In fiecare zi un gind.....

In fiecare zi un gind..... | Autor: brendamitran

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum as putea sa fac....Stiu ca mai demult,era un subiect cu un citat pe zi,pe urma s-a mai deschis unul cu citate din marii nostri poeti,sau scriitori.....chiar nu-mi mai amintesc....
Dar as vrea sa reluam firul de unde s-a rupt,ca sa ne putem bucura sufletele cu mari adevaruri spuse atit de frumos,de marii scriitori ai lumii.....
Si ca sa incepem cu ceva frumos,iata:

"In orice biblioteca,scriitorii in viata alcatuiesc o minoritate infima;marii cititori stau toata viata de vorba cu mortii."(G.Ibraileanu)

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaJo spune:

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Daca ceva poate merge prost atunci va merge prost. Daca ceva NU poate merge prost... totusi va merge prost. (evident, Murphy)

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Frunza verde stevie
Curge apa'n beci
Eu imi pun papucii
Si ma duc la meci

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

"Omul nu e decat o trestie, cea mai fragila din natura, dar o trestie ganditoare".(Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Fericirea e atat de rara, fiindca poate fi atinsa numai dupa batrinete, la virsta senilitatii, pe care putinor muritori le e dat s-o traiasca.

(Cioran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

http://www.just4fun.ro/?page=ppsplay&ppscatid=2&id=42

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

"Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa. Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe altul"

Luciano de Crescenzo

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Citatul zilei :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16070" target="_blank">Un citat pe zi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28507" target="_blank">Un citat pe zi (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35187&whichpage=1" target="_blank">Un citat pe zi (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44114&whichpage=1" target="_blank">Un citat pe zi (partea a 4-a)
Un citat pe zi (partea a 5-a)

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Daca totul decurge conform planului stai cu ochii-n patru: SIGUR undeva e o greseala! (tot Murphy...)

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mai dar de cind Murphy asta e mare scriitor?

"Nu merita sa-ti calci pe inima pentru a spune adevarul unor oameni care au obiceiul de a privi cu neincredere tot ceea ce le spui,fie ca e adevarat sau nu."(M.Twain)

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput