Alinaalex,LA MULTI ANI!Mai buni,mai fericiti si mai plini de iubire,sanatate si succese!
Ciuf,am incercat si cu poma si...nimic.Abia mai adun 50 de ml amarati la ambii sani.Da' nu ma las si ii dau in continuare,chiar daca plange cand,peste cateva minute nu mai curge nimic.Si n-am fost stressata,am papat,am baut lichide en gros,am mancat si granule scarboase de Galactogil.Asta este,sufar si ii dau formula si ma consolez cu gandul ca adoarme satula.
Catrinel,am avut musafiri astazi(ca de obicei,in zilele cand nu mergem noi pe undeva).Avem atat de multi prieteni incat,daca ar veni cate 4 in fiecare weekend(nu incapem prea multi in foisor si acolo stam vara)nu ar apuca sa se repete in 6-8 luni.Maine mergem la vecinii nostri la o lasagna si apoi cu niste prieteni(altii) in parc cu bebeii.Deci activitate serioasa.
Acum am culcat sefa si facem o baita dupa care bagam un film.
Onuta de 3 luni si o zi.
Tcelen,poate mai vin DM si nu-i mai ratam(ca toti prietenii nostri au fost).Pana atunci ma consolez cu gandul ca merg la Bocelli in toamna,asta daca chiar vine.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Tcelen,poate mai vin DM si nu-i mai ratam(ca toti prietenii nostri au fost).Pana atunci ma consolez cu gandul ca merg la Bocelli in toamna,asta daca chiar vine.
GATA AM DESCHIS CAPITOL NOU ASA CA VA ROG SA SCRETI
CAPITOL NOU
honeypuma,voi incerca sa-ti raspund acolo