Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi burtici,
mamalili, inni, bedrosmart va multumesc pentru raspunsuri legat de calciu. Acuma sincera sa fiu sunt in dilema, caci vad ca aveti pareri pro si contra. Momentan nu il iau si am sa-l intreb pe medic la urmatorul control, sa vad el ce parere are si de ce mi l-e recomandat.
cri19 vorba aceea : "nicodata nu e prea tarziu", deci eu sunt sigura ca daca tu o sa vrei, o sa fii o buna bucatareasa si in ceea ce priveste prajiturile.... Si eu cat am fost langa mama nu prea contribuiam la bucatarie, ea imi facea de toate, iar bunica imi facea cozonaci, placinte, gogosi, etc, eh, dar m-am mutat la casa mea si am inceput sa fac azi una, maine alta, in functie de ce aveam pofta sa pap, iar cand nu stiam ceva puneam mana pe telefon si ma consultam cu mama, asa ca acum sotul meu zice ca acum fac mancare mai buna si decat mami a mea, dar si decat soacra-mea
Susa imi pare atre rau pentru problema ta cu sangerarea. sper sa afli cat de repede cauza si sa te linistesti!
beatrix ce bine de tine ca mergi la mare! concediu placut si sa ai parte de timp frumos!
pufymic tin pumnii sa nu te mai doara "buba aia din Fund" cum zici tu si sa treaca cat mai repede, daca se poate fara operatie, dar vad ca tu esti o curajosa si te gendesti deja la operatie.
pupici pe burtici!

24+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

[ Mephala...o ultima nedumerire.

Visinile nu le mai pun cu zahar sa stea asa..un pic..inainte ?

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni pai daca iei compot de visine nu le mai pui cu zahar, daca ieie visine proaspete trebuie sa le lasi un pic cu zahar ca altfel ti se acreste sufletul cand papi prajitura!(zic si eu...)

Ramomar!Visez deja sa ma operez de hemoroidul asta!Abia astept sa merg la control sa trec si pe la clinica la care am lucrat si sa vb cu proful sa ma opereze!

Tanima imi pare rau ca trebuie sa stai tintuita la pat!Multa sanatate si tie si lui bb!Si rabdare ca nu mai e asa mult....!

Leliutza si eu zic sa nu-ti faci griji ca e prea mic bb!Recupereaza n-avea grija!

Gety bafta la eco azi!!!si da, se vede colul si la eco abdominal!

Beatrix sa aveti timp frumos la mare!Si sa va intoarceti sanatosi!

Ignatica !

Carmen tocmai le ziceam si eu de culinar.ro fetelor....cred ca nu au vazut!Dar acolo sunt fete care chiar se pricep la facut una-alta, nu amatoare ca noi...!
Tu cum esti?

Ileana cum te simti??

Mcrmiki tu ce mai faci?Cum te mai simti???

Fug sa ma intind ca ma doare rau....deja am o stare de rau general de la durerea din dos...!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Inniiiiiiiiiii, m-ai innebunit cu prajitura ta De dimineata incerc sa recuperez ce ati discutat aseara si avand in vedere ca nu am maincat nimic de dimineata mooooooor de foame si acum si de pofta!
Si sunt la serviiiiiiiiiiiiiiiici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De unde iau eu acum preajitura cu visine??????? Imi spui????????? Ai face bine sa vii sa-mi aduci...nu ma intereseaza cum.....saracu barbatu-meu Tre sa ma gandesc dupa ce sa-l trimit sa-mi ia ca sa-mi treaca pofta (suntem colegi de servici....imi pare rau pentru el sincer )

Revin....cand imi revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Pufy....daa...ai dreptate (io visini proaspete iau)...

Numai ca sa vedeti ce tevatura. Nu am aparat de scos samburi, si nici vreun ac de siguranta nu cred ca am prin casa....ce-as rade sa ma uit la visini si ele la mine...

Am plecat sa mi le cumpar.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Katia...nu io..Mephala...

Eu am zis doar ca o fac..ea m-a pocnit cu reteta aia peste stomac.

Da' de ce ai accesat linkul? N-am zis sa nu ???

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Vezi ca si cofetariile fac prajituri cu visine. Poate ai norocu sa fie una aproape de tine.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Da' saru'mana pentru sfat! deja cazusem in pacat cand ai scris tu sa nu......
Nu-mi vine nimic in cap pentru inlocuit prajitura.......si barbat'meu e in sedinta....mancasi-ar c**u.
Ma duc sa cotrobaiesc prin frigiderul de la bucatarie.....poate si-a adus cineva ceva bun de papa ....am devenit un gen de rasfatata firmei si toata lumea se ofera sa-mi dea daca vreau.....nu spun ce......m-am tampit....am o pana generala de curent.....nu mai scriu vreo ora ca-s dusa rau.....nu mai are logica ce spun.......prajitura cu visine auzi.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mai burticilor innebunim de tot cu retetele astea....

Katia trimite-l la cofetaria Ana ca au praji bune cu visine ca cele facute de casa ....aproape asa...macar iti faci pofta.

Mie a inceput sa imi fie greu cu respiratul...nush daca e psihoza de-a mea ca nu pot respira sau ce o fi ...cert e ca azi-noapte m-am trezit si am baut un pic de apa si aveam o stare aiurea...de neliniste nu stiu cum...m-am dus 5 minute pe balcon sa ma racoresc, si apoi am revenit in pat si am dormit la loc. Dar am remarcat ca daca mananc un pic mai mult, sau beau apa asa pe nerasuflate respir greu....In mod normal nu ar tb sa imi fie greu de pe acum ...mai ales ca nu m-am ingrasat decat 3 kg...hmmm

Va pup si numai bine

Itzy-Bitzy
26+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Is pe baricade, la serviciu. M-au luat de proaspata, normal. Si n-am ajuns la medic, ca n-am putut sa plec de la birou. Maine merg, sper. Ca de nu ma bat cu astia pe aici si nu cred ca vor o femeie gravida care sa urle la ei.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput