Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Care Poca ???...ca nu dau de nici o Poca

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Va multumsc mult pentru incurajari.

Monique_new sarcina mea are 29 de saptamani si 3 zile, doctorul a spus ca e posibil ca placenta sa se mai ridice, dar sa nu ma bazez pe asta. La 28 de saptamani ai intrat in luna a 7-a.
leliutza eu cred ca medicul ti-ar fi spus daca e problema cu bebelul si daca intr-adevar e atat de mic incat sa te ingrijorezi.
tanima_i2002 cred ca vom fi colege de suferinta la stat in pat in sarcina asta, eu incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si sa gandesc pozitiv.
Gety starea colului se poate depista la o ecografie pe burtica Cel putin eu fac numai ecografii abdominale si mie mi se spune intotdeauna daca e totul bine cu colul.

Lexi tu esti bine?

Va pup, sa speram ca o sa avem parte si de vesti mai bune,

Ignatica

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, accesezi culinarul, apoi forumul, retete in imagini si cauti prajitura cu visine a lui Pocahontas.
Iti dau eu link, sa vad daca se poate: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6680

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Mephala nu o gasesc. Nu mai caut. Am sa o fac cu pandispanul lui Pufy

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Inni, multumesc pt. raspuns. Acum plec la sora mea ca la ora 23,oo pleaca la mare si sa-mi curga ochii dupa altii cum pleaca, apoi la servici, sa-mi iau salariul si apoi la eco. Am putin de mers, nici nu stiu cum sa ma imbrac, vremea asta este cam schimbatoare: cand iese soarele si-i cald, cand mai bate un vanticel si parca se racoreste.
Sanatate multa tuturor gravidutzelor.

Mergi la inceput

Inni, vad ca esti pe faza, vezi ca ti-am dat link. Ar fi pacat sa n-o incerci....mai ales ca are si poze....

Album Iustin

Mergi la inceput

aaa..pai numai aici nu intram eu...

Eu cautam la retetar..si acolo sunt vreo 6-7 feluri de prajituri cu visine dar nici una trimisa de Poca....

Merci pt. mura-n-gura

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai gasit. Eu numai acolo caut cand vreau sa fac o praji, sunt sigura de reusita.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

As vrea sa fac niste clatite, dar nu cu dulceata, pt. ca ies prea dulci, le-as umple cu niste frisca. Este mai "usoara". A mai facut cineva clatite umplute cu frisca? Eu le umpleam ori cu dulceata, ori cu Finetti pana acum. Sunt curioasa cum a mai evoluat bebelina mea. Acum 4 sapt. fix avea 290 gr. (greutate estimativa, cum se exprima dr.)

Mergi la inceput

....atentie gravidutelor (care nu ati mancat prajitura cu visine pe anu asta)...nu accesati site-ul ca e acolo un virus maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare....care o sa va umple gura de apa si de pofta.

Deja nu mai pot...ma duc sa ma imbrac ....sa cumpar visinele mai repede.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput