Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Martha78...vezi ca durerile sub coasta pot veni si de la vezica biliara...atentie la ce mananci...sa nu fie ceva greu digerabil ca sa nu-ti pice greu. Valabil si daca vin de la ficat.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ar fi bine sa fie doar de la alimentatie, ca mie mi-e teama sa nu fie altceva mai grav... nu stiu ce sa mai cred ca ma tine de vreo 2-3 zile si de parca asta nu ar fi fost de ajuns mi-a iesit si sumarul de urina prost si acum tre' sa fac si urocultura

Martha 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Si eu am citit postarea Cristinei!E o adevarata luptatoare!tot respectul pentru ea!

Inni ziceai ca te culci....!Ti-a zburat somnul?

Martha nu te-a pocnit bb in zona?Inni are dreptate...pot fi si de la colecist....ai grija ce papi!Sau de la rinichi...?ca iradiaza...

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Am incercat Pufy, dar n-am putut ...si m-am enervat in pat de una singura si sfrrrrrrr tot somnul...si acum m-am apucat de calcat ...ca sa ma calmez...

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Oare hemoroizii din PM ti-au provocat cosmare?

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Nu ..dar ma gandeam sa raman in aceeasi zona si sa te intreb de operatiile de varice....ca ma bate gandu sa fac..candva...dar parca as face cu laser..

Am niste frumoase vene sub genunchi.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufy, l-am simtit pe bb prin zona, numai ca e ceva diferit de miscarile lui..never mind, trecem cumva si peste asta
Inni, spor la calcat!

Martha 28 sapt

Mergi la inceput

Merci Martha

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Am intrat sa va salut, eu sunt singura acasa sotul este la servici iar fetita la bunici.Am dormit pana mai tarziu ca o lenesa,am citit ce ati scris si de asemeni postarea Cristinei.Desi m-a intristat mult nu am rezistat ispitei de a nu citi, iar cand am vazut ce burtica frumoasa avea mi-a pus capac.Debordeaza de optimism ceea ce eu nu cred ca as fi in stare dar asta e viata merge mai departe iar noi trebuie sa fim tari pt. bebelusii nostrii.Ma duc sa fac un pic de treaba ca de stat in pat nu imi arde la starea actuala.
Va si va doresc o zi buna!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna Burtici,
Eu am vesti mai bune adica asta noapte nu a mai curs nimic, ieri am fost la medicul de fam care a zis sa mai asteptam o zi si daca nu trece si mai curce sange sa mergem mai departe cu investigatiile...el e convins ca a fost numai nisipel care s-a eliminat fara durere....
Pufy ma bucur ca e mai bine cu hemor....faina faza cu J.Lo
Ralucutza daca ai un tensiometru vei sta mult mai linistita ...nu mai trebuie sa tot alergi la medic sa ti-o citeasca...bafta sa stea cat mai jos(tensiunea si stresul)
Adameasca felicitari pt bebelina sanatoasa...si distractie placuta la mare(i-ai spus medicului ca mergi?)
Inni. esti super draguta si ne descretesti fruntile.
Va pup

Silvia26+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput