Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am revenit. Incercai sa o culc pe Farfuzel, de fapt mi-a dormit vreo 15 min., dar agitata rau de tot. Parca o intepa ceva si tresarea. Asa fac si ai vostri odori? Sau are a mea ceva?
Azi isi vazu manuta dreapta. Statea si o analiza, o plimba din stanga in dreapta si o urmarea cu privirea. Apoi isi apropia pumnuletii si le facea poc. Era tare haioasa.
Delia, ai grija cu adormitul prin parcuri. Eu sunt paranoia sa nu-mi fure careva copilul. Mai bine vorbeste cu sotul si angajeaza o tanti sa te ajute macar cateva ore pe saptamana, iar tu in timpul ala sa te odihnesti.
Mai pleci in Ro? Te-am tot sunat pe fix si nu te-am gasit.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

SERJ, offf, parca il vad pe Sergio ca un catzelus micutz care vrea sa se joace cu doi catzelandri!! Ce cool e cu ochelarii aia de soare in poze! Adevarat italian!! ah, stai ca am vazut si poza unde are baticutz! Pai e mortal Sergio!!! Cum naiba n-au vrut sa se joace cu el???!!!
Ambra e o simpatica. Are niste ochi de te baga in boala. Esti o mamica mindra!! Pupici!!

Io mi.s singurica, tati e la munca inca… pfuiiii…. Sper sa vina intr-o ora, totusi. Oana doarme, asa usor a adormit in seara asta! A papat, dat aer afara, pus in patutz, stat de vorba, ascultat „noapte buna“, pupat, iesit pe usa. Gata. Vreau asa in fiecare searaa! da´m-as plictisi, nu?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

of,a fost un concert superrrrr,ce am auzit prin tel si pe buc,la cantecele lor mai vechi canta tot stadionul,mi-se ridica parul pe mine,dar mi-a povestit sotul meu tot,cica tot stadionul canta,dansa,etc,la sf i-au aplaudat 10 min si ei s-au reintors si au mai cantat,cica le-a placut publicul nostru foarte mult,nu mai contenea sa multumeasca ptr primire si sa trimita pupici,nu s-au asteptat la un asa public,ce mai a fost o atmosfera faina tare!!
poate mai vin acum si atunci ma duc si eu negresit
sunt curioasa ce dau astia mane la tv si prin ziare!?!

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Tcelen, mi se parea si mie ciudat sa fie o persoana, dar m-am gandit ca una din voi si-a ales nick-ul asta special ca sa se ocupe de lista si tot ce mai trebuie...

Eu nu stiu ce sa zic de concertul asta, dar ma oftica ca la noi vin toti sau, ma rog, aproape toti, dupa ce nu mai sunt chiar asa la moda, in fine....mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honeypuma]
Eu nu stiu ce sa zic de concertul asta, dar ma oftica ca la noi vin toti sau, ma rog, aproape toti, dupa ce nu mai sunt chiar asa la moda, in fine....mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?!

pai nu prea sunt trecuti,ptr ca deabea au mai scos un album,si au avut turneu in toata Europa nu numai la noi,defapt turneul e ca-si promoveze noul album,si vreau sa zic ca unde au fost stadioanele au fost pline

fetelor ati vazut ca la unele s-au modificat nr de stelutele si culorile lor!!!!

SERJ,ce naspa e la voi,deci fara acordul doctoruli nu poti sa faci nimic!!!bine poate ca defapt e mai bine asa,nustiu ce sa zic?!
POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Off, iaca, mai semnez si eu condicuta.Nu am putut pana acum din cauza de bebe agitat si marait.Cand dormea si el mai profund, dadeam fuguta sa mai trebaluiesc prin casa.Ce sa mai zic ca azi noapte a fost terorist rau de tot.S-a trezit la 3, a mancat si nu a mai adormit, asa ca l-am pus pe picioare si dai si leagana vreo juma de ora, apoi am mai stat o juma de ora langa patut sa vad daca se mai trezeste.pe la 6 aceeasi poveste Dar de data asta nu am mai reusit sa-l adorm.L-am lasat in patut si eu m-am dus langa tati in pat si am atipit un pic.Mama denaturata ce sunt, las copilu in patut si eu dorm
Aceeasi problema avem si noi, cu manute in gurita, cu balute pe bluzite, pe mami...peste tot.Mama!!!Da' asa mult ii place!!Adevarul e ca sunt tare dulci manutele lui, le-am papat si eu
In legatura cu caderea parului, la noi lucrurile se petrec invers...deocamdata:e par de bebe peste tot!!!Mie nu-mi cade deocamdata, dar ma astept din clipa in clipa
Cristina, vai, ce rau mi-a parut pentru tine.Uite un pupic mare de tot de la noi sa-ti treaca .Da' macar a fost inspirat sotu' sa te sune sa asculti si tu lumea in delir
Delia, multa sanatate sotului.Mai, nu mai scapati de probleme!Doamne ajuta sa iasa totul bine.
Monica, multumesc din suflet pt mail. Cred ca marti venim in Bucuresti, da' nu stiu daca o sa ajungem la d-l dr.Am mari emotii pt marti.Sper sa scapam de atele.
Va pupam pe toate, sa aveti un w-e linistit.
P.S. feteloooor, mi se scurg ochii dupa fetite pe strada!!Vreau si eu o fetita!!!! Dupa ce trece un an de la operatie ne punem serios pe treaba cu scopul precis sa-i facem o surioara lu' Edutu.
Mariana, cum stai la capitolu' asta?Cand ziceai ca faci testul?Pe 26?Tinem pumnii!!Da' nu e prea devreme?Mie mi-a zis dr sa astept sa treaca un an de la operatie.

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

TCELEN chiar asa, de unde eram si eu memburu senior, acu-s membru junior
Depeche au parte de a doua tinerete acuma, au mare succes (din nou), cel putin in Europa.

ALINAALEX, cum petreci de ziua ta?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!ALINAALEX,SA FII FERICITA SI IUBITA!!!

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Album nou, n-am ce zice, dar, hai sa fim realisti, perioada lor de glorie a apus demult...felicitari Shakirei ca ea vine acum cand e peste tot in lume in topuri si inca pe locuri f inalte, ca sa nu zic chiar locul unu in multe tari din Europa...

Offffffffff ce calduri....nu stiu cum e pe la voi, prin alte orase, dar la noi te topesti...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honeypuma

Album nou, n-am ce zice, dar, hai sa fim realisti, perioada lor de glorie a apus demult...felicitari Shakirei ca ea vine acum cand e peste tot in lume in topuri si inca pe locuri f inalte, ca sa nu zic chiar locul unu in multe tari din Europa...

DA,nu am ce zice felicitari Shakirei ca vine si la amaratii de noi,dar Depeche cand se afla in perioada de glorie maxima noi eram in perioada post decembrista,asa caaaaaaaaaa....si dupa in anii de dupa revolutie,cand nu prea se gasea nimeni sa-i invite si pe la noi

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput