Dragii mei, stiu ca au mai fost tot felul de discutii referitor la litoralul bulgaresc...
Daca ma puteti ajuta...as vrea sa ajung in Nessbar sau Sunny Beach pentru un w/e dar neavand masina personala e dificil deoarece nu gasesc transport. Toate agentiile cu care am vorbit ori nu au transport decat pana la Albena, Balcik, Varna etc, ori doar din 7 in 7 zile ceea ce nu ma ajuta pt ca nu imi pot lua mai mult de 2 zile de concediu..
Aveti idee de vreo agentie care sa ofere transport cu autocarul mai des de 7 zile?
Va multumesc mult!
se vorbeste deja pe tema asta
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78038
Eu si Raducu (22.04.2005)
intereseaza-te si prin constanta/ mangalia - de acolo sunt mai multe plecari
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
SI din Balcic, dar mult mai sigur din Varna sint curse care merg spre Nessebar. Daca ai transport din COnstanta in Varna, pe urma e simpu, dar e prea putin sa stai doua zile, numai pe drum o sa stai una.
Va multumesc mult pt sfaturi !
Se pare ca am avut noroc si am dat peste o agentie care sa ofere ce vroiam...sper sa fie cu noroc!:)
Stiu ca voi face f mult pe drum...dar ce pot sa fac...decat sa nu mai plec nicaieri toata vara..
In caz ca mai are cineva nevoie, agentia se numeste Verareisen, e din Cta dar are plecari si din Bucuresti.
Merci mult