Generatia anilor '70 - '80

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

PREZENT'77....
...Compact, camasile in carouri purtate peste tricourile negre...
....Scorpions in discotecile din tabara de la Navodari....
....vacantele la bunici cu stransul barabulelor de pe tarlaua CAP-ului
...schimbul de timbre , glasoare , iconite...
mi-e dor de libertatea MEA de atunci...
...de mersul cu colinda din casa in casa , la profesori....de sarbatori
...de handbalul incins pe terenul de sport in pauze...
...de comentariile literare facute din revistele literare si gramatica invatata dupa Mioara Avram....
Sunt multe de spus din acea perioada minunata....aaaa sa nu uitam de bomboanele acelea tavalite in cacaua cumparate de bunica de la cooperativa din sat
Multumesc Cornelia
...daca nu ma pot abtine...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ma recunosc aproape in totalitate (81)
va sa zica nu sunt singura care se uita la desenele de pe posturile italiene de acolo am si invatat italiana

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

prezent:'71.
Io am fost prima generatie de soimi ai patriei,am defilat la 23 august si asteptam sa beau brifcor dupa defilare,nu mi-a fost o clipa teama de virusi,epidemii etc ,mancam si de pe jos,ma spalam pe maini doar cand se criza prea tare mama,si iaca azi am un sistem imunitar de invidiat.
Cu toate neajunsurile anilor aceea ,am avut o copilarie fericita si m-am bucurat din plin de ea.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Un salut voios de pionier! Prezenta din '71 (desi nu-mi aduc aminte...)
Eu chiar eram ofticata rau ca nu am prins uniforma de soim din clasa I, ci dintr-a II-a si am purtat-o o singura data pina am devenit pioniera cu acte in regula. Eram mindra tare cind colegii dintr-a IV-a mi-au pus cravata rosie la git.
Da' de guma de mestecat chinezeasca de la care se minca si ambalajul (era dulce si se topea) va mai amintiti? Costa cit o piine, da' merita ca facea niste baloane cit capu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Eu imi amintesc de o guma cu aroma de fructe exotice,avea un ambalaj galben,desene cu fructe necunoscute mie pe atunci,un set de 5 lame.Le adusese tatal meu din nu stiu ce deplasare si le-a ascuns prin buzunarele hainelor lui din sifonier...cred ca un an n-a mai fost ordine in sifonier ca scotoceam dupa ele........saracele se terminasera de mult.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenz spune:

Ma bag si eu. Nascuta in 1971.
M-au coplesit amintirile citind mesajele voastre.
Adaug: cresterea viermilor de matase in laboratorul de biologie, pentru care umpleam multe pungi cu frunze de dud, colectarea de maculatura si sticle goale pe care le caram cu tot familionul la scoala.
Cu toate neajunsurile de atunci, eram fericiti si nu ne era frica sa iesim seara din casa.

Carmen (mamica de Ralucutza din 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Eu imi amintesc de o guma cu aroma de fructe exotice,avea un ambalaj galben,desene cu fructe necunoscute mie pe atunci,un set de 5 lame.Le adusese tatal meu din nu stiu ce deplasare si le-a ascuns prin buzunarele hainelor lui din sifonier...cred ca un an n-a mai fost ordine in sifonier ca scotoceam dupa ele........saracele se terminasera de mult.....

Da, da imi aduc aminte Juicy Fruits Acum au schimbat hartia, este galbena si are doar scrisul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

mi-a placut descrierea de pe prima pagina.
va amintiti de plicurile cu timbre care se gaseau la chioscurile cu ziare?
dar de vederile cu poze cu actori sau cantareti?
eram innebunita sa le colectionez si apoi sa fac schimb daca aveam dubluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

As adauga:

noi am prins perioada de vorbit primele 3 secunde gratis in reteaua mobila...unica parca pe atunci. Mai tineti minte? Cate telefoane de 2 sau 3 secunde mai dadeam...sau ce te mai ofticai cand din greseala depaseai 3 sec...sau ce de injuraturi isi spuneau baietii in trei secunde....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Super subiect!! Eu sunt din '81 si imi amintesc cu placere de desenele Sandy Belle, guma de mestecat Turbo si cum ne jucam pe-afara si cand oboseam ne postam la unul din geamurile de la parter si ne milogeam pt. un pahar cu apa. BIneinteles ca primeam si foloseam toti (vreo 20) acelasi pahar!
Ooo ce vremuri!!! Ar mai fi atatea de povestit...

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput