Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pentru fi-mea bineinteles.

Lucia sa-ti traiasca finul.O sa o tii ca mine 2 nopti la rand in chefuri.Ca si finul meu e la o zi dupa colegu.

As manca niste clatiteeeee....Cred ca ma apuc sa fac. Ce ziceti?Am innebunit?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor multumesc pentru urari, am vazut poze cu finutzul, care e grasunel foc, s-a nascut natural, 4 kg si 52 cm.Georgi io l-as insura pe Liviu, da nu ma mai bag si la topicul cu cuscrele ca abia pot sa ma tin de asta. Si in plus, trebe mai intai sa o convinga pe fita sa se lase de fumat, ca am vazut-o io cum tragea din tzigara...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleeeeu.Tigarea era sinsaaaaa....Pe cuvantul meu.Nah!Parol!
Era stinsa in scrumiera(la jumate ca nepoata sotului asa face economie de tigari ) si ai-mea a furat-o si a venit in sufragerie cu ea.Avea fata si bricheta in mana. Asta e adevarat.Dar nu i-am aprins-o.
Asa ca jur ca nu fumeaza fi-mea.Io fumez da pentru Liviu ma las.

Moaaaama .... 4 kile zici? Maaare.Sa fie sanatosi si el si mamica.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by georgi75

As manca niste clatiteeeee....Cred ca ma apuc sa fac. Ce ziceti?Am innebunit?[/navy][/font=Comic Sans MS]

Da' eu daca ma duc sa tai acu zarzavatul pentru salata boeuf,pe care m-a mancat azi in sa-l pun la fiert si n-am mai apucat sa-l tai,se pune?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Robert culegand flori pentru mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ce baiat mare ai mai MIHA,sa-ti traiasca!
E cu o luna mai mic ca fiu-meu dar parca e mai mare ca statura

Nimic nou,am bagat ochiul sa vad ce mai ziceti!!!

si duminica placuta va doresc!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

pentru fetele care au mai ramas .......vreau si io' in vacanta...si parca mai sunt3 ani pana in august.

Dana ai vb cu Cami?
In bugaria unde va duceti...tot la nisipuri si, in final, cat ai dat pe bilete?
Azi mergem in oras sa ne luam hainute si pantofi si sa luam un trroler (geanta de voiaj) adica pentru Mooooooooooooooooooeciu...ca mai e putin!

Va pup si revin pe seara.

Aseara am "luat" de pe net o gramaaaaaaaaada de desene cu Tom & Jerry si cu pluto ...si mai multi....o nebunie am dat in mintea lu' fimea
Aaaaaa si Michael Bolton,Chris de Bourg si Bee Gees.....sunt dementiali

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! sar'mina de cafea mmiha:) hai nu mai plinge ca peste 2 saptamini stam la gratare, la aer curat. moama abia astept!
lucia, sa va traiasca finutu' grasutu'!
hai fetelor, ati facut salata, clatite? sau decit ne-ati facut pofta si nu ne serviti?
azi iar e canicula, deci la padureeee...
va pup, o duminica frumoasa!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzam de cafelutza
Maria2mami
Cuscra scump Robertzelu', hmmm bagai oki si vazui toate fotografiile, asta pentru ca eram curioasa sa vad daca ai rezolvat cu shtersul albumului. Sanatate lu'cuscru
Va doresc la toate o zi buna, la mine-i cald de nu-i aer , vreau sa ploua, dar trebuie sa vorbesc cu cuscra sa trimita ploaia de la Iasi

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Buna buna!!

Multumesc de cafea,Miha!

Multumim de aprecieri dragelor! Ce m-a amuzat de fapt pe mine a fost ca acele flori erau papadii sau mai pe romaneste spus " gainii" Dar e si asta o floare,nu?

Mirela,Robert are vreo 12 kile si vreo 83-84cm.Nu stiu exact,ca nu vrea sa stea cum il pun sa pot lua masuratorile exacte.

Cuscra,barbata-miu nici pan'la ora asta nu s-a ridicat din pat,dar el e si mai "motzofoanca" atunci cand e vb de boala.
Ai vazut "shi disteapta" sunt,nu? Noroc de tine!
Chiar vrei un pic de ploaie?Ca imediat se rezolva! Si pentru astazi aveam planuri de iarba verde.

Alina,am facut salata.Poftim la masa! Georgi,vine cu desertul!

O duminica minunata!

Mergi la inceput