Doctori din Iasi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Eu am fost la ecografie si control la doctorita Grigore acum o luna si am dat 800.000 (pentru ambele).
In ceea ce priveste recomandarile de doctori, sarcina anterioara mi-a urmarit-o doctorita Schaas, de la Maternitatea Cuza Voda, pe care insa nu pot spune ca o recomand. Am ajuns la ea la sugestia unei asistente, dar nu mi s-a parut ca s-ar fi implicat cu adevarat. Pentru ca nu are cabinetul ei propriu ma chema numai in spital, si acolo aveam de asteptat, nu gluma ....Nu as putea spune ca mi-a facut ceva rau in mod special, dar de trimis la analize nu m-a trimis, iar dupa ce am pierdut copilul (un nod de cordon in saptamana 37) nu a fost foarte afectata si nici macar nu s-a complicat sa ma intrebe foarte exact ce s-a intamplat. Plus ca la nastere, m-a lasat singura toata noaptea si a venit abia dimineata, pe la ora 6, cand eram terminata dupa toata durerea suportata si parca pluteam pe alta lume.
La maternitatea Cuza Voda sala de nastere arata ca in anii 50, iar daca vrei epidurala, cred ca trebuie sa-ti programezi nasterea, ca exista o singura doctorita care se pricepe sa faca asa ceva. Saloanele in schimb arata decent, iar aripa in care am stat eu (undeva la B3) avea si baia curatica. Dar saltelele si cearsafurile sunt ingrozitor de vechi.
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

se simte nevoia unei rectificari: Nu Dr. Grigore si-a mutat cabinetul ci Starea Civila s-a mutat pe Cuza Voda!:)) Dr. e tot acolo unde era si acuma 4 ani.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, eu sunt la dr. Pavaleanu de la Elena Doamna, sunt f. multumita de ea, este atenta, precauta, ce mai, isi da interesul. Problema este ca nu are cabinet particular si o gasesti doar in spital, are multe paciente si tre sa stai citeva ore bune la rind.
De fapt problema mea cea mai mare este spitalul: eu am o sarcina cu probleme, am fost internata de citeva ori si nu aveau nici un medicament, eu muream de durere si ei imi spuneau sa-mi fac eu rost. Si mai e o problema: de fiecare data cind am iesit din spital mi-am facut analiza secretiei vaginale si am luat cite un microb de acolo, si apoi tratamente, etc. Pina la urma conteaza si spitalul nu numai dr. Asa ca aveti grija.
De dr. Onofriescu ce sa va spun, am patit-o rau la el: prima sarcina am pierdut-o, ii spuneam ca ma doare burta si el spunea lasa ca asa doare, doar esti gravida... apoi cind a trebuit sa ma chiureteze mi-a zis sa nu maninc de dimineata... si abia seara mi-a trimis un rezident si eu l-am refuzat... apoi am mai asteptat vreo 2 ore si a venit el...
Dupa o sapt. m-am intors la spital ca aveam resturi si m-a chiuretat din nou...
Va dati seama ce profesionist este...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna, fetelor!

Darria, te rog scrie-mi mai multe despre cum a decurs nasterea cu dr. Grigore. Cum ai nascut, care au fost conditiile din maternitate, preturi,etc. Poti sa-mi raspunzi prin PM daca ti se pare ca ti-am adresat intrebari prea intime. Eu sunt pacienta dumneaei de 4-5 ani, voi naste in octombrie si vreau sa stiu cat mai multe despre nasterea cu ea. Felicitari pentru bebelus!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 24 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Buna,

Si eu sunt din iasi, dar acum locuiesc in bucuresti. Sora mea insa este in iasi si aseara a descoperit o problema mare cu sarcina si va rog mult mult sa ma ajutati cu un sfat (am scris si in topicul despre gemeni, dar inca nu a raspuns nimeni):
Sora mea merge la doctorita Schaas, la Cuza Voda. Este in trei luni si aseara, la eco, doctorita a vazut ca are gemeni, dar ca unul din copii e total nedezvoltat (unul e format, clar, celalalt a ramas la stadiul de o luna sau mai putin). Doctorita s-a uitat jumatate de ora pe eco si apoi i-a spus sa vina si perste doua saptamani la control!!!!!! Mi se pare aiurea, la o problema ca asta, sa lasi pacienta doua saptamani si tu habar sa nu ai ce solutie sa ii oferi. Ii tot spunea ca nu stie ce sa o sfatuiasca, a mai chemat un expert din alt cabinet, s-a uitat si doctorul acela si tot nu a stiut.

Va rog mult, daca stiti un doctor bun, care eventual s-a mai ocupat de asa ceva, sa ma sfatuiti si pe mine, ca habar nu are la cine sa mearga (doctorita aceasta i-a recomandat-o o prietena de-a ei).

As aduce-o aici, dar am inteles ca e genul de problema care trebuie rezolvata repede si ca nu se recomanda oboseala (unii doctori recomanda repaos total la pat in asemenea cazuri, din cate am inteles).

Multumesc mult de orice sfat, oricat de mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetelor care veti naste in viitor,bafta multa si sanatate la bebici!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Darria, si eu as avea aceeasi rugaminte ca si Lili. Ar fi super daca ai putea sa ne dai mai multe informatii despre doctorita Grigore. Si eu am inceput sa merg tot la ea.
Pupici tuturor fetelor

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by IIuli

Buna,

Si eu sunt din iasi, dar acum locuiesc in bucuresti. Sora mea insa este in iasi si aseara a descoperit o problema mare cu sarcina si va rog mult mult sa ma ajutati cu un sfat (am scris si in topicul despre gemeni, dar inca nu a raspuns nimeni):
Sora mea merge la doctorita Schaas, la Cuza Voda. Este in trei luni si aseara, la eco, doctorita a vazut ca are gemeni, dar ca unul din copii e total nedezvoltat (unul e format, clar, celalalt a ramas la stadiul de o luna sau mai putin). Doctorita s-a uitat jumatate de ora pe eco si apoi i-a spus sa vina si perste doua saptamani la control!!!!!! Mi se pare aiurea, la o problema ca asta, sa lasi pacienta doua saptamani si tu habar sa nu ai ce solutie sa ii oferi. Ii tot spunea ca nu stie ce sa o sfatuiasca, a mai chemat un expert din alt cabinet, s-a uitat si doctorul acela si tot nu a stiut.

Va rog mult, daca stiti un doctor bun, care eventual s-a mai ocupat de asa ceva, sa ma sfatuiti si pe mine, ca habar nu are la cine sa mearga (doctorita aceasta i-a recomandat-o o prietena de-a ei).

As aduce-o aici, dar am inteles ca e genul de problema care trebuie rezolvata repede si ca nu se recomanda oboseala (unii doctori recomanda repaos total la pat in asemenea cazuri, din cate am inteles).

Multumesc mult de orice sfat, oricat de mic

pai aici gasesti o lista intreaga de medici ca de aia s-a si deschis sub. Dr. Grigore, Cojocaru, Onofriescu... Eventual la inca 2 ca sa afle pareri diferite, dar sa mearga cat de repede.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

IIuli, chiar in clipa de fata stiu pe cineva care a avut initial sarcina gemelara, unul dintre copii nu s-a dezvoltat si a fost eliminat iar celalalt se dezvolta normal. Fata insarcinata sta la pat de cateva luni si asta va face pana la nastere. Nu stiu sa-ti zic un nume de doctor care i-a facut interventia pentru ca acea persoana nu e din Iasi. Ideea cred ca e ca sora ta sa consulte cat mai repede un alt medic pentru a doua parere, nu mi se pare normal sa mai stea 2 sapt in situatia asta. Sa te-auzim cu vesti bune!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 24 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Multumesc mult de raspunsuri.

tinatache: am citit mai devreme toata lista si tot ce ati scris voi (e foarte foarte util forumul asta si sa dea Dumnezeu sanatate cui l-a facut) si va face rezervare la inca doi medici. Nu am gasit inca numere de telefon, sper sa ne descurcam.

MamaLili: Ma bucur foarte tare sa aud ca se poate sa fie ok. Ai idee ce a insemnat ca "l-a eliminat"? Adica a fost scos pe cale chirurgicala sau il respinge organsimul mamei? Ai idee si daca asta s-a intamplat in prima faza a sarcinii? Am inteles ca in aceasta perioada e periculos.
Deci ar trebui sa stea in pat.. si ea acu e in comisia de oral de la bac si se enerveaza si se agita pe acolo :(

Sper sa revin cu vesti bune.
Pupici la toate mamicile,
Iulia

Mergi la inceput