Gradinita particulara in Iasi
As dori sa deschis o gradinita particulara in Iasi.Prima intrebare e daca as avea copii si in ce zona sa o deschid.Puteti sa ma ajutati?
Raspunsuri
cenia spune:
Buna!
Sunt din IAsi si recent am facut un "research" pt crese si gradinite pt baietelul meu in virsta de 1 an. gradinite particulare sunt vreo 7, iar crese particulare absolut deloc. gradinite particulare sunt asa: FUNNY ENGLISH are 3 locatii, PARADISUL COPIILOR asta e undeva pe drumul care leaga pacurari de copou, inspre penitenciar, FEG sos Pacurari , KINDERLAND vis-a-vis de colegiul national ..cu transport inclus , IOANA(are si site) Step By Step si Euroed, Stephanie: dar nu stiu nimic de ea.preturile sunt cam intre 50 USD pe luna,70 USD si chiar 210 USD. e cam mult pt iasi dar au transport si alte conditii excelente.
Ar fi interesant sa vii cu conceptul american. sotul meu este in Phoenix Arizona si l-am pus sa se intereseze de preturi, conditii de acolo ca sa fac o comparatie, ne gindeam sa deschidem o gradi dar e un domeniu nou pentru noi.
deci:trei din gradinite sunt pe Sararie in case , una pe linga biblioteca Eminescu, Ripa Galbena ,Copousi Alexandru
citeam ca singura cresa particulara ar fi in timisoara. nu stiu de ce nu risca nimeni, desi indemnizatia de 8 mil e o suma mare sunt destule mamici care ar prefera cresa ca sa inceapa serviciul mai repede de doi ani.
la gradinitele de stat niciodata nu mai sunt locuri. taxa e foarte mica si toti se duc acolo din timp. am sunat la gradinita universitatii si au ocupate locurile pina in 2008!!!!
sper ca am dat destule detalii, in ce zona, mai era intrebarea... eu locuiesc in Bucium, deja e un cartier select si nu exista gradinita particulara in zona. in celelalte cartiere sunt foarte multe de stat care fac concurenta cu pretul foarte scazut.
daca mai ai intrebari o sa incerc sa raspund.
sophia3 spune:
Cenia,sotul meu si cu mine lucram in invatamant si crede-ma ca nu ne permitem sa dam copilul la o gradinita particulara!Din pacate,asa cum ai spus si tu,gradinitele de stat sunt foarte aglomerate si ar trebui sa mergi cu mult timp inainte sa-ti inscrii copilul(asta daca draguta de directoare accepta sa-ti primeasca dosarul mai din timp sau iti spune cu zambetul pe buze sa vii in august pt inscrieri).Salut dorinta de a se infiinta o noua gradinita in Iasi si totodata sper ca ea sa aiba tarife rezonabile!
GabrielaG spune:
Fetelor, poftiti la subiectul iesencelor de la prieteni dintotdeauna.
Cat despre gradinitele particulare, eu mai stiu una pe Sararie, in lb franceza Joyeux Jou-Jou parca. As fi curioasa unde e al treilea sediu la Funny English ca le-am vazut pe cele din Alexandru si Copou. Se mai deschide o gradinita pe langa Mitropolia Moldovei...din toamna am inteles.
Nu stiu daca intreba cineva daca exista crese particulare in Iasi. Nu am auzit inca...De ce? Cred ca din cauza ca apartin de Ministerul Sanatatii, din cate am inteles si trebuie enorm de mu;lte avize.
Pupici la piticii mici, va spune o mamica cu doi flacai, maine absolventi de cls 1 si unul absolvent de grupa mica,
Gabriela si baietii
Editez: ca sa-ti raspund la intrebare cu locatia pt o gradinita particulara, eu cred ca zona Bucium ar fi ok sau CUG-ul, unde am inteles ca sunt si putine gradinite.
moniq spune:
Imi cer scuze ca intru rar..dar momentan nu mai am internet.....V-as ruga sa-mi scrieti gradinitele particulare pe care le stiti si adresele lor.....ca sa ma pot orienta spre o zona in care nu prea sunt gradinite.
Ma gandeam sa fac o gradinita in stil american(pt ca am ceva experienta)....iar costurile sa fie cat mai mici posibil (asta pt cei cu posibilitati financiare medii).
Am vazut cateva gradinite particulare in Iasi, dar , sincera sa fiu, nu mi-au placut......
Deocamdata sunt in faza de inceput.......tare mult as vrea sa aflu de la cineva care stie cam cat costa exact infiintarea gradinitei.......actele necesare.........etc.
Sper din suflet sa-mi dati o mana de ajutor....
moniq