o situatie financiara precara si chiar sunt nevoiti sa suporte astfel de conditii si ii compatimesc la modul cel mai sincer. Am invatat ca atunci cand ai un loc de munca, ai o responsabilitate mare pe umeri si ca indiferent de pregatire sau varsta esti tratat ca o persoana mai mult decat matura/capabila decat esti cu adevarat. Am invatat ca timpul petrecut cu cei dragi, zilele libere sau concediile (nu am avut asa ceva, timpul fiind scurt) sunt de 10 ori mai pretioase cand esti angajat si ca banii castigati reprezinta o munca ce trebuie apreciata intotdeauna in primul rand de propria-ti persoana si apoi de cei dragi. La concluzii de genul acesta am ajuns eu dupa numai 2 zile de munca. Am demisionat deja. Voi fi platita pentru efortul depus. Acum am primit o alta oferta de 10 ori mai convenabila, dar mai stricta in privinta programului si a sanatatii si aspectului fizic. Voi lucra poate intr-un supermarket ca promoter (food sampling)- job care este avantajos din punct de vedere financiar si al efortului de depus.

Orice sut in fund e un pas inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

Tot eu sunt . Ati putea intra pe situri ca www.ejobs. ro, www.myjob.ro sau sa va faceti cont pe neogen ( motor care are mai multe ramuri, printre care si aceea de a cauta joburi). La aceste adrese va faceti cont de utilizator, se completeaza un CV online, se cauta slujba dorita si se aplica cu CV-ul completat, apoi asteptati un telefon :) Eu asa am facut si am reusit .

Orice sut in fund e un pas inainte.

Mergi la inceput