Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen mersi de pont!

Inni astept impresii la PM!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Monique_new si mie imi era frica de nastere prematura ( incepusem la un moment dat sa intreb fetele de la cate saptamani are bebe sanse de supravietuire). Acum incerc sa nu ma stresez cu asta si sa fac tot posibilul sa evit o nastere foarte prematura.

La ultimul eco din saptamana aceasta bebe avea 1350 grame. Sper sa stea cat mai mult in burtica si sa se faca maricel astfel incat sa fie totul bine chiar si daca se naste un pic mai repede.

Va pup,

Ignatica

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Merci Pufy...am trimis comentariile pe PM.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

N-am plecat spre mare, maine in zori, azi m-am urcat in primul tren si-am fost la dr la Bucuresti. Suntem ok, si eu si mandra mica. Cica e tot fata. Placenta ok, n-are cordonul de gat, colul ok, cu vreo 3-4 zile mai mica decat varsta reala a sarcinii. Nimic ingrijorator. Dupa marimea capului are 24 de sapt, dupa picioare 25. Are cracii lungi. Acu ma duc sa bag un nani ca-s treaza de la 5.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, totul e sa tii tensiunea la maxim 14 cu 7. Si vezi ca nu e dracu' asa negru cum ti se pare tie? Stai calma si ia tratamentul, eu cred ca peste cateva zile o sa mai scada tensiunea.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni ti-am trimis lamuririle suplimentare!

Ileana ma bucur ca e ok bebelina!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy ..le-am primit.

Daca vreti sa cititi despre Cristina_ana, mamica de iulie-august care a pierdut bebelushul la 38 sapt...puteti sa o faceti accesand ultimul lor capitol la pagina 5.

A postat mesaj cu toata istorisirea.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Ingrozitor cu ce s-a intamplat cu mamica Cristina_ana, dar am tot respectul pt taria ei .

Cami 24+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu am citit postarea Cristinei.
Nu stiu de unde atata curaj si incredere ca va fi totul bine. Tot respectul pentru ea!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Da, am citit si eu, m-a emotionat profund tragedia ei..sper ca va reveni curand cu vesti bune si in final va avea bebele mult dorit
Adameasca, ma bucur ca nu-s probleme si ca bebelina ta e in regula
Eu ma simt cam rau, am niste dureri in drepta si cred ca sunt de la ficat ca ma inteapa chiar sub coasta si astea nu stiu de unde mai vin..in nici un caz nu cred ca de la bb ca nu e asa mare

Martha 28 sapt

Mergi la inceput