Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nici la mine, nu merge chatul, am incercat de mai multe ori, da' nu functioneaza
Inni, mi-ai facut pofta cu prajitura ta, numai ca mie mi-e greu sa ma apuc, asa ca o sa incerc mai tarziu o salata de fructe cu ananas, mere, portocale si kiwi ca-i mai rapida la lenea pe care o am eu..

Martha 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, sincer, nu esti asa incantata de praji?
Si eu am scos-o din cuptor, acum e la racit. Dar un colt tot am gustat. E ft. buna!
O singura obs. mi-am notat: compozitia am pus-o in tava de aragaz (34/34 cm) si e cam putina. Data viitoare fac o compoz. si inca jumate, sa iasa mai crescuta.

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Mamilili, felicitari pentru stelutza si.... la cat mai multe!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

la mine tot vesti proaste. azi din nou tensiunea 16 cu 10. e adevarat ca ieri m-am dus cu sotu cu masina si eram ok. azi m-am dus pe jos si am cam "fugit" ca era tarziu si nu o mai gaseam pe dr. mi-a luat tensiunea gafaind...(eu) sa fi fost si asta cauza? in continuare nu am alte simptome gen dureri de cap, umflaturi de maini/picioare, crestere in greutate...dar tot nu e bine. fac trat in continuare dopegyt 3/zi. faza nasoala e ca de ingrijorare plang intr-una si asta nu ajuta deloc la scaderea tensiunii...sunt intr-o situatie ingrozitoare si nu ma pot controla si linisti...

aseara am mai si visat ca aveam o fetitza dulce, dulce...offff

va doresc multa sanatate si mult mai mult curaj si stapanire de sine decat mine!

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Roxanae multa sanatate!
Susa bafta la doctor!
Pufy te rog cand ai vreme trece si la mine numele bebelinei Iulia (nu suntem hotarati 100% inca) si data mea de nastere 7 aug 1978
Stiti cumva daca numele de sfinti catolice sunt acceptate si la ortodocsi la botez ca nume de sfant?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

BB_ralukutza e mai bine sa fii calma si sa ai stapanire de sine in situatii ca asta, stiu ca e greu, dar e si bebe al tau la mijloc. Cu cat te pierzi tu mai mult cu firea cu atat mai greu e pt bebe.
Incearca daca se poate sa reduci activitatea fizica, alergatura si daca poate sa te duca sotul tau la serviciu mereu ar fi bine.
Incearca sa te gandesti la toate cele bune si nu la rele.
Incearca sa gandesti pozitiv si gandeste-te mai ales la faptul ca tu faci tot posibilul sa fie totul bine si urmezi indicatiile doctorului. Asta ar trebui sa iti ridice moralul cat de putin si sa iti dea incredere. Pune binele inainte de toate si capul sus!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mephala, multumesc !

Mini_me, stai linistita si nu-ti mai face griji cu privire la Zovirax. Acesta contine "aciclovir" ca substanta activa, unele surse zic ca-i ok in sarcina, altele recomanda prudenta. Oricum daca te-ai uns doar un pic n-are cum sa afecteze bebelusul. Dar daca recidiveaza herpesul poti incerca metode naturiste, Roxanae le-a descis foarte bine. Poate stii ca de virusul herpetic nu scapi niciodata, odata intrat in organism el sta acolo cumintel pana gaseste teren favorabil sa-si faca aparitia, aplici tratament si crezi c-ai scapat, dar de fapt el se intoarce la culcusul lui pana gaseste o alta "portita" si reapare. Papa fructe bine spalate, cand mergi la terase bea cu paiul in loc s-o faci direct din pahar, intelegi tu ce vreau eu sa zic...

Inni, felicitari pentru prajitura! Sfat: ascunde o bucatica pentru sot, ca pana vine el ma tem ca nu mai raman decat niste firmituri.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 22 sapt

Mergi la inceput

Raluca, ai grija de tine, nu mai plange caci nu faci bine. Incearca sa te stapanesti.
Va fi bine!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ralucutza, hai sa-ti zic cum trebuie luata tensiunea, teoretic. (Practic se intampla cam rar). In mod normal, la fiecare vizita la medicul de familie tensiunea trebuie luata de 3 ori. Prima valoare obtinuta nu este luata in considerare de cele mai multe ori, se presupune ca prima valoare e mai crescuta deoarece pacientul este emotionat, de aceea prima masurare e de fapt pentru acomodarea pacientului. A doua masurare se face dupa 5 minute, timp in care pacientul s-a linistit si s-a obisnuit cu manevrele medicale. Iar a treia oara se ia tensiunea dupa alte 5 minute, dar nu sezand ci din picioare. A treia masurare o efectueaza foarte putini medici. Eu cred ca ti-au iesit valorile mari tocmai pentru ca erai pe fuga si n-ai avut timp sa te acomodezi. Stai linistita si nu-ti mai face sange rau din asta. Fereste-te in continuare de alimente sarate, excitante, caldura si-o sa te simti ok.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

va multumesc din suflet fetele!

lili, cred ca ai mare dreptate. adevarul e ca am intrat in cab dupa o cursa contra-cronometru, nici n-am apucat sa ma asez, si gafaiam de pe drum, eram si transpirata...mi-era f cald! si partea proasta e ca eu am mult de pierdut din cauza incompetentei acestei dne care isi spune medic! imi pare rau ca nu am tensiometru acasa. ce am vaz e in jur de 3 mil, si nu-mi pot permite nici daca ma dau de trei ori peste cap!

regim tin in continuare de sare, cola, cioco, cafea...rezultatul? am slabit unul din cele 2 kg pe care le luasem de la inceput! dar cel putin am linistea ca mananc lucruri sanatoase. multe fructe, piept de pui la gratar si...cam atat. aaa, si am mai baut tedi! o fi bun?

va multumesc inca o data si sper sa fie bine!

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput