Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la optimiste.

trenduliciu si georgi, bafta multa, va tin pumnii si ma gandesc la voi! sa veniti repejor cu vesti bune.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Acum Geo a zis sa-i tinem pumnii, asa ca ma conformez. Copilu meu incepe la 10, dar eu ma gandesc de acum la ea. Sper sa vina amandoua bucuroase.
Eu aveam o mega sedinta, dar s-a amanat. Si tare ma bucur....pt ca mi-e rau de mor. Femeile astea cu perioadele lor nasoale din luna!
Haideti la povesti...ca eu n-am kef de nimic azi...mi-am anuntat sefu' ca-s in greva si am "o problema" impotriva barbatilor....si s-a prins...ca stie si el!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

sunule, nici eu nu am chef de lucru, dar trebuie totusi putin... totusi sunt aici pentru taclale fetele noastre sunt in examen acum ...

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Pai hai sa barfim. Eu am luat un aulin si m-a lasat durerea. Nu e totul ok, dar e mult mai bine. INSA...profit si eu cat sunt astia in discutii cu niste mega clienti...si trag chiulul. Ca si asa...e vineri, sunt "lovita-n pana"....
Hai ca te-am zapacit...tu ce faci? Cum esti azi? Scuze pt aseara, dar deh...baietii astia ai mei...

quote:
Originally posted by addinel

sunule, nici eu nu am chef de lucru, dar trebuie totusi putin... totusi sunt aici pentru taclale fetele noastre sunt in examen acum ...

pupici pe botici

Mergi la inceput

of, ce greu imi merge net-ul... nu-ti cere scuze pentru aseara, am inteles. numai ca sunt putin invidioasa ca baiatul meu e departe [x(]
am vorbit cu el o gramada ieri, iar ne ruinam cu telefonul... dar asta este!

in rest am ceva de lucru, nu foarte mult... luni imi vine auditul. maine am tutorial la codecs. de luni incep reamenajarea apartamentului, ac surpriza pentru pupicu.

pupici pe botici

Mergi la inceput

Super! Daca vrei idei pt amenajare, spune, ok?
Cat despre pupicu...lasa ca vine el repede..o sa fii atat de preocupata, ca nici n-o sa simti cand trece vremea! Auzi? Ca nu te-am intrebat...tu pregatiri de nunta, alea alea....mai ai vreme sa faci?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Super! Daca vrei idei pt amenajare, spune, ok?
Cat despre pupicu...lasa ca vine el repede..o sa fii atat de preocupata, ca nici n-o sa simti cand trece vremea! Auzi? Ca nu te-am intrebat...tu pregatiri de nunta, alea alea....mai ai vreme sa faci?

mai, am si nu am timp... ideea e ca nu mai sunt multe de facut: sa cumpar bautura, pupicu toalele, eu mi-am luat mateialele si in jur de 1 iulie ma duc la tipa... in rest or sa se aglomereze pe ultima suta de metri toate. dar oricum nu pot fi facute mai devreme. oricum o sa mobilizez si familionul si prietenii :D

aaaaa, am uitaaaaaat! pusesem poze cu invitatia sa a invit la nunta... stai sa pun linkul.

pupici pe botici

Mergi la inceput

pentru toate optimistele... invitatie la nuntaaaa! din pacate virtuala..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinelro/album?.dir=f7b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Am vb. cu Georgi , care era un car de nervi , pt. ca la ora 10.30 aia inca nu le dadusera subiectele......mi-a transmis sa va pup !

Hai ca revin.Merg sa fac un ctr. mare.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-am saturat de invatat!!!NU MAI POT!!!!Nu mai am timp de nimic....de abia astept sa scap si sa plecam in concediu.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput