Barbatul Taur
Buna, fetelor!
Ce puteti sa-mi povestiti despre barbatii in zodia taurului? Prietenul meu este taur (eu sunt Leu) si trebuie sa recunosc ca uneori este taaare greu cand se ciocnesc doua persoane atat de incapatanate.
Poate de la voi invat cate ceva.
Raspunsuri
lulu77 spune:
Sotul meu este Taur , si eu tot taur!
Ce pot sa iti spun.....depinde ,am intalnit tauri si tauri ,ca sa zic asa ,dar oricum ,in general barbatii tauri sunt barbati "de casa" ,familisti convinsi ,romantici si iubitori ,cu un simt al umorului foarte dezvoltat ,cu simtul raspunderii si de asemenea foarte luptatori ,puternici .
Nu sunt gelosi ,sau sunt si nu o arata !
Sunt foarte ingrijiti ,mereu la moda , cocheti!
In dispute ,el cedeaza ,in cazul nostru ,eu fiind tot taur !
Nu sunt razbunatori ,ranchiunosi ,sunt foarte sociabili si prietenosi ,isi fac foarte usor prieteni!
Sunt gazde bune ,primitoare ,sunt mereu veseli si optimisti.
Sunt amantii perfecti !
Atunci cand se ataseaza de cineva sunt foarte fideli ,nu sunt aventurieri .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Si sa mai adaug ....NU LE PLACE SA FIE "CICALITI ,PISATI " ...dar carui barbat ii place?!?!?
Se aprind usor ,este adevarat ,dar la fel de usor le si trece ( in cazul in care spiritele nu sunt incinse de femeie! ),de parca nimik nu s-ar fi intamplat .
Si un lucru de admirat la barbatii din zodia taur : Familia este pe primul plan !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
oanab spune:
Lulu, ai dreptate, sunt tauri si tauri....
Parerea mea despre barbatul taur....este incapatanat, posesiv (dar nu o arata), si daca l-ai suparat cu ceva, iarta, dar nu uita.
Au o inteligenta deosebita, sunt foarte atenti si nu scapa nici un detaliu. Si intr-adevar, sunt foarte sociabili.
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by oanab
Lulu, ai dreptate, sunt tauri si tauri....
Parerea mea despre barbatul taur....este incapatanat, posesiv (dar nu o arata), si daca l-ai suparat cu ceva, iarta, dar nu uita.
Au o inteligenta deosebita, sunt foarte atenti si nu scapa nici un detaliu. Si intr-adevar, sunt foarte sociabili.
Subscriu !Si o alta "calitate " unii dintre ei sunt LASI.
Dar cu toate astea sunt preferatii din toate zodiile!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
liliac1 spune:
Mai multe informatii....www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60113" target="_blank">aici
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
Kerstin spune:
Si eu am 1 buc. sot taur si il regasesc in descrierea facuta de lulu .... iar eu sunt berbecut, din fericire el e mult mai calm decat mine, eu actionez de cele mai multe ori sub impulsul de moment iar el ma mai tempereaza .....
Idora spune:
Eu zic doardespre taur(doar despre barbati)Nu c-ar fi chiar asa rai dar nu ma potrivesc cu ei.Treaba aia cu compatibilitatea se potriveste la mine, adica mai bine lipsa.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
norocuta spune:
Tatal meu e Taur...si o are de nevasta pe mama cam de 37 de ani...fara compromisuri.
Pe scurt, cam ce au spus si fetele: serios, devotat in ceea si isi propune sa faca (fie un hobby fie job), fidel, iubeste si da tot pentru familie/copii, un pic conservator ca sa nu zic de moda veche...dar "bila neagra" ar veni din gelozie. Atentie la excese...dauneaza grav sanatatii .
Cand "vede rosu" in fata ochilor de nervi...incearca sa nu dai nici o replica, oricat de blanda ar fi ea. Ratiunea ii revine odata ce-i trec nervii si poti obtine ce vrei tu.
J G spune:
Si eu cu taur acasa... si pot sa zic:
Parti bune: fidel, corect, f bun in pat, nu se da la o parte de la nici o treaba in casa...
Parti proaste: ff materialist, cu accese de isterie, uneori lenes, cheltuitor.
J si Carla (05.02.2006)
miria_cristina spune:
Depinde de compatibilitatea cu celalalt partener.
Pentru ca acela poate sa-i vada parti bune pe care poate nu le are sau din contra sa-i inventeze bile negre.
In principiu vorbind, este un tip care iubeste dragostea. Si de cele mai multe ori, in tinerete zboara din floare in floare, dar si pentru ca este foarte curios.
Sa nu se supere lumea pe mine, dar eu vorbesc in general. Ca am dat de cativa taurasi. Asa ca nu zic cu rautate.
Deci, este un tip senzual, la care dorinta e, probabil, componenta cea mai puternica a temperamentului.
În relatia cu o femeie, sexualitatea e pe primul loc si barbatul Taur va ramâne alaturi de acea femeie cu care se va întelge cel mai bine pe acest plan. Aproape ca îi dispretuieste pe barbatii care nu-si dau silinta pentru a-i oferi unei femei tot ce îsi doreste.
Cu toate ca este recunoscut pentru chibzuinta cu care-si administreaza finantele, chiar zgarcenie, barbatul Taur îsi va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe si gesturi, ci si facând daruri, fiindca, dincolo de aparenta lui foarte practica, este un romantic.
Dar desi are aceste calitati pretuite intr-un cuplu, in relatia mea cu ei a fost mare plictiseala! De, ii consideram plicticosi si gata!
Barbatul Taur îsi tine promisiunile. Asta fiindca promite doar daca este sigur ca se poate tine de cuvânt, si este sigur ca se poate tine de cuvânt doar dupa ce a analizat atent situatia.
Este un tip stabil. Bineînteles ca poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relatie" înseamna ceva cu mult mai serios.
Când se decide însa sa-si întemeieze un camin, atunci nu mai glumeste: alege cu grija, fara graba, cântarind avantajele si dezavantajele si se hotaraste dupa ce a chibzuit serios.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."