Bulgaria

Bulgaria | Autor: mady17

Link direct la acest mesaj

Dragii mei, stiu ca au mai fost tot felul de discutii referitor la litoralul bulgaresc...
Daca ma puteti ajuta...as vrea sa ajung in Nessbar sau Sunny Beach pentru un w/e dar neavand masina personala e dificil deoarece nu gasesc transport. Toate agentiile cu care am vorbit ori nu au transport decat pana la Albena, Balcik, Varna etc, ori doar din 7 in 7 zile ceea ce nu ma ajuta pt ca nu imi pot lua mai mult de 2 zile de concediu..
Aveti idee de vreo agentie care sa ofere transport cu autocarul mai des de 7 zile?
Va multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

se vorbeste deja pe tema asta

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78038

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

intereseaza-te si prin constanta/ mangalia - de acolo sunt mai multe plecari

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

SI din Balcic, dar mult mai sigur din Varna sint curse care merg spre Nessebar. Daca ai transport din COnstanta in Varna, pe urma e simpu, dar e prea putin sa stai doua zile, numai pe drum o sa stai una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady17 spune:

Va multumesc mult pt sfaturi !
Se pare ca am avut noroc si am dat peste o agentie care sa ofere ce vroiam...sper sa fie cu noroc!:)
Stiu ca voi face f mult pe drum...dar ce pot sa fac...decat sa nu mai plec nicaieri toata vara..
In caz ca mai are cineva nevoie, agentia se numeste Verareisen, e din Cta dar are plecari si din Bucuresti.
Merci mult

Mergi la inceput