Doctori din Iasi
Raspunsuri - Pagina 13
bogdidicris spune:
despre dna dr. ciupilan pot sa-ti spun ca este foarte de treaba. eu am nascut cu ea si a fost super. poate parea rece si expeditiva, dar nu te lasa inselata de aparente. e foarte sufletista.
cris si bogdanel
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aime
Nushulica, uite eu imi aduc aminte prin 2003-2004 ca ea a fost medicul despre care au curs rauri de cerneala, din cauza mortii unei paciente de 21-22 ani in urma operatiei cezariana. A fost f rau incriminata, nu stiu daca a fost sau nu vinovata, dar am retinut numele ptr ca am avut o colega de faculatate cu numele asta, coincidenta desigur.Se spunea ca a trimis acasa pacienta care arevenit cu nush ce stare de rau si nu i-a facut nik...nu mai retin exact...aveam articolul salvat pe undeva...pot sa-l caut, nu mai stiu insa ziarul...eu eram la inceputul sarcinii si muream de frica, iti dai seama...Despre ea insa altceva nu am mai auzit, nici de bine nici de rau, si stii ca eu am tot fost pe la dr...slava domnului.
Iti doresc sa vina bb cat mai repede
aime
vai vai m-am speriat tare de tot nu ma asteptam sa aud asta despre ea...vai eu nu auzisem de cazul asta ...nici nu mai stiu ce sa fac mai astept pareri dar ...poate gasesti articolul ala daca il ai salvat pe undeva te rog mult
INGRID
nushulica spune:
revin ca eu deja incep sa ma interesez de alti medici...de dr monica holicov stiti ceva mi-a zis o prietena de ea ca e buna dar ea nu are sau nu a avut probleme si la sarcini usoare toti is buni...daca merge cineva la ea va rog sa-mi ziceti ce stiti de ea
INGRID
criss68 spune:
Buna fetelor, sunt o viitoare mamica de ianuarie si am intrat sa vad ce se spune la acest subiect.
Se face la cuza-voda anestezie epidurala, fie pentru nastere vaginala, fie pt cezariana. Eu sunt la d-na prof Aldea, din prima a fost de acord cu epidurala, dar oricum depinde de anestezist, nu de dr, sau poate depinde de dr doar ca acceptie a metodei.
De d-na dr Ciupilan nu pot sa va spun decat ca a nascut o prietena de-a mea cu ea si a fost foarte multumita, i-a permis sa o sune la orice ora in caz ca se declanseaza nasterea. Stiu ca i-a dat atunci cat pentru o czariana la natere normala, nu i-a facut epidurala, poate nici nu era asa in voga acum 5 ani, dar a zis ca nu a simtit mai nimic, i-a administrat calmante injectabile sau intravenos.
In ciuda celor intamplate il consider pe Onofriescu un bun profesionist, insa asa se intampla cu doctorii foarte cautati, la un moment dat nu mai fac fata si o dau in bara. Eu prefer oameni mai putin cautati sau cel putin care nu isi asuma mai mult decat pot duce.
De Catalin Mihaila de asemeni il stiu de bine, nu am fost niciodata la el, doar la telefon am stat odata de vorba. Mi s-a parut bun profesionist, desi discutia a fost doar tangentiala la ginecologie.
Sa auzim numai de bine, sarcini usoare si nasteri si mai usoare.
criss 38+ cu Ligia
copiloi spune:
Nushulica, vezi www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/o_tinara_mama_a_murit_la_citeva_ore_dupa_ce_a_fost_externata_din_maternitate_107414.html" target="_blank">aici.
Alina
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Nushulica, vezi www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/o_tinara_mama_a_murit_la_citeva_ore_dupa_ce_a_fost_externata_din_maternitate_107414.html" target="_blank">aici.
Alina
Doamne fereste!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
nushulica spune:
da alina merci...mi-a trimis si aime pe pm articolul nici intr-un caz nu mai merg la ea...sub nicio forma
multumesc frumos
INGRID
nanaoti spune:
Eu am nascut in Iasi, desi mergeam si in SUceava la o dr.
M-am gandit sa ma duc la Iasi deoarece eram insarcinata cu gemeni si auzisem ca gemenii se nasc prematur si ca la CUza Voda exista o sesctie foarte bine dotata pentru prematuri. Am facut foarte bine, ei au fost prematuri (32 de saptamani) si au fost foarte bine ingrijiti.
Eu am fost la dr Pintilie de la Cuza Voda, dar mergeam la consultatii la Policlinica Sf SPiridon (din cate am inteles nu mai are acolo cabinet). Mi-a fost destul de greu pentru ca imi era rau in masina si aveam mari emotii la controalele vaginale. S-a purtat foarte frumos si mi-a raspuns de fiecare data la telefon. Mai si glumeste. E adeptul nasterilor naturale. Am incercat doua zile sa-l conving sa-mi faca cezariana(pentru ca imi era frica de nastere). Mi-a fost rau intr-o sambata seara, l-am sunat a trimis dr de garda sa ma consulte si aveam dilatatia 10! A venit in cateva minute si am nascut natural pe rpimul copil foarte usor (cam in 20 de minute). Problema a fost ca fetita nu a vrut sa mai iasa, mi s-a inchis colul si a trebuit sa intervina, sa-mi faca cezariana.
>Deci am ambele experiente! Pot apune ca la mine nasterea a fost o experienta unica, divina si foarte usoara.
Dr s-a interesat si dupa aceea de starea mea. AM fost impresionata de lucrul acesta.
Am vazut multi dr care trimiteau rezidentii pentru a consulta pacientii. sI DR Aursulesei facea la fel. Nu l-am vazut chemandu-si pacientii dupa operatie si consultandu-i.
Eu cred ca acesta e un criteriu important in a spune ca un dr e bun profesional.
Eu am fost si la dr Onofriescu pentru ca pierdusem o sarcina si numai ramaneam insarcinata. M-a impresionat, a fost primul dr care a vorbit cu mine. Nu m-a consultat imediat ci a purtat o discutie cu mine. Am multe prietene care au nascut cu el si au fost foarte incantate. E de prin partea SUcevei si stiu ca se duce multa lume de pe aici la el.
SI e si credincios (asa am vazut eu). Nu m-am dus la el pentru ca era director si m-am gandit ca e ocupat.
De asemenea am auzit de dr Galearschi ca e f bun. O prietena a nascut cu el si e f incantata. Vine oricand si raspunde la tel.
Dr Iliev e foarte bun si omenos, de asemenea.
Mai este un dr batran ceva cu D.. Nu stiu exact. Are cabinet pe o straduta cu sens unic care urca spre Independentei. S-a comportat cu o pacienta de-a lui exemplar. Venea in fiecare dimineata si o palpa si o consulta, dupa operatie. Si nu ii daduse foarte mult (in 2005 - 3 mil.). Asa erau preturile atunci, in 2005. CAt am stat eu nu a dat nimeni mai mult de 100 euro.
TOAte acestea nu sunt decat opinii subiective. Sper sa va ajute.
Rabdare su burticile, tineti bebeii cat mai mult si nasteri usoare.
Alegeti- va un/o dr cu care sa fiti compatibile.
Oti & gemenii bucovineni
emanuelaan spune:
eu am nascut prin cezariana cu doctorita popovici diana de la elena doamnei... nu stiu ce sa intamplat, am citit si eu acel articol dar eu am fost super incantata de ea am avut o sarcina cu problene si datorita ei am o minune de 10 luni ma simt foarte bine dupa cezariana. daca vrei mai multe reletii vb pe mess emanuan pupici
emanuelaan spune:
mi se pare destul de aberant sa te externeze la 24 de ore de la o cezariana... pai orce mamica care a nascut prin cezariana stie ca abia te misti si 12 ore stai in pat.. cu sonda si toate alea.. acum 7 zile te tine acolo in spital poti sa fii tun ca nu iti da drumu cel putin asa e acum in elena doamnei