Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cu supararile astea am uitat sa va spun ca in seara asta suntem singurei acasa... si vom fi singurei pana maine ca tati e de garda si....nu cred ca o sa ma incumet sa ii fac baitza singura. Dar e destul de mare si nu are nik daca ii sar o seara la baitza.

L-as lua sa doarma cu mine dar....ma gandesc ca se invatza si....nu vreau sa se invetze asa. La BV dimineata cand se trezea il luam intre noi si ne jucam, apoi papam si ne jucam din nou pana pe la 10-11 in pat cu mami si cu ati si s-a cam inavtzat asa ca...abia a uitat de obiceiul asta si...mai bine ma abtin!

Hai ca va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia a nu se intelege nimic altceva. O fi Victorasul haios, dar noi nu ne bagam la grupa mica, preferam un baiet asa mai voinic! Chiar, abia astept sa ne zici ce dimensiuni mai are.
Alte raspunsuri rapide:
- Nu facem rujeolicul la 7 luni, poate la 8. Ne mai gandim.
- Nu ii dau nici biscuiti, ca oricum ii pun cereale in bibe.
- Noki, Silvia sorry, va-m "confuzat" cu butoanele! Era viceversa vorba lui Caragiale.
- Nu am timp sa citesc tot nici sa tin minte fiecare ce face. Scuze, dar chiar sunt busy-busy-busy! Nu stiu voi cum reusiti dar eu nu mai apuc nici sa raspund la mesajele de pe mess. Plus ca mess-ul meu merge in ultimul timp ca o rabla
Multa sanatate bebebilor bolnaviori si mamicilor cu probleme!
Gata, nu mai apuc sa citesc.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, vad ca au aparut iar sensibilitati Sa stiti totusi ca suntem un grup norocos, niciun bebeu nu are probleme majore. Uitati Cristinei_ana (parca) de la mamici de iulie-august 2006 i-a murit bebele in sapt 36 (mama, cat avea ilincutza cand s-a nascut!). Vedeti care sunt problemele reale? Bucurati-va de viata voastra ca altii sunt mult mai nefericiti!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, ai dreptate cu conservele de casa, nici mama si nici noi nu punem conservant la muraturi, zacusca.... la gem desi mama nu a facut de un cincinal - ca acasa nu-mi placea si atunci il ducea pe ascuns jos la verii mei si acolo era bestial - parca punea putina aspirina pe deasupra. Da, secretul este oricum sa fie sterile borcanele.

Fructe din borcanel: eu ii dau ce nu gaseste pe piata... din pacate tot ce se gaseste la voi la noi mai greu inca, ma refer la fructele de sezon, si decat caise care stau de 2 luni fara sa se strice pe raft in magazin la 10lei/kg, mai bine borcanel. Deci eu borcanel mai ma doar caise, piersici, afine. Restul toate din piata, iar merele si morcovii in general de la cea mai amarata babutza, care sunt sigura ca nu are nici banii si nici ideile de a le umfla cu "ajutoare".

Diana ex-cuscra, eu te citesc..... da' la voi sunt toate bune, asa ca de laudat zilnic io nu pot :)) Cat despre luat bebe cu tine in pat cand tati e plecat.... e fte mare tentatia si la mine de fiecare data, dar ma gandesc sa nu cada, sa nu pateasca ceva dc se baga cu fata in perna sau plapuma mea .... asa ca ma abtin, si cred ca ne e mai bine amandorora dc ne dragalim pana mai tarziu dar dormim fiecare linistita in patul ei... cel putin inca o vreme, ca nu am de gand sa ma las fara fata langa mine cand mai creste, dc tati e plecat.

Mada, chiar asa putin efort fizic ia voie incat nici in parc pe langa bloc nu poti iesi? :( exact cand e vremea buna. Las ca trece si Mirunica sigur nu are nimic.

Feli, am citit si eu, biata fata. Parca anul asta e mai cu ghinion la odisee, saracile fete. Sper sa aiba putearea sa o ia de la capat, iar fetita Andreei C, la care ma gandesc uneori, sa creasca mare si sanatoasa.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

fetelor- ma simt datoare sa raspund. Nu asteptam sa rezolvati voi pb noastra, vorba silviei, pt asta am sunat pediatra. Dar pana la venirea ei, care momentan era plecata din localitate, am cautat o vb buna sau o alinare din partea voastra. pb era ca in acelasi timp s-au mai imbolnavit si alti bb pt mamicile carora s-au gasit cuvinte de alinare( a se citi din urma ). Oricum am rezolvat pb si multumesc lui Dumnezeu ca Mateea e bine acum si papa bine. Oricum am inteles un lucru _ In sufletele oamenilor nu poti intra cu forta!Voi sunteti un grup, va cunoasteti inte voi, iar eu una ma simt in plus.Nu vreau sa ma interpretati gresit, dar asa cred eu ca e mai bine in acest moment. Eu sunt o fire mai retrasa si nu imi place sa ma aflu in treaba si daca am ceva de spus o spun sincer.deocamdata vom sta deoparte si va vom citi cand vom avea timp. Daca va fi nevoie de sfatul meu il voi acorda cu placere si mult discernamant.Inca o data va doresc multa sanatate si numai bine alaturi de cei dragi.Multumim celor care ne-au raspuns.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

gabitaco, imi pare rau ca asta este hotararea ta.....
sanatate multa!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 5 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai Madau, pai nu vazusi la scutecul trecut cand te pupai si-ti urai insanatosire grabnica?? Aha, deci si tu citesti pe sarite


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Vorbind de nebagare in seama.. Lavi, nu gasesc unde ai scris ce are Nati, deduc ca e racita. Santate multa!
Si lui Madau, de asemenea.

Gabitaco, eu ti-am raspuns, dar nu ai vazut...

Meems, in afara de Organics Baby mai exista si Earth's Best (www.earthsbest.com/) Eu in general imi iau si borcansele si cerealele de la ei. Le gasesc la magazinele de health food.
Da sa stii ca unele alimente nu e deloc greu sa le faci. Fierbi si pasezi mai multe deodata si apoi le ingheti in tavitele de cuburi de gheata, le transferi in freezer bags dupa ce au inghetat si gata!



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, sa stii ca eu mai mult de la Earth's Best iau borcanele, dar pana azi chiar nu am vazut decat cele 3 legume mentionate mai devreme. Azi am vazut ca au si peas (oare cum le zice in rom.?). Eu sunt mai... comoda (ca sa nu zic lenesa) de felul meu si prefer sa-i dau borcanele, plus ca nu-s specialista in bucatarie. Da' macar ce-ai descris tu cred ca ma descurc si eu sa fac
Eu cumpar Earth's Best de la Safeway ca imi dau si cupoane si ies mai ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

hei, iubitelor,

e unu noaptea, miine/azi merg la servici ca-n fiecare zi din saptamina, da' ui' ca stau sa va scriu un rinduletz.

multumim de aprecieri la adresa pozelor postate. saru-mina.

maya mea maninca ca sparta, tot ce-i ofer. lia tare-o fost altfel, mult mai mofturoasa. asta mica n-are taine: morcovi, cartofi dulci/nedulci, mazare, fasole, dovleac, mere, pere, banane, piersici, caise, iaurt, orez - majoritatea la borcanele ca n-are mama vreme prea multa:), numa-n weekenduri si si-alea pe graba:). tot baga la cutie, fata mea. de-abia astept sa creasca si mai mare, s-o-nvete pe liutza ce-nseamna sa fii copil cuminte si sa minci ca lumea. ca lia mea traieste cu aer, zau. poate s-or tempera una pe alta. doamne, da. pot sa sper, nu?;-)
dar ar trebui sa va spun ca iubitele mici se adora una pe alta si eu intrevad un viitor aurit.

despre mine: sint racita de doua zile, acuma am inceput sa si tusesc si ma feresc prin colturi sa nu molipsesc pe nime-n jur.... serviciul ma omoara, sint total nefericita, de la sfirsitul anului tre' sa gasesc altceva. imi trebuie mult noroc pentru asta..... o sa vedem. sanatosi sa fim.
deocamdata abia astept sfirsitul lunii asteia, ca m-asteapta 8 zile de vacanta in mexico, pe coasta de pacific.... o luam numai pe lia, sa mai suflu un pic si io.... ai mei vin sa aiba grija de mayuc pe-o saptamina. cred ca toata lumea o sa fie multumita.

despre voi: ar trebui sa citesc in urma. incerc. dar de fiecare data cind cred ca v-am 'prins', voi mai faceti citeva subiecte noi si iara ramin in urma... nu va cert:), io-s bleaga.
in general, puiutzii cresc cu bine si frumos, mai o cazatura din pat (se intimpla multora: lia a cazut la 10 luni, prima oara, dar prietena ei, victoria, a cazut la 3 luni!) - si inca cite cazaturi mai urmeaza.... au copiii astia ceva magic in ei de se ridica teferi dupa cele mai nastrusnice tumbe:).
ma bucur c-am reusit sa va impartasesc citeva ginduri-rinduri. va imbratisez si aveti grija de voi si comorile rare.... cu drag....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)


POZE PROASPETE, PE BUNE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput