Doctori din Iasi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mama Lili: am raspuns pe pm caci nu vazuzem mesajul aici si te rog daca nu l-ai sters sa-i trimiti pe pm si lui msemcu ce ti-am scris in ambele mesaje(nu am timp acum sa rescriu).
Fetelor daca vreti sa ma intrebati ceva - > trimiteti-mi pm caci nu intru de fiecare data la subiecte si nu vad ce vb. voi.

Sarcina usoara si bebei sanatosi, nasterea o sa fie usoara cu dr. Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

IIuli
Parerea mea este ca ar trebui sa mearga cit de repede la un dr. bun, dar e f. important si echograful, ar fi bine sa fie 3D, ca sa se vada f. bine. Eu iti pot recomanda pe. dr. Socolov (el) care are cabinet la Avicena, la cub, in centru. O morfologie fetala cu doppler costa acolo doar 600 mii lei si-ti da toate datele de care ai nevoie. Dr. mea are f. mare incredere in el. Eu merg sapt. viitoare la a doua mofo fetala la 28 sapt.
Mai sunt medici buni in Iasi specializati in echografie, dr. Iliev, dr. Gafitanu, etc. dar nu stiu unde-i gasesti.
Sanatate multa si asteptam vesti.
Mirabela 26+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Sora mea a mers astazi de dimineata la dr. Stefan Butureanu (stie cineva mai multe despre el?), de la Elena Doamna. El i-a facut inca o eco (a facut si luni saracuta de ea eco, oare nu sunt prea dese )si i-a spus ca nu se exista un al doilea bebe si ca cel care se vede e sanatos si bine format.
E drept ca prima doctorita i-a facut eco interna (stiu ca sunt niste termeni anume pentru fiecare tip de eco, dar eu nu ma pricep, nu am bebe inca)si a vazut si un al doilea bebe, iar dr. Butureanu i-a facut doar eco normala.
Acum e foarte derutata, nu stie nici la ce doctor sa mearga in continuare, nici daca sa mai ceara o alta parere..
Ea ar mai merge la inca o eco, dar nu sunt prea multe?

Mergi la inceput

IIuli: dr. Iilev -> cabinet in Podu Ros intre Carmen Stil si farmacie, chiar are perete comun cu farmacia. Cabinetul are jaluzele albastre - iti spun ca sa il observi mai repede.
Tel. 0232/237761 pt. programari dar suna dupa ora 15

Mergi la inceput

Mirabelac: Da, trebuie sa mai faca o eco, dar nu am reusit sa aflu daca trei eco intr-o saptamana nu ar fi prea mult :( O sa se mai programeze sa o mai vada inca cineva si sper sa revin cu vesti bune.

Darria: multumesc mult de tot de numar, sper ca nu te-ai deranjat mult sa il gasesti. O sa dea sotul telefon sa faca programare si sper ca dr. Iliev sa fie fair si sa ii spuna daca sa mai astepte pana la urmatoarea eco.

Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu cred ca ar trebui sa-si faca prea multe probleme legate de echografii. Eu am o sarcina cu probleme si am facut una cam la 2 sapt. pt ca era nevoie. Mai important este starea bebelusilor - asta daca sunt doi. Dr. Butureanu il stiu din spital, este f. bun, insa chiar ca acuma nu mai stii ce sa crezi...
Sanatate multa!
Mirabela 26+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

IIuli, nu stiu exact cum a eliminat acea fata al doilea bebelus, tind sa cred ca pe cale chirurgicala. Ma bucur ca totusi se poate sa fie un singur bebe si nu doi, astfel se simplifica mult situatia. Si eu ti-l recomand pe dr. Iliev,e cel mai bun ecografist. Daca faci tu programarea, incearca sa explici celor de la cabinet situatia surorii tale, poate se gaseste un loc printre programari ca sa intre mai repede la eco. Inca ceva: ecografia e o metoda noninvaziva, nu-ti face griji ca sunt prea dese,nu-l afecteaza pe bebe.

Msemcu, iti trimit acum prin PM ce mi-a scris Darria despre dr. Grigore.

Darria, multumesc mult pentru link-uri.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 24 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Msemcu, activeaza-ti te rog PM, sa-ti pot trimite ce mi-a scris Darria.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 24 sapt cu

Mergi la inceput

IIuli:
1. cu placere si nu m-am deranjat absolut deloc, doar nu am urnit Himalaia il aveam in carnetel. Daca vrei iti dau si nr. de la Medis sa faca o programare la dr. Grigore dar aici e posibil sa dureze cam 2 saptamani, in f-tie de liber.
2. la Iliev se fac programarile cu ceva timp inainte dar daca-i expilca situatia poate o strecoara printre alte paciente.

Sarcina usoara fetelor si multa sanatate, mai ales bebeilor

Mergi la inceput

PAi daca spuneti ca se pot face eco fara efecte asupra copilasului, ne-am decis sa mearga la dr. Ilies, sper sa reusim sa gasim loc.

Mirabelac: Intr-adevar nu stii ce sa mai crezi despre doctori, fiecare experienta e diferita. Oricum, dr. Butureanu i-a inspirat si ei mai multa incredere si credem ca va merge la el in continuare.

MamaLili: M-am mai interesat si am inteles ca nu se poate elimina pe cale chirugicala, ci printr-un fel de absorbtie, ca atunci cand se fac intreruperi de sarcina prin absorbtie. Dar ca asta ar dauna celuilalt copil.. Oricum, ar fi mult mai bine sa i se fi parut doctoritei Schaas ca mai e un bebe acolo..

Darria: Multumesc inca o data ca ai deschis carnetelul :), vom suna acum dupa masa sa facem programare (am mai sunat mai devreme si nu raspundea nimeni).

Sanatate la toate fetele si pupici la cei mici

Mergi la inceput