Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 25
mini_me spune:
Fetelor, voi cam spre ce carucioare va orientati?
Eu am vazut ieri la Mothercare pe asta www.mothercare.com/invt/lx0047&bklist=icat,4,,shopushchairs,pusthreewheelers Dezavantajul e ca e foarte greu, are 15 kg. Noi aici ne deplasam mereu cu masina, ar fi bun pentru Romania, dar de fiecare data cand venim stam maximum 1 luna si nu ne plimbam atata. Ma gandesc ca ar fi chin cu el la avion.
L-am vazut si pe asta www.mothercare.com/invt/lx0696&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusforwardfacing care e mult mai usor si ne-am descurca mai bine cu el. Cred ca o sa il luam pe asta mai mic, in caz ca nu apare ceva nou pana ne intoarcem noi din vacanta, in august.
poze
pufymic spune:
Salutare fetelor!
PamELLA imi pare rau ca nu a fost sa fie bine....de data asta....dar sper din suflet ca in curand va veni un bb sanatos si la tine!

Mini_me acum am priceput cum stai cu varicele...oricum e neplacut sa le ai si daca sunt numai asa...."paienjenisuri" ca sunt inestetice chiar daca nu dor.
Mi-a placut ffff mult al doilea carucior!Super. Si noi suntem in cautari....dar habar n-am de unde sa luam unul usor, nu f scump, de la 3 luni in sus si trainic....
La Alesio am avut unul Inglesina din italia adus(acum e jaf deja...)si intr-adevar s-a vazut calitatea!
Microbu si eu stiu ca Eloise ca daca pana pe la 28 de sapt nu se ridica placenta se pune diagnosticul de placenta praevia....Dar eu va tin pumnii la toate burticile cu placenta joasa sa se ridice si sa fie totul ok!
Tina cum te mai simti?Ai fost la medic???
Mexxa eu iti spun de acum : 
LA MULTI ANI!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai in continuare o sarcina usoara si o nastere fara probleme , iar bb sa fie sanatos, mancacios si cumintel!
(asta ca nu mai stiu cand apuc maine sa intru...)
Merg si eu in pat ca mi-e somn....Noapte buna tuturor!!!!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
MEXXA 

LA MULTI ANI 

SI SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI UN BEBE SANATOS.
Eu ieri am fost in cora...cica la cumparaturi....ca ametelile voastre, apa, banane si altele; eu am fost serioasa de-a dreptul - am lesinat. Noroc ca era tati langa mine si m-a tinut, ca m-am prelins ca o carpa
Acum rad dar ieri nu era de ras ca mi-a fost rau toata ziua. Nu stiu daca motivul a fost sperietura care am tras-o cand ne indreptam spre cora; mergeam cu masina pe o alee sa iesim de printre blocuri (alee cu prioritate :)) si iese un nebun intersectie fara sa se asigure desi avea clar cedeaza trecerea....a ajuns cu botul masinii la nu mai mult de 10 cm de portiera dreapta...adica sub nasul meu; noroc ca am un sofer :) cu reflexe bune ca a tras de volan stanga nu a franat..ca daca frana...vreo 3 min n-am scos nici un cuvant nici eu nici tati
Azi se pare ca ma simt mai bine! Voi ce faceti? Mexxa cum sarbatoresti? Da si tu un pahar de bere pe forum ![]()
![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Chuny spune:
Mini-me, eu carutul vreau sa fie cāt de cāt usor ( la greutate) si foarte usor de manipulat. Am pus in albumul meu yahoo, la Pt bebe, niste poze cu carutul Loola si s-ar putea sa-l cumpar pe asta. Se poate folosi mult timp caci e 3 īn 1 ( landou, carutz si scaun de masina ), se strānge dintr-o miscare : ridici doar o pedala cu piciorul si nu ocupa loc mult in portbagaj. Toate mamicile cu care am vorbit sunt f multumite de el. La cel cu 3 roti trebuie sa fii atenta la cum se strānge. La multe modele trebuie sa scoti rotile ca sa il pui in portbagaj, daca vrei sa mai ai loc de altceva. Desi, daca ai masina f mare, il pui cum vrei. ![]()
Pamela,
!
Mexxa, LA MULTI ANI !!! 

Va pup si va urez o duminica placuta !
Sibylle
saptamāna 24
Pozele mele
_Ralu_ spune:
mexxa, la multi ani!
sa ai un bb sanatos si sa fii si tu sanatoasa ca sa-l poti ingriji pe bb asa cum se cuvine! cred ca asta e unicul cadou de care AI NEVOIE!
raluca
28+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
...vine
amarantina spune:
LA MULTI ANI MEXXA!!
Dar unde o fi Mexxa ca n-a mai intrat de cateva zile?
Fetelor, voi v-ati mai masurat? Cat mai aveti in talie? Ca eu am o burta.........Si am mancat si 1 kil de cirese ca o nemancata - ma simt de parca mai am putin si plesnesc. Buricul v-a iesit in afara? Ca asta mi s-a parut horror si la prima sarcina. Stau tot timpul cu mana pe el de parca vreau sa-l bag inapoi.
Pupici
Ignatica spune:
mexxa la multi ani! Mai da-ne un semn de viata.
Eu nu am noutati, ma rog la doamna placenta sa se ridice putin, sa coopereze si ea daca eu tot stau in casa si ma bibilesc.
Multa sanatate tuturor,
Ignatica
29+
Monique_new spune:
amarantinaEu simt ca plescnesc cu toate ca am o burtica mica adica 92 cm masurati acum.Parca imi plesneste pielea iar buricul a inceput sa iasa si el in afar dar nu f.rau.
IgnaticaSe mai ridica placenta dupa 29 sapt ?
Fetelor credeti ca bbi din burtik sint afectati de caldurie astea?
Eu am impresia ca bb nu mai are loc sa dea cu sutu sa ma loveasca acum mai nou face numa valuri asa in burtica.O fi crescut si nu are loc????
Hi hi am o steluta 
Pupici.
Monica
29 sapt
Ignatica spune:
Monique_new mie mi-a spus doctorul ca s-ar putea sa se mai ridice. Daca nu, ma rog macar sa nu mai coboare.
Ignatica
29+

Iustin (5.06.2004)