decorticarea ovarelor?

decorticarea ovarelor? | Autor: doxinu

Link direct la acest mesaj

Buna !poate cineva sa-mi explice ce inseamna decorticarea ovarelor?
Sunt pacienta dr. Poiana si mi-a zis ca atunci cand ma hotarasc sa raman gravida facem o decorticare a ovarelor inainte.Deasemenea as vrea sa stiu daca anticonceptionalele Diane pe care mi le-a dat acum ingrasa sau au alte efecte secundare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!

eu am facut asa ceva acum 3 ani. laparoscopic se fac niste "gemulete" in membrana care inveleste ovarele pt. ca ovocitul sa poata iesi afara. la o luna dupa operatie am ramas insarcinata dupa 8 ani de incercari. operatia nu e grea, n-am avut complicatii.
multa sanatate!

30+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc mult Katik sper sa am si eu aceleasi rezultate ca tine pentru ca nu-mi doresc decat un singur copil.Am citit de atatea cazuri ici pe forum ca mi s-a triplat frica pe care o aveam,frica de a nu putea face copii!!Noi am zis ca ne dorim copii in 2 ani insa asta inainte sa stiu ca am ovare polichistice.Acum nu stiu cand ar trebui sa ne apucam de treaba ca sa nu treaca mai mult de 2 ani si sa nu avem nici un rezultat.Imi este foarte frica si nici nu am cu cine sa vorbesc.Cu el nu prea vorbesc ca sa nu-i transmit frica mea si sa intre in panica.Nu vreau sa creada ca-i dau prea multa importanta din moment ca dr. ne-a zis ca facem decorticarea cand ne hotaram si ma ajuta sa pastrez sarcina.Mie tot mi-e frica insa.Dialogul cu fetele de pe forum ma ajuta mult mai alec cu cele care vin de unde ma duc eu.Tare iti multumesc pentru ca ai scris!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Multumesc mult Katik sper sa am si eu aceleasi rezultate ca tine pentru ca nu-mi doresc decat un singur copil.Am citit de atatea cazuri ici pe forum ca mi s-a triplat frica pe care o aveam,frica de a nu putea face copii!!Noi am zis ca ne dorim copii in 2 ani insa asta inainte sa stiu ca am ovare polichistice.Acum nu stiu cand ar trebui sa ne apucam de treaba ca sa nu treaca mai mult de 2 ani si sa nu avem nici un rezultat.Imi este foarte frica si nici nu am cu cine sa vorbesc.Cu el nu prea vorbesc ca sa nu-i transmit frica mea si sa intre in panica.Nu vreau sa creada ca-i dau prea multa importanta din moment ca dr. ne-a zis ca facem decorticarea cand ne hotaram si ma ajuta sa pastrez sarcina.Mie tot mi-e frica insa.Dialogul cu fetele de pe forum ma ajuta mult mai alec cu cele care vin de unde ma duc eu.Tare iti multumesc pentru ca ai scris!!!

cu multa placere!!! mult succes si tinem pumnii!!! nu trebuie sa-ti fie frica, DELOC!!!! capul sus si nu te stresa ca asta nu-i bine!!!

30+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, am facut si eu: e simplu, se rezolva laparoscopic...dupa 1 zi esti ca noua!
si rata de succes la bbi e foarte mare, daca nu exista si alte probleme.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Va multumesc mult fetelor!!!!Nu ne cunoastem si totusi ma ajutati asa mult,cand imi scrieti simt ca vorbsc cu o prietena apropiata si asta fara sa va fi vazut vreodata.Parerile voastre si incurajarile conteaza enorm pentru mineMultumesc si pentru mine.Va doresc la toate numai bine si copii sanatosi!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaPanaet spune:

Buna!

Poate ma ajuta si pe mine cineva... legat de aceasta operatie: ce se intampla daca am anexita la ambele ovare si rana pe col? se mai face sau nu?

Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Mergi la inceput