Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Hai mey Georgi ca vazui io ca nu era aprinsa, ca doar nu erati nebuni sa faceti copilului poze cu tzigara aprinsa in gura!Cu clatitele cum stai?Io am tiramisu in frigider si tre sa il termin ca trebe sa dezghet frigideru.Fug ca venira copiii de afara.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata si de la mine!
Miha ,credeam ca numai al meu sta pana la 11 in pat.
Mmiha,n-am vb cu Cami . nu prea imi vine sa o deranjez. de abia a venit.
in Bulgaria mergem la Nisipuri si ne-a costat cazare cu mic dejun.400 de euro de persoana.
Alina , da mai ! mai avem putin si ne intalnim la Moeciu.
Georgi ,mai termina cu clatitele . vrei sa te ingrasi?
hai ca va pup pe toate si fug la calcat ,ca barbatu' pleaca maine la Londra.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Neata ! Ce fete harnice..carecalca, care face clatite...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Georgi ,mai termina cu clatitele . vrei sa te ingrasi?
hai ca va pup pe toate si fug la calcat ,ca barbatu' pleaca maine la Londra.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Daaaaaaaaa.Io chiar vreau sa ma ingras....Vreo 5 kile.Da n-am mai facut clatite ca mi-a fost leneeee.Poate fac azi.
Auzi Dana sigur tre sa plece la Londra maine? Sa nu cumva sa trebuiasca sa plece luna viitoare Ia mai verificati voi inca o data..Si daca e asa, ia-l la alergat de-acum sa-l prinzi pana pleaca.Hai ca rusii s-au retras... nu mai ai nisi o scuza

Fi-mea e mucioasa si tuseste.Se vede ca si-a facut de cap la tara.I-am dat sirop de patlagina si i-am pus vibrocil in nas.Poate trag o fuga la dr maine.Sa vedem cum mai e pana atunci.

si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,am verificat personal actele si am verificat si la Otopeni sa vad la ce ora decoleaza..

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am reaparut, dupa o scurta plimbarica. alexa a fost pe la mama, iar eu si colegu' am iesit la un profiterol, ca-n tinereti:))) acu' doarme dusaaaa , ta'su se baga si el si eu . da' mai bag un ochi si pe aici.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Georgi ,am verificat personal actele si am verificat si la Otopeni sa vad la ce ora decoleaza..

Dana

Asta ca sa fii sigura ca pleaca,nu?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Unde sunteti? La plimarica sau la culcarica?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75
Auzi Dana sigur tre sa plece la Londra maine? Sa nu cumva sa trebuiasca sa plece luna viitoare Ia mai verificati voi inca o data..Si daca e asa, ia-l la alergat de-acum sa-l prinzi pana pleaca.Hai ca rusii s-au retras... nu mai ai nisi o scuza

Tocmai vroiam sa intreb si eu,dar vad ca mi-ai luat-o inainte

Alina si eu la fel, dorm amindoi iar eu trebuie sa spal fufuriile
Cuscra si al meu e la fel cind prinde vulpea la rana, imi spune de o suta de ori ca nu se simte bine. Asta noapte m-a trezit sa-mi ceara o tigara, cica se simtzea rau si sa-i treaca, tzigarile le tzin eu ca i-am facut restrictzie , dimineatza imi spunea ca a avut febra ca nu se simte bine, iar eu: da-i o tigara sa-ti treaca S-a bosumflat ca l-am luat la mishto

Mey fetili, eu am tras cu ochiul pe calendarul asta al nostru, mamaaaaa dar ce multe mai sintem, am si eu o tzira de vechime aici la mamici, dar sint mamicutze de care n-am auzit niciodata, unde or fi, sau dupa ce s-au inscris au gasit serviciu

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

intrai un pic sa va salut si eu la o pauza de tigara ca fug iar afara la curte sa continui lucrarea
mi-am luat ceva de lucru acasa si sunt in graba sa termin.
pupici

Mergi la inceput