Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

azi sunt mai binisor. tensiunea 15 cu 8 la 5 min dupa intrarea in cab si 14 cu 8 la vreo 20 min. deci e bine ca a mai scazut. tot e mare dar...mai bine. continui deci tratamentul iar maine dimi ma duc sa-mi iau tensiometru.

ileana cred ca trb sa fie pe drum. n-am apucat sa-i urez drum bun dar sunt alaturi de ea cu sufletul mai ales ca ne uneste aceeasi suferinta si stiu ce inseamna...

gripo, iti multumesc! si celorlalte fete! nici nu aveti idee cat de mult ajuta aceste incurajari...
vroiam sa-ti zic ca imi amintesti mult de invatatoarea mea atunci cand vb despre copiii tai! si noi eram tare atasati de ea si am iubit-o enorm...dar eram cred mai micuti decat copiii tai! si ea era tinerica, avea doar 24 ani...acum are vreo 42.

pufy, multa sanatate iti doresc si succes la pozatul sotzului!

acu', eu am alta probl, ca nici nu se putea altfel! imi creste ultima masea de minte! si am dureri ...dar suportabile inca...noroc ca oricum nu pot manca din cauza sarii...

va pup, si va doresc o zi buna in continuare!

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Ieri a fost ultima mea zi de serviciu, de azi sunt acasa in pat.
Moniqeu_new eu am placenta jos inserata si intr-adevar daca nu se ridica pana la nastere va trebui facuta cezariana. Exista riscul de a nu duce sarcina la termen, exista riscul unor sangerari ( caz in care trebuie sa ma internez ) - cam astea mi le-a descris doctorul. El a incercat sa nu ma panicheze, dar mi-a spus sa nu fac efort, plimbari lungi, sa evit mersul cu masina si cu trenul - daca as putea zbura, ar fi super , in concluzie repaos si odihna. Mi-a dat voie sa mai merg o saptamana la serviciu, dar mi-a sugerat totusi, daca pot, sa intru cat mai repede in concediu.
Asa ca o sa incerc sa fiu cuminte, poate poate se ridica placenta, sau daca nu se ridica macar sa nu coboare si mai mult.
Eu sper sa pot duce sarcina cat mai aproape de termen.

Inni si fost super cu J Lo.

Va pup,

Ignatica

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, si a ta a iesit aproximativ la fel? Am promis poze

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

IgnaticaEu inca nu stiu in ce stadiu sint cu placenta. Dr nu parea prea panicat dar eu sint.El a spus ca incepuse sa se ridice cumva pe dreapta habar nu am ce inseamna, asta la 24 sapt.Poate so mai fi ridicat sa nu fie chiar asa nasol. Mi-a spus doar sa nu fac efort.De asta mi-e si mie teama de nastere inainte de termen. Acum ca o fi o sapt 2 nu e grav doar sa nu fie prea devreme.Ce sa zic tb sa stam cuminti, mai mult de atit ce se poate face. Eu una sincer prea mult in pat nu pot sta iar la servici inca vin si mai merg si cu masina (conduc adica).

Pupici.

Monica 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy...da..vreau...e ok pe PM...cand vrei tu si cand ai timp si chef.

Mephala..parca a ta din poze, pare mai pufoasa decat cum mi-a iesit mie. I-am facut si eu poze dar numai in tava, intreaga, netaiata...

Mi-e somn rau de tot...cred ca ma duc sa ma culc.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna burticute

Mephala dar prajitura ta arata extraordinar de bine ( de acea am spus eu ca a mea arata ca o tentativa) acum a fost prima data cand am facut,data viitoare sper sa arate si a mea tot asa si next time o voi face cu visine, Felicitari
IOANA sa inteleg ca inca te mai doare buba aia...ma rog sa a-ti traca cat mai repede,te tine cam mult durerea
Eu tot ca o placinta ma simt si astazi ,nu stiu care e problema,mi-am facut maine rezervare la doctor sa vad ce am ? am fugit sa ma intind putin , va pup pe toate!

Tina25+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mephala...m-am uitat acum la cateva poze cu tine si cu Iustin.

Ce ochi frumosi poti sa ai. Si Iustin la fel (iti seamana).
Cred ca am privit poza secunde bune in sir...fix in ochii vostri m-am uitat.

Asa-mi doresc sa ii aiba si fetita mea....dar pt. asta tr sa semene cu buni (adica cu mama mea)...ca in rest...nimeni nu-i are albastri.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, parintii mei au okii caprui, frate-miu (e si el in poze, pe motocicleta) are si el oki caprui, eu, mai motzata, am iesit cu oki albastri. Ce-i drept, bunicul avea un oki caprui si unul albastru.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen te !Azi fac si eu prajitura cu visine!Ca pana acum nu mi-a fost pofta....dar la pozele tale am salivat!

Inni ti-am trimis PM!Astept pareri si comentarii!

Tina multi de la mine si sa nu te mai simti ca o placinta ci sa faci una! Sper sa nu fie nimic in neregula cu tine!Sa ne zici ce a zis dr!

Eu tot cu dureri, dar parca acum ma simt ceva mai....mobila...adica zilele trecute faceam 10 minute prin casa dintr-o parte in alta, acum fac cam jumate....progresam!Ma rog la Dumnezeu sa-mi treaca odata!Si sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu de 4 zile incoace....

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, ft. bine, poate mai uiti de durere. Daca folosesti tava de la aragaz (34/34 cm) fa o compozitie si jumate.

Album Iustin

Mergi la inceput