Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 29
mar_apr2006 spune:
haneypuma,bine ai revenit aici la noi!!ti-am trcut baietelul pe ambele liste!si sa stii ca ai o gogosica foarte fromoasa,ma-m uitat la poze si e super, e foarte frumos,sa va traiasca
ciuf,cu placere,fiuuuuuuuu,am crezut ca ai sa te superi ca am preluat-o
TCELEN
Polixeni spune:

BEBEILOR:
MIA ECATERINA
IULIA
OANA
SARA IULIA!!!!!!!!!

SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI SI SA CRESTETI MARI-MARI!!
NSHIRO si al meu m-a terminat cu bagatul mainilor in gura,si-i curge saliva...poaaaaaa.Incerc sa-l mai pacalesc cu suzeta dar nu merge tot timpul.
MARIANA distractie placuta la tara!!!
Imi poate zice si mie careva cum sa fac sa scriu si eu mesajele colorat sau macar numele persoanelor carora ma adresez...![]()
Pupicei voua!!!
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
tcelen spune:
polixeni,pot eu sa te ajut ,cand scrii mesajul sus ai TIP CARACTER ,SIZE SI CULOARE,langa ele ai cate o sageata in jos ,daca apesi acolo
iti apar diferite culori,marimi etc.
acum te duci la textul la care de exemplu vrei sa schimbi culoarea in rosu,apesi pe mause si te duci pe toata lungimea textului,care tre sa se albastreasca,apoi te duci sus la culoare apesi pe rosu si gata!
tre sa-ti apara in tanga si in dreapta textului in paranteze patrate [red]
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Delia21 spune:
Welcome Back Cameliada si Honeypuma! si va asteptam cu mai multe detalii despre puisorii vostrii cand aveti timp!
Tcelen, hai ca nu esti singura care nu are cu cine lasa copilu,am 2 umere si ti le dau pe amandoua cu conditia sa imi dai si tu macar unul,ok?
Serj,ptiu....sa nu-ti deochi minunile,ce superbi sunt!Si papusa e.....nu am cuvinte,m-am indragostit
Pup fetele toate!Noi mai avem un hop mare de trecut;il opereaza pe sotior de pietre la rinichi pana acum i-or dat nu stiu ce ca sa incerce sa le elimine,dar nu s-au eliminat si maine duminica il opereaza.Of,ca am oroare de spitale!Nshiro,m-ai facut sa rad scumpa cand mi-ai zis ca la japonezi e ceva normal sa atipesti in public.Multumesc!
tcelen spune:
FETELORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,SOTUL MEU E LA CONCERT, MA SUNAT SI ACUM ASCULT PRIN TELEFON CONCERTUUUUUUL,AH IMI VINE SA MOR DE CIUDA,CE MISTO SE AUDE,CE FEL TIPA LUMEA,

MISTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
EI MACAR EL SA SE DISTREZE,ASTA E

DELIA,MULTUMESC PTR UMERI CHIAR IMI TREBUIE DUPA CUM VEZI

![]()
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
TCELEN- ce mistooo! macar de departe te bucuri si tu! ....sau nu? ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
honeypuma, mar-apr2006,este id comun,ca fiecare sa poate intra pe listuta si sa o actualizeze sau sa deschida un capitol nou!
daca aveai PMiti trimiteam si parola,ca poate nu se stie ai sa intrii si tu cu id asta
eu ti-am scris mesajul de mai sus,dar nu asta conteaza,vroiam sa stii ca e un id comun,si nu o persoana
CATRINEL17,mai degraba mor de ciuda!iti dai seama sunt fan de o viata aproape
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
CIUF, doamne cite ai facut.... eu am reusit sa fac azi curatenie in bucatarie si in baie. mama a stat un pic cu Oana. Maine incercam sa mergem cu masina in paduricea aia, iarasi. Sper sa fie frumos.
Eu ii mai dau o masa completa de la san lui Oana dimineata la 6. Nu stiu, o fi lapte mai mult atunci, sau e ea adormita, habar n-am, dar suge 10 min la unul, 10 min la altul si adoarme linistita pe umarul meu, ca in vremurile bune.
Pupici, fetele!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Serj spune:
ciuf au fost neasteptat de cuminti; ambra adormise in masina si a dormit toata seara, am ajiuns acasa am dezbacat-o si schimbat-o si tot dormea. iar sergio incerca fara succes sa i se dea atentie de la 2 baietei mai mari
.
Eva cum se comporta? am vazut ca nu-i slabuta deloc! pupici la puiuti.
tcelen eu si la sergio am inceput tot cu fructe. noi am inceput la 3 luni pt ca ambra nu manca prea mult, altfel nu se da nimic pana la 4 luni, doar lapte. deci piure de mar sau para, apoi pe la 3,5 luni ni s-a dat voie la biscuit granulat fara ou si fara glutine. acum de la 4 luni avem voie la alte fructe: banana, prune, caise si atat. tot acum la 4 luni la pranz mancam faina de orez (simpla sau cu gust de fructe) care inca i-o dau cu bibe ca merge mai repede. de la 4,5 luni putem sa mancam si la cina. apoi de la 5 luni mergem la ped. sa ne dea schema cu legumele permise si cum se face.
cam asta este diversificarea la noi.
delia multumesc, iti dorim sa se faca bine tati si sa terminati cu spitalele. Rudy este ok acum? ai grija cu adormitul prin parcuri, eu sunt fixata cu rapitul copiilor.
pupici si noapte buna 
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta