Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 30
martha78 spune:
Gripo, imi pare rau, sper sa treaca repede raceala si sa fii in forma curand
Itzy bitzy, LA MULTI ANI FERICITI impreuna sa aveti parte de cat mai multa iubire si implinire!
Eu am inceput sa simt miscarile si mai sus de buric
, cateodata ma simt asa greuuu de parca nici aer nu mai am 
Voi ati facut exercitiile Kegel pt intarirea musculaturii?
Martha 29 sapt 
inni spune:
Eloise la mine sunt amandoi..nemernicii..pe buza de sus..simetric asezati...
Gripo..nasol cu raceala pe caldurile astea...
Vauva..am o mare rugaminte la tine si sa nu te superi
..parca mai demult ne-ai dat tu un link cu ce primiti voi acolo..norocosilor...de la statul finlandez pt. bebe.
Poti sa il mai scrii inca o data...te rog ? Pt. ca vreau sa ma inspir din acel "cadou" ca sa alcatuiesc trusoul bebelinei mele.
La vremea respectiva nu mi-a dat prin cap. Acuma m-a traznit ideea.
Multumesc mult.
Inni
29+ cu
....
microbu spune:
Nu mai tin minte exact
cine zicea ca bebe are doar 200g si ca ar fi o eroare la ecografie....parca eloise?!? Am gasit un site care v-ar putea ajuta daca aveti masuratorile BPD si AC facute la eco: http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm
Eu am testat, chiar functioneaza
Sandra
24+
poze
varsta bebe
eloise spune:
Multumesc Sandra esti foarte draguta, intre timp m-am lamurit ca BB meu e bine si am gasit pe net cum se calculeaza greutatea aproximativa. Mi-am downloadat chiar si un softuletz care cere circumferintele craniana si abdominala si lungimea femurului http://www.gestation.net/register/efw_dl.htm si am verificat de vreo 'shpe ori
!
Eloise
22+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78575" target="_blank">SUBIECT NOU AICI!!!!!
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
tasia spune:
Am terminat cu examenele ! ! ! Sunt libera ! ! !
itzy-bitzy La multi ani tie si sotului tau, sa fiti fericiti multi multi ani de acum incolo [/b]

ramomar in notepad nu am vazut reteta cu, cornuri. Cand poti si ai chef trimite-mi te rog si mie reteta pe PM. Merci
Si eu l-am simtit pe bebe sus de tot in stanga, acuma bebeii se plimba ca au mult loc.
nicole2005 bine ai venit printre
Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos si voios 
microbu 
Gripo ai mare grija de tine 
katia eu eram ca tine agitata, nervoasa si iritata de tot pana acum aproape 3-4 saptamani. Ma cerat si faceam isterie din nimik. Acuma am intrat intr-o stare asa de agonie... nu ma mai enerveaza nimik, sunt atata de calma cum nu am mai fost toata viata mea
Poate vine si la tine perioada in care o sa fii super calma si o sa privesti la tot cu indiferenta.
25 + 
pozele noastre
bebe
nicole2005 spune:
Buna, la toate burticutele. Multumesc mult pentru urari si sper ca toata lumea sa aiba parte de o sarcina cat mai usoara. probleme prea mari inca eu nu am avut si sper ca nci de aici in colo sa nu am. Oricum bebelusul meu este super super activ, chiar si acum cand scriu ma loveste de zor.
iar uneori da asa de tare de imi dau lacrimile. si la voi este la fel?
27+
nicol