Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mephala nuuuuuu...e foarte buna prajiturica. Si eu tot in tava de aragaz am pus-o ...si in consecinta e putin inalta...dar de buna e foarte buna. Nu am mai mancat de atunci, pt. ca astept sa vina sotul meu sa mancam ca lumea, felu I, II si apoi sa ne delectam cu desertul.

La fel m-am gandit si eu, ca data viitoare sa o fac 1 si 1/2 ...

Imi pare bine ca am facut-o....mi se pare mai usoara decat pandispanul..pt. ca nu mai stai sa separi ouale ...sau asa trebuia ? ...eu le-am pus amestecate albusurile cu galbenusurile...ca ma enerveaza tare, chestia asta cu albusurile spuma..etc..etc...

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

MamiLili stiu ca de herpes nu scap. De cand sunt copil imi apare unul pe an sau la doi ani si mereu in acelasi loc.
Metodele naturiste nu le stiam dar o sa le salvez ca nu se stie niciodata.
Cat despre mancat/baut in oras am mereu grija, multumesc de sfaturi.

poze

Mergi la inceput

bb_ralucutza...nu am citit mesajul tau cap-coada...am retinut cu tensiunea....si cu plansu'...

MA duc putin sa stau in pat ca de azi-dim nu am stat deloc si imi e burta pietroi...si revin eu dupa aceea sa vad de ce ai inceput tu sa plangi...

Pai plangem de acumaaa ?

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Mephala prajitura asta este cam cum o face mama mea, doar ca ea cand incalzea laptele punea acolo si uleiul si praful de copt..eu am facut strict ca in reteta...ma gandeam ca de-aia nu prea s-a inaltat...dar vad ca si la tine e la fel.

Oricum... foarte buna..si racoritoare..O recomand...deja am trimis-o pe mail unei prietene.

Hai sa-ti multumesc ca mi-ai dat ideea.

Multumesc Mephala

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Raluca.....stiu ca toti/toate ne pricepem la sfaturi...dar.....avem dreptate Si eu am o stare nashpa rau da' nu mai plange....ca incep si eu si zau ca mai gasim si alte fete sa ne tine companie...eu am zis ca tre sa gasim o metoda de a iesi din starile pesimiste, daca o descopar iti zic si tie
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ralukutza chiar asa, pai se poate? Nu fi copil, cum sa plangi asa, cand stii ca iti accentueaza tensiunea? Da' tu chiar vrei sa imi iei premiul I, coronitza si titlul de "Cea mai panicata mamica a grupului"? (ca si eu povesteam mai ieri despre zbucium si insomnii)Eu te inteleg perfect, da' totusi fa ceva si nu te mai consuma atata! Cere sprijinul sotului,asculta muzica ta preferata,joaca-te cu animalutzele, orice te calmeaza, NUMAI NU TE MAI STRESA!
Gripo cum a fost azi la scoala? Ai impartit premiile copiilor? Eu una am chiulit cu nonsalanta, nefiind diriginta nu am obligatii, ore nu se mai tin, mediile le-am incheiat.
Ionica iti raspund eu... Ma bucur ca esti nostalgica dupa anii de liceu si dupa emotia asteptarii vacantei. Eu una,lucrand in breasla, m-am vaccinat impotriva emotiilor de gen. Iar pentru 'copilasi' anii de liceu sunt tot mai lipsiti de "emotii la romana", iar daca da cineva de greu la mate, nici ca le pasa prea tare...
Mi-am facut si eu programare pentru o echo morfo serioasa peste 2 saptamani (pana atunci era plin). Ce ziceti, e prea tarziu la 24 de saptamani + ? Din cate stiam eu, nu.

Eloise 22+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Susa !Si sper sa se afle cauza sangerarii....bine ar fi dc ar fi de la calculi eliminati....!

Raluca !Si nu te mai necaji!Uite si Ileana are hipertensiune de sarcina si nu plange atat!Numai rau iti faci dc te necajesti!Si eu sunt convinsa ca azi iti era mare tensiunea din cauza alergaturii!
Linisteste-te!Noi suntem aici cu tine!!!!Nu esti singura!

Inni te rog trimite-mi si mie reteta de la prajitura aia in email (pufymic sunt si acolo @ si apoi yahoo.com sau gmail.com....unde ai tu chef) ca-s curioasa cum e si mi-e greu s-o caut(putoarea de mine!)Ma bucur ca ti-a iesit buna!

Cri si eu zic ca vei fi o mama buna si ca le vei invata pe toate din mers, de voie, de nevoie!Nici noi nu ne-am nascut invatate....le-am invatat pe toate din mers!

Fug ca deja ma doareeeeee!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, tensiunea ta nu era cea reala, ca doar gafaiai si erai obosita. Eu am fost ieri la med de familie sa-mi iau tensiunea si mi-am luat-o dupa ce am ajuns si era 16 cu 8, iar la 10 min de liniste era 14 cu 7. Tensiometre gasesti si mai ieftine, am vazut si la 300 de mii si la un milion jumate. Dar e greu sa-ti iei singura acasa tensiunea. Si dc plangi si te dai cu capu de pereti nu rezolvi nimik. Eu ti-am spus ca mie a inceput sa-mi scada tensiunea la 7 zile dupa inceperea tratamentului.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

multumesc din nou....katia, pufy, eloise, adameasca...avetzi dreptate!

acum sunt si eu tot mai convinsa ca asta era cauza...mai ales ca ieri imi scazuse la 14 cu 8. dar daca psihicul a inceput sa lucreze impotriva mea...parca-s nebuna! nu ma pot linisti...sunt constienta ca exagerez...dar...si colac peste pupaza cum ma uitam eu la stiri tocami aud pe o tanti care avusese o gramada de greutati si acu a nascut o fetita de toata frumusetea...alexia-maria! si da-i plans! parca am innebunit de tot! am zis ca trb sa fie un semn ceva....

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Fetelor, la mine desi tensiunea e mica (10/7) de la inceputul sarcinii, tot am inceput sa retin apa si sa mi se umfle gleznele numai pe interior sub maleola, iar sare in mancare pun foarte putina. Apa consum destula, fructe mananc, miscare fac. Incaltaminte deja am inceput sa imi iau 39.

poze

Mergi la inceput