Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Super zapauGa invitatia, Adinule! Sa fiti fericiti!
Dany....sunt convinsa ca era nervoasa saraca. Si eu as fi fost in locul ei. Dar tot ce conteaza e sa fie bine si sa-l ia.
Tu ce faci?
Corina bafta multa! tinem pumnii si asteptam sa ne dai vestea cea mare....ca ai luat licenta! Si apoi plecati in concediu si gata. Apropos...unde mergeti?

Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

buna dragelor !

Sunule mai bine ca n-ai venit ieri. Pt cine nu stie am fost la probe la Pronovias ...trist, dezamagitor...parerea si experienta mea.

pupicii multi si bafta la fete studioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cred ca o sa plecam in Cipru....nu suntem inca siguri.Zilele astea ne hotaram.Imi pare rau ca nu avem cu cine sa mergem...dar asta e.Vom fi doar noi doi porumbei.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ce sa fac , Nasica , fac un contract maricel.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Bai mie-mi pare rau ca n-am putut, pt tine! Pur si simplu. Ca te iubesc si mi-era dor. da' las ca ne vedem sapt viitoare. O aduci si pe Oana...pleeeeessssseeeeee!
Dany sa ai spor si numai contracte mari sa inchei!
Corina bafta si da, e o alegere buna Cipru!
Copiluuuuuuuuuuuuuuuuuu....hai ca ai terminat examenu la 12.30!!! Unde esti? ce-ai facut?
Cumilikus...unde umbli??? Vezi ca vrem "sa te indepartam de casa".
EDIT:...tu esti la degustari, betivanco! adu-mi si mie o gura...sa mai scap de dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io am ajuns....Am facut ceva pe-acolo si dupa amiaza la ora 17 ma duc la interviu.Asa ca rezultatul final, dupa aceea.Sper sa fie bine.Si-asa am invatat ca proasta o gramada si 3 subiecte din 4 au fost dintr-o singura lege
Cam atat.Bag bebelina la nani si apoi stam la barfa ca tre sa recuperez.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Bine Geo! Eu sunt convinsa ca o sa te descurci si diseara. Si daca nu e pe pile...al tau e!
Hai...culc-o pe maimu si te asteptam la povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

m-au terminat astia cu examenele lor... am pe 26,27,28 si 30 iulie. toate de la ora 11. pai cum mama naibii sa-mi iau eu liber o saptamana intreaga?

georgi, tinem pumnii si diseara, sa stii. trenduliciu, hai cu vesti!

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna ziua!
ma doare capu'..
nu poci sa va spui ce e in oras...
am ales sampania pt civila & restaurant ...

Cumili,,cum adeka..sa ma departati de casa?? ti-a deconspirata ceva..."cineva"???
...daca da..sa stiti ca deocadata nu e totul inca//calr..egzista o mica pb...care este in discutie...

bai ce ma doare capu' fratilor...si maine e ziu alu' iubi..si maine tre sa ma'c si la 10 ani - liceu..bleaaaahhhh...ce oribil..in loc sa mi-l cinstesc pe sotz....
tot ma doare capu'...o fi fost de la sampanie?? (hihiih..mi-a dat si 6 sticulusse de pesca..a zis ca-s de printzesita si tb sa am )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bine Geo! Eu sunt convinsa ca o sa te descurci si diseara. Si daca nu e pe pile...al tau e!
Hai...culc-o pe maimu si te asteptam la povesti!

Sunuleee mi-ai dat cu firma-n cap...Lasa-ma si pe mine sa speeeer...
In fine, de fapt la fel gandesc si io.Daca nu-i pe pile mai am sanse.Altfel.... ma duc iar marti, la alt concurs.

Addinelu aia vor sa scape de examene mai ceva ca voi de le-au pus asa, unul dupa altul...

Adinella mersi de incurajare aseara.

Hai, care ce mai ziceti?Apropos de rusi... ma cotropira si pe mine dimineata.Rezist eroic ca n-am incotro.Noroc ca io n-am dureri de nici un fel.Ma trezesc asa cu ei, pur si simplu.

si sunt pe-aci... ca azi imi fac de cap pe DC.Nah!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput