parfum fresh bun si persistent

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mentiona cineva pe aici Kenzo, Le monde est beau. Mai exista, se mai face? Eu aici in NZ nu l-am gasit niciodata.
Dar Azzaro?

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu imi aduc aminte de Murumure de la Van Cleef&Arpels. Din ce-mi amintesc, parca e un parfum suav si miroase delicat.

L'Air du Temps, in schimb, nu-mi produce niciun sentiment. M-am mai dat cu el de vreo cateva ori, fara succes...

Mie imi place mult si Beyond Paradise, de la Estee Lauder, dar parerile sunt impartite: fie e de vara, dar de seara (n-am reusit niciodata sa fac distinctia parfum de zi/de seara), fie nu e de vara, punct. Voi ce credeti ?

Mie imi mai place Truth, CK.

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Michelle, nu esti singura care face alergie la Chanel 5, mie din gama lor nu-mi place decat Allure!O vreme nu ma mai puteam desparti de el, e intr-adevar cu personalitate. Dar Guerlain Samsara ramane ma faiblesse!
La fel Shiseido rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by marimar

Mentiona cineva pe aici Kenzo, Le monde est beau. Mai exista, se mai face? Eu aici in NZ nu l-am gasit niciodata.
Dar Azzaro?

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

eu am zis de el. eu l-am cumparat din romania. il gasesti de cumparat online .

Michelle

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mona_B

Michelle, nu esti singura care face alergie la Chanel 5, mie din gama lor nu-mi place decat Allure!O vreme nu ma mai puteam desparti de el, e intr-adevar cu personalitate. Dar Guerlain Samsara ramane ma faiblesse!
La fel Shiseido rosu!

ai incercat tot de la Chanel - Chance si coco madmoiselle ? mie mi se par mai reusite ca allure.
vezi ca a aparut si allure sensuelle

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, dar I Love Love de la Mosquino a incercat cineva? Mi s-a parut foarte tineresc, fresh si potrivit pt vara. Nu stiu cat de persistent este pt ca am avut o mostra doar. Nu lasa dara in urma dupa 5 ore de la aplicare dar mie mi-a placut

Eu raman la dragostea mea Acqua di Gio care mi se pare fresh, bun si persistent dar delicat in acelasi timp. Dar s-ar putea ca nasul meu sa fie influentat si de starea de

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Thanks Michelle, o sa-l incerc!
Chance l-am testathop' you won't mind medintre noutati mi se pare interesant Incanto de Salvatore Ferragamo, dar nu-l gasesc oriunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Eu folosesc Jaguar...si imi place mult...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Am fost azi la Sephora. se pare ca nu se mai gaseste Kenzo Le monde est beau de "suparare" mi-am cumparat Sensi - Georgio Armani si Very Irresistible - Givenchy.
Am testat inca o data Chanel Chance si Madmoiselle parca madmoiselle coco imi place mai mult
A aparut un parfum greu pt cele care apreciaza Wish de la Chopard si Angel de la Thiery Mugler . se numeste euphoria si e de la kalvin Klein
Mi-a mai placut de asemenea Miss Dior

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

quote:
Originally posted by Salina

Fetelor, dar I Love Love de la Mosquino a incercat cineva? Mi s-a parut foarte tineresc, fresh si potrivit pt vara. Nu stiu cat de persistent este pt ca am avut o mostra doar. Nu lasa dara in urma dupa 5 ore de la aplicare dar mie mi-a placut

ALINA

Eu il am. Imi place mult. E destul de persistent. Acum depinde de pielea fiecareia cat persista parfumul.

Cel mai fresh si cel mai persistent mi se pare L'eau par Kenzo la care nu pot renunta deloc!

Mergi la inceput