All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua!
Eu am smotruit toata ziua, am profitat ca este Sofi la buni si pot face curatenie linistita!

Roxa, pun poze, n-am uitat, numai ca aparatul este in port, la sot, dar cat de curand ma tin de promisiune!

Ema, foarte frumoasa papusica ta, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

Cornelia, si eu i-as da dreptate Sanzianei, se poate ca Maria sa faca asa tocmai ca sa iti atraga permanent atentia. Cred ca ar fi bine sa o lasi sa se scape pe ea in final, organismul stie ce are de facut, iar ea isi va da seama ca se face si de ras singura, facand pe ea. Poate gresesc, dar mie mi se pare corect asa. Dar cand nu esti tu cu ea acasa, face la toaleta, sau si mamei tale ii face la fel, adica sa refuze pipi?

Fug din nou la treaba. Va pup. O zi buna.

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Roxa, cum se mai simte Patrick? ca mai devreme am vrut dar am uitat sa te intreb...
Eu am facut budinca de paste cu branza la cuptor...ma laud si musaca de cartofi (am luat "Maggi pofta de musaca" si s-a facut foarte usor)...inca e la cuptor, asa ca nu stiu inca daca a iesit buna...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic de aprecieri la adresa pozelor noastre
Roxa,multa santate lui Patrick,poate nu face rubeola/varicela.
Cornelia,sanatate va doresc si voua.sper sa ii iasa analizele bune Mariei si sa ii treaca febra lui Stefan.
cat despre dinti-pupam copilasii suferinzi:Stefan si Patrick,k si noi stim cum ecati dinti si masele sunt k mor,sunt 20 la bb,parca,nu?k i-au dat si molarii primari si acum ii dau caninii de jos(i-am vazut parca alb in gingie).si e atat de maraita si cu manutzele in guritza si saliveaza la greula fel imi plange noapteadeci mai avem 6,canini de sus si molarii secundari si gata?m-am saturat de dinti si maraiala nonstop.mititica cat se chinuie.
Sinzi,Oani e satena,aparatul nostru e cam naspa,cere sa-l schimbam,k minte.uite-o aici afara la lumina mai multa pe Oani
Mada,ce de ai mai bucataritsa ne zici cum a iesit musacaua

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
saru mana de intrebari...Pat e ok.....nu a mai facut febra dar aseara de nervi a vomitat pe taica-su....nu stiu care a fost motivul ca nu eram cu ei, dar a fost distractiv . dupa frecat si spalat a fost totul ok, copilu a adormit fericit pe mine, rasu lumii...
Mada cum a iesit musacaua? ce contine plicul ala de maggi...condimente?
ce vreme inorata azi.....nu prea merge de plaja.
pupi tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

ROx, noua ne place mai mult asa, pe racoare... Oricum, presupun ca se va incalzi mai incolo. Si ALisia a avut niste simptome ciudate cind era cam de virsta lui Pat, cu febra si varsaturi la inceput, apoi niste bubite incerte - nici acum nu stiu daca a fost rubeola, fiindca n-a avut inflamati ganglionii de la ceafa. Poate c-ar fi trebuit sa-i fac anticorpii.
Cornelia, multa rabdare si tutun cu printesa ta cea plina de personalitate. O sa treaca si asta...
si, din pacate, or sa vina altele...
Si la noi, in fiecare zi alt capriciu. Acu' suntem in perioada de maxima cochetarie, cind fiica-mii i se pune pata pe cite o rochie sau fustita, margele, clame sau bratari, si abia izbutesc sa i le scot cind adoarme sau sa le spal (hainele, fireste!). Astazi am intirziat la birou fiindca a trebuit sa-i caut un "condur" - ma taiasera apele tot tirindu-ma in genunchi pe sub mese, paturi, dulapuri s.a. Dar nici imbufnata n-o puteam lasa, ca statea sa plinga... Cind l-am gasit - EVRIKA! - s-a luminat, m-a strins in brate fericita si mi-a declarat dragostea ei - va dati seama ca a meritat tot efortul pina la urma.
Am gasit niste rame dragute pe net si m-am jcuat cu citeva poze.Iata:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielatitz/detail?.dir=1e89scd&.dnm=f8dascd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

'Neata!
Musacaua a iesit buna, noroc cu astia de la Maggi...eu doar am taiat cartofii si am amestecat carnea. In plic, Roxa, sunt condimente si legume deshidratate, special alese ca sa dea gust bun. S-a mancat aproape toata, mai este doar o portie, deci...eu zic ca a iesit buna....
Lizuca, asa-s fetitele...mofturoase
Roxa, ma bucur ca Patrick este bine. Fug, ca Sofi face ca trenu' ,ca nu o bag in seama...
revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Urocultura Mariei a iesit, spre surprinderea mea, sterila. Parca si examenul de urina e bunicel, sunt niste "chestii" pe acolo, dar nu inteleg pre amare lucru.

Sanzi, cred ca o sa adopt tehnica ignorarii pe termen lung, dar mai greu cu mama, ca nu prea ii reuseste (adica duc munca de lamurire cu ea, pe tema asta)

Nici Stefan nu a mai facut febra, dar e in continuare marait. Pupam toti dintosii, ca stiu ce inseamna .

Gabi, am vazur si eu pozele. Alisia e tare delicata . Eu o admir tare mult si pe Teo a lui Juli, ca e o finuta. Astept sa cresca Maria si trag sperante ca se va mai subtia si ea .

Mada, ce gospodina esti! Pai mie mi se pare complicata musacaua, oricum, cu prafuri sau fara .

Cum noi tot dam din una in alta, se prefigureaza o alta "criza". Stiu ca Maria e fricoasa fricosilor, dar e normal pt. un copil de un an si ceva sa ii fie frica de diverse: umbre, bec/lumina, oglinda, perdea, pat... ca ma apuca disperarea ca Stefan o ia pe urmele Mariei si e si mai precoce. Ma intreb, o fi la mine problema, de sunt copiii mei speriati de bombe? Si cred ca are si cosmaruri. imi spune ama (catel) si plange de se zguduie camasa pe el, se baga cu fata in mine si nu vrea sa se uite in jur. In mod normal, nu ii e frica de catei, dimpotriva, i-ar pupa pe toti si i-ar trage de urechi, si nimeni nu l-a speriat vreodata cu asta.

Va pupam pe toti!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Buna ziua!
Sofi are bronsita acuta! vineri seara imi tusea, precum v-am spus, am fost la urgenta cu ea, dr. a zis ca nu e nimic grav, iar aseara cand am luat-o de la mama nu mai tusea decat rar, insa mi se parea ca haraie la plamani, asa ca azi la pranz am dat fuga la dr. de familie. Nu stiu foarte bine ce inseamna bronsita, banuiesc ca nu e ceva foarte grav dar nici usor, nu? i-a dat augmentin, ketof, rinathiol si ventolin. de diseara incepem tratamentul.

Cornelia, eu stiu ca starile emotionale din timpul sarcinii se vad apoi in purtarea copilului sau asa ceva. Poate tu ai fost mai sperioasa atunci. Si la Sofi vad anumite reactii care imi amintesc de temerile si starile mele din sarcina. Dar nu e neaparat ceva grav. in privinta musacalei vreau sa iti spun ca nu trebuie decat sa cureti niste cartofi si sa ii trantesti acolo impreuna cu amestecul de carne tocata + Maggi si iese ceva bun....Hai ca deja fac reclama. Jur ca n-am nicio legatura cu firma etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am vazut pozele cu Alisia,e o scumpa.
Roxa,ma bucur ca e bine Patrick.
Mada,parca as incerca si eu plicul minune dk a fost buna.
mie nu mi se pare greu sa fac musacaua.o fac rapidce modesta suntsanatate Sofiei,nu stima ca se da Augmentin pt bronsita acuta.
Cornelia,am citit ca deja de pe la 10 luni isi pot aminti ce s-a petrecut in ziua respectiva si chiar sa aiba cosmaruri.deci nu e anormal sa ii fie teama de diverse lucruri lui Stefan.si Oani mai face la fel(ii e frica de baloane,de o testoasa de plus,etc).plus ca am inteles ca locul unde doarme nu trebuie sa fie tixit cu jucarii ,mai ales de jur imprejurul patutului tocmai sa nu se sperie noaptea.
va doresc o zi buna.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mada, sanatate Sofiei!!!

Roxa...hih...vb curand

Cornelia, pai mama ta ar trebui sa fie prima pe pozitii pentru ca sa o ajute pe Maria...cat despre spaima lui Stefan...eu am aceiasi tactica "ignoranta"...adica ii spun "e doar un catelus dragalas care vrea sa se joace"...si nu dezvolt mai mult. Si ca exemplu de curaj (sau chiar nebunie): din Duseldorff (unde am schimbat avionul) am venit cu un aparat de zbor mic de 50 de locuri, noi stateam pe locul 13 (numerotat ca 14, dar il sarisera pe 13) in fundul avionului...Iar avioanele mai mici te zgaltaie si fac niste viraje de te lasa cu stomacul in gat, am avut parte si de o vreme naspa si de un pilot cam "agitat", si zborul a fost o adevarata aventura...
2 insi de langa noi tare speriati si tot comentau virajele avionului iar unul dintre ei chiar a vomat...iar fi-miu, tare serios le explica "sa nu va fie teama, ca daca se aprinde lumina cu centurile, coboara avionul si ne leganam"...tare s-au amuzat apoi tipii de explicatiile lui David, incat aterizarea a fost mai usoara!!!

Gabi, si eu credeam ca e mai usor cu fetitele...dar se pare ca din contra...e mai complicat...nu as face fata la tocuri, margele si rochii de printese!!! hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput