Doctori din Iasi
Raspunsuri - Pagina 12
iuly_iul spune:
Buna
ma bucur Lumi ca esti si tu la dr mihaila.citind pe forum ma gandeam ca nu il cunoste nimeni,desi profesionalismul lui nu in asta consta,pana la urma sa-si faca treaba.
vreau sa te intreb ceva.ai facut vreu examen vaginal?mie nu mi-a facut si am o scurgere si i-am zis;a spus ca e candida si nu e treaba lui.mi s-a parut cam ciudat.
cdorina spune:
De dr.Dumitrascu sau Branisteanu,cum am cunoscut-o eu,n-as putea spune ca am avut o colaborare buna.Acum 4 ani si 6 luni,cind am nascut prima fetita,am avut o singerare in luna a 8-a si m-am speriat,va dati seama.Primul lucru pe care la-m facut a fost sa ii dau telefon ginecologului,adica dr.Dumitrascu si....nu mi-a raspuns,desi am incercat toata dimineata sa dau de ea,inclusiv la spital.Abia a doua zi a dat un "bip" pe numarul meu de telefon,dar intre timp imi schimbasem medicul.Eram la prima sarcina,eram speriata si nu aveam alta alternativa.
Iar la cabinetul dumneaei,care era la Medcenter,la gara,asteptam cite 2 ore pina venea,desi aveam programare.
Am fost extrem de dezamagita.
Acum sunt insarcinata a doua oara si o am ca medic pe dr.Grigore Mihaela,pe care o recomand cu caldura.Este foarte atenta,draguta si vorbeste foarte frumos .
Cabinetul este linga Casa de casatorii si se numeste MEDIS.
creola132001 spune:
Voi naste prin cezariana, care nu e la cerere.
Stie cineva cat se da la medicul anestezit? Inca nu am discutat cu doctorita, dar banui ca va fi anestezie generala, ca si la prima cezariana.
Mariana, Silviu 3.3 ani si 33 sapt
mexxa spune:
quote:
Originally posted by creola132001
Voi naste prin cezariana, care nu e la cerere.
Stie cineva cat se da la medicul anestezit? Inca nu am discutat cu doctorita, dar banui ca va fi anestezie generala, ca si la prima cezariana.
Mariana, Silviu 3.3 ani si 33 sapt
Se da cam 1 mil jumate maxim...depinde de buzunarul fiecaruia..
Refacere rapida.
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
anymony spune:
salutare fetele!
si eu am dat la anestezist 150 ron, dar mi-a facut rahianestezie-nu am vrut generala...si a fost super bine..cel mai important a fost ca mi-am auzit fetita tipind si ca am putut sa o sarut pe frunte prima data...si plus ca dupa afost foarte bine.
pupici si sanatate la viitoarele mamici.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Carina10 spune:
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti si mie daca la Cuza Voda se poate naste normal cu epidurala si daca da, care sunt doctorii care fac cu succes treaba asta.
As dori sa va mai intreb daca stiti ceva de d-na doctor Ciupilan si nasterea la dumneaei.
Pupici
mexxa spune:
la Cuza singura doctorita care face asta este Mihalceanu...in rest nimeni nu stie sa se ocupe de o nastere cu epidurala.Sunt 2 medici din cate am auzit eu..unu la Cuza si unu la Elena Doamna...
Sper ca informatiile mele auzite sa nu fie grsite....
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
anymony spune:
Eu stiam ca pentru epidurala e un singur anestezist care face asta la Cuza-voda. Cind am nascut eu era o fata care dupa ce se chinuise sa nasca natural cu epidurala i-au facut cezariana cu epidurala-bb era mare 4 kg si ceva. Deci se face la Cuza Voda-am intels ca ar fi o doctorita, dar imi scapa acum numele.
pupici la mamici si burtici!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
nushulica spune:
am citit toate paginile si nu am auzit pe nimeni sa zica ceva de dr.popovici diana de la elena dna...ea are si cabinet in pacurari merg la ea de cateva luni mi se pare ok mi-a recomandat-o o colega...am auzit foarte putin de ea ...eu zic ca-i buna adik deocamdata cu mine s-a purtat ok...daca merge cineva la ea as vrea sa aflu mai multe eventual daca a nascut cineva cu ea
INGRID
aime spune:
Nushulica, uite eu imi aduc aminte prin 2003-2004 ca ea a fost medicul despre care au curs rauri de cerneala, din cauza mortii unei paciente de 21-22 ani in urma operatiei cezariana. A fost f rau incriminata, nu stiu daca a fost sau nu vinovata, dar am retinut numele ptr ca am avut o colega de faculatate cu numele asta, coincidenta desigur.Se spunea ca a trimis acasa pacienta care arevenit cu nush ce stare de rau si nu i-a facut nik...nu mai retin exact...aveam articolul salvat pe undeva...pot sa-l caut, nu mai stiu insa ziarul...eu eram la inceputul sarcinii si muream de frica, iti dai seama...Despre ea insa altceva nu am mai auzit, nici de bine nici de rau, si stii ca eu am tot fost pe la dr...slava domnului.
Iti doresc sa vina bb cat mai repede
aime