Gradinita Arc en Ciel

Gradinita Arc en Ciel | Autor: Getuta

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de gradinita Arc en Ciel din Ronda, cea pentru copiii mici? Vad ca nu s-a vorbit de ea si eram interesata daca sunt mamici cu copiii inscrisi acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami1 spune:

buna. eu am vizitat gradinita anul trecut si nu mi-a lasat o impresie prea buna. conditiile materiale lasa mult de dorit imi pare mie si nici ce se face nu e asa grozav cum se spune. dar...sunt doar pareri dupa vizitare, nu am avut copil acolo.bafta tie1 spune-ne si noua mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Getuta, fiu-miu a fost doi ani acolo.
Citeva vorbe despre asta am scris, cu ceva vreme in urma, la topicul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26765
Succes.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Ileana, l-ai retras? V-ati mutat in alta parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Da, toamna trecuta.

(Din motive personale, care nu au de-a face cu seriozitatea gradinitei.)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Noi ne-am inscris baietelul acolo dupa un studiu de piata de aproape 1 an. Au fost mai multe gradinite care au ramas pe lista, dar la aceasta au primat cateva referinte, faptul ca au scoala si ofera continuitate, au deschis si pe perioada verii, personalul care pare extrem de grijuliu si nu in ultimul rand, programa de activitati desfasurata cu profesori de specialitate. Este adevarat ca imi doream bucatarie proprie si dormitor separat, dar mi-am dat seama ca, inainte de toate, conteaza grija cu care este tratat copilul meu si calitatea cunostintelor pe care le capata acolo. Suntem inca in perioada de acomodare si pana acum, n-am ce sa comentez. Vedem si mai tarziu.

Mergi la inceput